Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalım bu sefer heyecan yapmadan pazttesini bekleylim bende 2 gün gecikince yda kendim geciktiğini zannedince şapa oturdum ister istemez insan umutlanıyor biz güzelce bekleyelim ben hayıtı bıraktım o limon suyunu içiyorum oda bugün 4.cü günüydü 2 gün mola sonra 3 gün daha içecekmişim bakalım ne olacakk galiba yumurtam erken çatlayacak çünkü sol yumurtam iilk defa bu kadar erken hareketlendi adetliyken batmalar oldu yani yumurta soldan büyüyor acaba bu limon karışımı yumurtayı erkenmi çatlatacak :))))) bakalım bu ne halt edeck hiç umudnmm ve beklentimde yok :)))

amin serpilciğim...ne kadar güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım...

amin serpilciğim...ne kadar güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım...

tuaina gerçekten aslında çok ama çok önemli bir konu akişam kısacık girebildim kızkardeşimin evini kontrole gitmiştim o arada gezinirken daha doğrusu merak ettiğim bir arakadşın son durumunu ararken bir çirkiliği gördüm bu fesatlık konusunda sayafalarca yazaı yazabilrim :))) ama zamanım dardı o güzel ayet sayafalara gerek bırakmadı rabbiim bizi art niyetli insanlardan korusun:Saruboceq:boshayallersmileboshayallersmile

hiç belli olmaz tatlımm ummadığın anda neler olabilir kimbilir.. kaydirigubbakcemile2

canım benim şükür günüüze iyim bebeğim sen nasılsın kuzu mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sana

iyiyim canım aynı sadece havalardanmı bilmem sabah ne kalkasım var nede gelesim sırf uyumak istiyorum kaydirigubbakcemile3 başkada bişey istemiyo canım

aynen katılıyorum canım pazaertesi adet günüm eğer olmazsam çarşambaya kadar beklicem evlilik yıldönümümüz o zaman test yapıcam varsa yoksa çıkar zaten hayırlsısı serpilcim benimde hayıtım bitti alamam lazım((

limonatanın uygulama şekli çok değişikmiş serpilcim baksana etki etmeye başlamış şimdidien bence sen bu ay dersine iyi çalış canım hep öyle derler ama nedens hep umudunun bittiği zaman geliyor bu sıpalarkaydirigubbakcemile3

ebrar canım antalyada sıcak ve nem insanı bitiriyor yemek yiyemiyorsun işin yoğunluğu streside cabası yazın anatlayda biz ikamet edenler için ceheenmm deniz burnumuzun dibinde ayağımızı sokamdık çalışmak istemiyorum bendede tembellik var .)) bu ara

rabbim fitne ve fesat taşıyan insanlardan bizi muhafaza eylesin .....

serpilcim gerçekten günümüzün en büyük sıkıntısı kimse kimseyi istemez olmuş ,

ayne ebrar bende zorla kalkıyorum sabah , sıcaklar çok yoruyor bizi kışın daha dinç oluyoruz...

ooo masmavi denizi görüpte kim çalışmak ister hemde ayağın altındayken akannehir

kumsalım bedelliler bugün giidyorlar eşim 25 gün rahat çünkü asker yok yani tugayda boş zamanı çok olacak ve umarım dinlenmiş olur malum eşim stresli ve yoğun iş hayatı var zavallımın işte bu 25 gün bize bir fırsat sunarmı bilmiyorum sunarsa 25 günü sen gibi fuull düşünüyorum ma düşünmektende korkuyorum geçen ay malum çok az çalışma oldu rahibee terasayı geçtim resmen :)) belki bu ay yırtık rahibe olurum hahhahahhahahahhahhahahhahahahhahahaha i

ayne ebrar bende zorla kalkıyorum sabah , sıcaklar çok yoruyor bizi kışın daha dinç oluyoruz...

evet :1rolleyes: inş. ben kışa daha dinç olucam kaydirigubbakcemile3

güzel bi haber vereyim kızlar....kaydirigubbakcemile2 biz arabayı vadeli olarak sattık ve parasını aldığımızda tüp bebek yaptırıcaz rabbim nasip ederse :Saruboceq: sadece aralık ocak da sıkıntı olurmuki diye düşünüyorum ...:uhm:

kızlarr evet soğuk iklimin insnaları hep dinç oluyor sapa sağlam biz dökülüyoruz buarad ya hele antlayada aman Alalhımm çin işkencesi gömleklerimiz bir ıslanıyor bir kuruyor akşama kadar :)))

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber ocak yada arlıkta yaptır tüpü bende o aylarda yaptıracağım operasyonlar kışın daha sağlıklı bakarsın ikimiz aynı ay yaptırırız a anaaaaaaaaaaa süper yaaaaaaaaaa ayyy çok mutlu oldum eee benim tüp bebek paramı çaldılar neyse yine kazanırız değilii :)))))

olumunekankayizsmile sendemi ozaman yaptıracaksın canım ..inş. rabbim o zmana kadar hayırlı bereketli bol kazançlar nasip ederde4 sıkıntısız olarak halledersiniz...:1hug:

kışın dahamı iyi olur diyosun şimdi CADIARZU

canlarım bu hayıtmı rakımı yoksa limonatamı bende kahverengi akıntıyı kırmıızya döndürdü kahverengi akıntı enfeksiyon olabilrmiş hani adetten önce gelen ve adet bitiminde gelen bir takım akıntılar oluyorya bende o akıntı açık kahverengiydi şimdi kontrol ediyorum o renge rastamdım sizce ilatahpmıydıı hanii bilemdiğimiz iltahpmı vardı temzilendii yani rakyı tekarra densemi bu ay kılca damarlarda olurmuş o iltahp ne dersini< *

bende aralık veya ocak ayı iki aydan birini seçeceğim nasipse hele bir o aylar gelsinde

eşimin uıllık izni ocakta o zman yaptırmamız daha uygun olacak bizim için sadece kış olması biraz düşündürüyor benim evim sobalı gerçi annem filan gelecek ama umarım bi sıkıntı olmaz :Saruboceq:

süper serpilim çalışmların tam zamanı bu fırsatı değerlendirin canım
allahım inşallah bu ay gelir meleğin belki faln yok canım sen yırtık olucaksınnn bu aykaydirigubbakcemile3

canım hayırlsıı olsun rabbim gönlüne göre versin gerçekten güzel bir haber ama inşallah o zamana kadar bi süpriz yapar meleğin sana sende gelicek parayla odasını yparsın canım inşallah :Saruboceq:niye sıkıntı olsun ebrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…