kızlar ateş topiğinde gördüm hepimizin havasını değiştirir diye düşündüm
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?
canlarımm şuan ofis sakin sizler yoksunuz :)) bir ben varım bende öte yok :)))
hadii sevinin arabamı satmaktan vazgeçtim :)))) biraz popomu sıkıp sıkı çalışırsam atlatıım herşeyi akşam sekreterim bana abla üzlme tarfikte bir yayay çarpsaydın veya kaza geçirip yoğun bakımda olsaydın ne olurdu dedii dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve kafanmmm dan eti altı üstü 5 milyar ne olacaki buna şükür o para helalse geri gelecek değilsede giitii ben helala olduğuna inanıyorum ama bilmiyorum kısacası şuan oldukça iyim bin şükür buna daha kötü şeyler olabilrdii
canım kocacığımdaa senden kıymetli değil hiçbirşeyy dünü unut yaşanmadı dedi yani biraz sıkı çalışacağım hepisi bu anlayacağımnz iyim merak etmeyin toparladım sevenlerimde sağolsunlar tlf larımı susuturmadılarr bu çok güzel bir duygu
şimdi yeni bir inşaat firmesı aradı ve işini bana yaptırmak istiyorumuş verdiğim fiyata hayır demedii yanii yeni şans yeni umutlar hep oluyor artık üüzlmüyorum kızlar atalltımm
sevdssssssssssssss bir sen bir ben
evet ablacım kımecıkler yok bende bı bakım dedım ımdı cıkıcam cuma kuran okutucam işlerım var anca gelebıldım ama sımdı cıkmam lazım
sevds birtanem iyim toparladım dünden beri içmeden sarhoş gibiydin dün eve gireken yaşlı komşum beni görünce korkmuş akpıyı açtı serpoş içeri gir birşey iç öyle çık dedi zorla içeri aldı kadın benden korkmuş serpil sarhoşmu demiş hahahhahhahahhahaaaaaaaaaaaaa yani o kadar kötüymüşüm :))))))))))
gecıcek ablacım üzülme cabuk toparlanırsın inşallah kendıne ıyı bak ıkı gun gelemıyebılırım yogunu kızlara slm olersın öpuyorum hepinizi byyyyyyyyzemuszemuszemuszemuszemuszemus
canlarımm şuan ofis sakin sizler yoksunuz :)) bir ben varım bende öte yok :)))
hadii sevinin arabamı satmaktan vazgeçtim :)))) biraz popomu sıkıp sıkı çalışırsam atlatıım herşeyi akşam sekreterim bana abla üzlme tarfikte bir yayay çarpsaydın veya kaza geçirip yoğun bakımda olsaydın ne olurdu dedii dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve kafanmmm dan eti altı üstü 5 milyar ne olacaki buna şükür o para helalse geri gelecek değilsede giitii ben helala olduğuna inanıyorum ama bilmiyorum kısacası şuan oldukça iyim bin şükür buna daha kötü şeyler olabilrdii
canım kocacığımdaa senden kıymetli değil hiçbirşeyy dünü unut yaşanmadı dedi yani biraz sıkı çalışacağım hepisi bu anlayacağımnz iyim merak etmeyin toparladım sevenlerimde sağolsunlar tlf larımı susuturmadılarr bu çok güzel bir duygu
şimdi yeni bir inşaat firmesı aradı ve işini bana yaptırmak istiyorumuş verdiğim fiyata hayır demedii yanii yeni şans yeni umutlar hep oluyor artık üüzlmüyorum kızlar atalltımm
sen ne kadar pozitif bi insansın yani benim tam tersimgeçmiş oılsun ben yeni öğrendim.üzülme yeter ki SAĞLIĞIN yerin de olsun çalışır kazanırsın.5 dk geldim çıkıcam yemek yapcam daha
Canım sen evde değil misin yemek yapmaya gecikmişsin bu yüzden soruyorum
Anladım cnm kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?