sen ne kadar pozitif bi insansın yani benim tam tersimgeçmiş oılsun ben yeni öğrendim.üzülme yeter ki SAĞLIĞIN yerin de olsun çalışır kazanırsın.5 dk geldim çıkıcam yemek yapcam daha
Canım eve epey geç geldim,hem müfettiş vardı,hem de bugün nöbetci olan arkadaşın dışarda işi vardı ben beklerim dedim o da epeyce geç geldi.
Eşimede canım tost istiyor dedim saolsun yaptı.
(BAKARA SURESİ / 220)
Ey iman edenler, sizden olmayanları sırdaş edinmeyin. Onlar size kötülük ve zarar vermeye çalışıyor, size zorlu bir sıkıntı verecek şeyden hoşlanırlar. Buğz (ve düşmanlıkları) ağızlarından dışa vurmuştur, sinelerinin gizli tuttukları ise, daha büyüktür. Size ayetlerimizi açıkladık; belki akıl erdirirsiniz
evet işte bu canım bence doğru bir karar senden bunu beklerdim rabbim başka dertler sıkıntılar vermesin bitanem hiçbirşey senden ve sağlıkğından önemli değil canımopuyorumnanaktancanlarımm şuan ofis sakin sizler yoksunuz :)) bir ben varım bende öte yok :)))
hadii sevinin arabamı satmaktan vazgeçtim :)))) biraz popomu sıkıp sıkı çalışırsam atlatıım herşeyi akşam sekreterim bana abla üzlme tarfikte bir yayay çarpsaydın veya kaza geçirip yoğun bakımda olsaydın ne olurdu dedii dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve kafanmmm dan eti altı üstü 5 milyar ne olacaki buna şükür o para helalse geri gelecek değilsede giitii ben helala olduğuna inanıyorum ama bilmiyorum kısacası şuan oldukça iyim bin şükür buna daha kötü şeyler olabilrdii
canım kocacığımdaa senden kıymetli değil hiçbirşeyy dünü unut yaşanmadı dedi yani biraz sıkı çalışacağım hepisi bu anlayacağımnz iyim merak etmeyin toparladım sevenlerimde sağolsunlar tlf larımı susuturmadılarr bu çok güzel bir duygu
şimdi yeni bir inşaat firmesı aradı ve işini bana yaptırmak istiyorumuş verdiğim fiyata hayır demedii yanii yeni şans yeni umutlar hep oluyor artık üüzlmüyorum kızlar atalltımm
bak bu karar iyi olmuş gidin dinlenin canım uzaklaşın tüm olanlardanmısracım canın karnı yarık istemiş ben gündüz geçmişi okuyammaıştım ben sana yapayımı karnı yarık sevmediğini söylüyorsun ama bebek istemiştir tatalım
kumsalım iyim şükür toparladım oldukça iyiyim yarın yeni bir gün ömrümüzden 1 gün daha eksiliyor ve biz günün kıymetini belemiyoruz haftsonu çıralı gideceğiz eşimle biraz kafa dinleyeceğiz yorulduk zaten
allah kabul etsin canım kuran okutucakmışsın kendine çok dikkat etopuyorumnanaktangecıcek ablacım üzülme cabuk toparlanırsın inşallah kendıne ıyı bak ıkı gun gelemıyebılırım yogunu kızlara slm olersın öpuyorum hepinizi byyyyyyyyzemuszemuszemuszemuszemuszemus
süperrrrrrrrrrrrr allahım çok büyüksünopuyorumnanaktan(BAKARA SURESİ / 220)
Ey iman edenler, sizden olmayanları sırdaş edinmeyin. Onlar size kötülük ve zarar vermeye çalışıyor, size zorlu bir sıkıntı verecek şeyden hoşlanırlar. Buğz (ve düşmanlıkları) ağızlarından dışa vurmuştur, sinelerinin gizli tuttukları ise, daha büyüktür. Size ayetlerimizi açıkladık; belki akıl erdirirsiniz
amiiiinnnnnnnnn rabbim kimsenin kalbinden merhameti iyiliği eksik etmesin:Saruboceq:şimdi serpoş bu ne diyeceksiniz akşam aşağı mahlele yukarı mahlle gezdim kokuşmuş bir festalık ve arabozuculuk la uğraşan tip gördüm fesatlık bu akşamki konum oldu ve bu ayeti buraya ekledim hoşuma giiti
kızlar dünyada en kötü şey fesatlık çok iğrenç çok kötü bir duygu rabbim burada güzel topiğimizdeki arakadşlarımı korusun evvela bu çirkin duyguyu bizden uzak etsin işi gücü sadce fesatlık olanlarıda rabbim ıslah etsin aminnnnnnnnnnnnnnnn
günadyınn canım nasılsın inşallahgünaydın canlarımm hepinizin günü dünden güzel geçsin
kumsalım canım günaydın varmı bir gelişme senin artık bugn yarın belli olmalı
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar :))
günaydın tualina günaydım ebrar günaydın kumsal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?