günaydın canımmmmmgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar :))
günaydın bitanemmmgünaydın tualina günaydım ebrar günaydın kumsal
günaydın canım nasılsın a.s.
kumsal sen nasılsın minik kuışum olumunekankayizsmile
şimdi serpoş bu ne diyeceksiniz akşam aşağı mahlele yukarı mahlle gezdim kokuşmuş bir festalık ve arabozuculuk la uğraşan tip gördüm fesatlık bu akşamki konum oldu ve bu ayeti buraya ekledim hoşuma giiti
kızlar dünyada en kötü şey fesatlık çok iğrenç çok kötü bir duygu rabbim burada güzel topiğimizdeki arakadşlarımı korusun evvela bu çirkin duyguyu bizden uzak etsin işi gücü sadce fesatlık olanlarıda rabbim ıslah etsin aminnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın fıstıkım nasılsın ? olumunekankayizsmile
amin serpilciğim...ne kadar güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım...
kumsalım bu sefer heyecan yapmadan pazttesini bekleylim bende 2 gün gecikince yda kendim geciktiğini zannedince şapa oturdum ister istemez insan umutlanıyor biz güzelce bekleyelim ben hayıtı bıraktım o limon suyunu içiyorum oda bugün 4.cü günüydü 2 gün mola sonra 3 gün daha içecekmişim bakalım ne olacakk galiba yumurtam erken çatlayacak çünkü sol yumurtam iilk defa bu kadar erken hareketlendi adetliyken batmalar oldu yani yumurta soldan büyüyor acaba bu limon karışımı yumurtayı erkenmi çatlatacak :))))) bakalım bu ne halt edeck hiç umudnmm ve beklentimde yok :)))
canım benim şükür günüüze iyim bebeğim sen nasılsın kuzu mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sana
kumsalım bu sefer heyecan yapmadan pazttesini bekleylim bende 2 gün gecikince yda kendim geciktiğini zannedince şapa oturdum ister istemez insan umutlanıyor biz güzelce bekleyelim ben hayıtı bıraktım o limon suyunu içiyorum oda bugün 4.cü günüydü 2 gün mola sonra 3 gün daha içecekmişim bakalım ne olacakk galiba yumurtam erken çatlayacak çünkü sol yumurtam iilk defa bu kadar erken hareketlendi adetliyken batmalar oldu yani yumurta soldan büyüyor acaba bu limon karışımı yumurtayı erkenmi çatlatacak :))))) bakalım bu ne halt edeck hiç umudnmm ve beklentimde yok :)))
(BAKARA SURESİ / 220)
Ey iman edenler, sizden olmayanları sırdaş edinmeyin. Onlar size kötülük ve zarar vermeye çalışıyor, size zorlu bir sıkıntı verecek şeyden hoşlanırlar. Buğz (ve düşmanlıkları) ağızlarından dışa vurmuştur, sinelerinin gizli tuttukları ise, daha büyüktür. Size ayetlerimizi açıkladık; belki akıl erdirirsiniz
ebrar canım antalyada sıcak ve nem insanı bitiriyor yemek yiyemiyorsun işin yoğunluğu streside cabası yazın anatlayda biz ikamet edenler için ceheenmm deniz burnumuzun dibinde ayağımızı sokamdık çalışmak istemiyorum bendede tembellik var .)) bu ara
aynen katılıyorum canım pazaertesi adet günüm eğer olmazsam çarşambaya kadar beklicem evlilik yıldönümümüz o zaman test yapıcam varsa yoksa çıkar zaten hayırlsısı serpilcim benimde hayıtım bitti alamam lazım((
limonatanın uygulama şekli çok değişikmiş serpilcim baksana etki etmeye başlamış şimdidien bence sen bu ay dersine iyi çalış canım hep öyle derler ama nedens hep umudunun bittiği zaman geliyor bu sıpalarkaydirigubbakcemile3
ayne ebrar bende zorla kalkıyorum sabah , sıcaklar çok yoruyor bizi kışın daha dinç oluyoruz...
evet :1rolleyes: inş. ben kışa daha dinç olucam kaydirigubbakcemile3
güzel bi haber vereyim kızlar....kaydirigubbakcemile2 biz arabayı vadeli olarak sattık ve parasını aldığımızda tüp bebek yaptırıcaz rabbim nasip ederse :Saruboceq: sadece aralık ocak da sıkıntı olurmuki diye düşünüyorum ...:uhm:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber ocak yada arlıkta yaptır tüpü bende o aylarda yaptıracağım operasyonlar kışın daha sağlıklı bakarsın ikimiz aynı ay yaptırırız a anaaaaaaaaaaa süper yaaaaaaaaaa ayyy çok mutlu oldum eee benim tüp bebek paramı çaldılar neyse yine kazanırız değilii :)))))
bende aralık veya ocak ayı iki aydan birini seçeceğim nasipse hele bir o aylar gelsinde
süper serpilim çalışmların tam zamanı bu fırsatı değerlendirin canımkumsalım bedelliler bugün giidyorlar eşim 25 gün rahat çünkü asker yok yani tugayda boş zamanı çok olacak ve umarım dinlenmiş olur malum eşim stresli ve yoğun iş hayatı var zavallımın işte bu 25 gün bize bir fırsat sunarmı bilmiyorum sunarsa 25 günü sen gibi fuull düşünüyorum ma düşünmektende korkuyorum geçen ay malum çok az çalışma oldu rahibee terasayı geçtim resmen :)) belki bu ay yırtık rahibe olurum hahhahahhahahahhahhahahhahahahhahahaha i
evet :1rolleyes: inş. ben kışa daha dinç olucam kaydirigubbakcemile3
güzel bi haber vereyim kızlar....kaydirigubbakcemile2 biz arabayı vadeli olarak sattık ve parasını aldığımızda tüp bebek yaptırıcaz rabbim nasip ederse :Saruboceq: sadece aralık ocak da sıkıntı olurmuki diye düşünüyorum ...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?