Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canlarımm şuan ofis sakin sizler yoksunuz :)) bir ben varım bende öte yok :)))

hadii sevinin arabamı satmaktan vazgeçtim :)))) biraz popomu sıkıp sıkı çalışırsam atlatıım herşeyi akşam sekreterim bana abla üzlme tarfikte bir yayay çarpsaydın veya kaza geçirip yoğun bakımda olsaydın ne olurdu dedii dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve kafanmmm dan eti altı üstü 5 milyar ne olacaki buna şükür o para helalse geri gelecek değilsede giitii ben helala olduğuna inanıyorum ama bilmiyorum kısacası şuan oldukça iyim bin şükür buna daha kötü şeyler olabilrdii

canım kocacığımdaa senden kıymetli değil hiçbirşeyy dünü unut yaşanmadı dedi yani biraz sıkı çalışacağım hepisi bu anlayacağımnz iyim merak etmeyin toparladım sevenlerimde sağolsunlar tlf larımı susuturmadılarr bu çok güzel bir duygu

şimdi yeni bir inşaat firmesı aradı ve işini bana yaptırmak istiyorumuş verdiğim fiyata hayır demedii yanii yeni şans yeni umutlar hep oluyor artık üüzlmüyorum kızlar atalltımm

evındım ablacım ya sen ıyı ol yeter gerısı onemlı deıl:teselli:

mısracım canın karnı yarık istemiş ben gündüz geçmişi okuyammaıştım ben sana yapayımı karnı yarık sevmediğini söylüyorsun ama bebek istemiştir tatalım

kumsalım iyim şükür toparladım oldukça iyiyim yarın yeni bir gün ömrümüzden 1 gün daha eksiliyor ve biz günün kıymetini belemiyoruz haftsonu çıralı gideceğiz eşimle biraz kafa dinleyeceğiz yorulduk zaten

sevds birtanem iyim toparladım dünden beri içmeden sarhoş gibiydin dün eve gireken yaşlı komşum beni görünce korkmuş akpıyı açtı serpoş içeri gir birşey iç öyle çık dedi zorla içeri aldı kadın benden korkmuş serpil sarhoşmu demiş hahahhahhahahhahaaaaaaaaaaaaa yani o kadar kötüymüşüm :))))))))))

gecıcek ablacım üzülme cabuk toparlanırsın inşallah kendıne ıyı bak ıkı gun gelemıyebılırım yogunu kızlara slm olersın öpuyorum hepinizi byyyyyyyyzemuszemuszemuszemuszemuszemus

mısra canım ne haber biraz aşağı mahlele yukarı mahelle gezdim şekerimmmm :))))) merak ettiklerim vardı şöyle gezindim ortalıklarda sen ne yapıyorsun ofisteyim biraz kafa dinliyorum

Canım eve epey geç geldim,hem müfettiş vardı,hem de bugün nöbetci olan arkadaşın dışarda işi vardı ben beklerim dedim o da epeyce geç geldi.
Eşimede canım tost istiyor dedim saolsun yaptı.

sen ne kadar pozitif bi insansın yani benim tam tersimgeçmiş oılsun ben yeni öğrendim.üzülme yeter ki SAĞLIĞIN yerin de olsun çalışır kazanırsın.5 dk geldim çıkıcam yemek yapcam daha

Honeycim saatlerdir uğraşıyorum bir türlü profiline giremiyorum ((

Kendi şifremde hata verdi durdu gelemedim yanınıza.

Şimdi yeni şifremi aldım öyle gelebildim

sen ne kadar pozitif bi insansın yani benim tam tersimgeçmiş oılsun ben yeni öğrendim.üzülme yeter ki SAĞLIĞIN yerin de olsun çalışır kazanırsın.5 dk geldim çıkıcam yemek yapcam daha

Canım sen evde değil misin yemek yapmaya gecikmişsin bu yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…