Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebraraım bende o aylarda yaptıracğım bu yaz düşünmüştüm ama erken düğün olunca erteledim hem misafirlerimiz var hem düğün yani yoğun bir yaz o yüzden erteledim sonraki araştırmalrımda kışın tüp bebkler ve diğer ameliyatlar daha sağlıklıymışŞeniz

olabilir canım belkidfe gizli iltihapları döküyodur zararı olmaz demi :uhm:
kız yoksa alıştı mı yine mi istiyor rakıyı sırnaşık şey

günaydın kızlarrr naberrr

ateş tablom yeni heyecan

13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20

olabilir canım belkidfe gizli iltihapları döküyodur zararı olmaz demi :uhm:
kız yoksa alıştı mı yine mi istiyor rakıyı sırnaşık şey

bilmememkii keşmi oldu sence:roflol::roflol: canı istedi galiba

tatlım kılca damararda iltahp olurmuş bizler bilemzmişiz o akıntı vardı ya teyze öyle demiştii toparlak halinde söktü galiba deii çünkü kahverengiydii

naber şekerimmmmm canımmm tüp bebek mi planı yapıyosun iniş hayırlısı olsun inş allah verir öncesinden inşşşşşşşşşşş

ya bu ay ateşim 36,2 lerde kaydirigubbakcemile3

benimde 36.3 oldu :)))) senle benim aynı giidyor dur baklım bu ayki ateş maceramız ne olacak evet ebrarala tüp bebek programı yapıyoruz kışa :))))))

sen çalışmalrı boş geçme canım devam et bebeğim durmak yok yola devam bak fatoyla kumsala maşallhları var bu ay ikisnede :hooray: bunu vereceğiz çalışkanlıklarından dolayıı

benimde 36.3 oldu :)))) senle benim aynı giidyor dur baklım bu ayki ateş maceramız ne olacak evet ebrarala tüp bebek programı yapıyoruz kışa :))))))
inşş hayırlısı neyse o olsun inş yüce rabbim o vesileye gerek kalmadan kendiliğinden verir bebişlerinizi inşşşşşşşşşşşşşş

bilmem canı istemiş olabilir sempatiksalakcinni bu meret şişede durduğu gibi durmaz derler :roflol:

belkide smküyodur yavaş yavaş canım

busecannnnnnnn sen nasılsın canımm a.s.

kızlar akşama yasini dağıtalım cumaya duasını yapalım zaten çok az kaldıı 40 tane ben okurum gerisini siz paylaşın akşama bu gece 40 okurum ben

sen çalışmalrı boş geçme canım devam et bebeğim durmak yok yola devam bak fatoyla kumsala maşallhları var bu ay ikisnede :hooray: bunu vereceğiz çalışkanlıklarından dolayıı

yok kız geçen ayda biz nasıl çalıştık unuttunmu kocamın iflahı kesildi onla alakası yok ebe bile dedi hatta hergün yapmayın dedi 3 günde bir o tuttumu tutar dedi gün aşırı yapabılırsek yada 2 günde 3 günde normalı oyle imiş sprmler kendilerini öldürüyomuş sık ilişkide bide o belli günü değerlendir dedi
ayrıca eşin tahlıl yaptırsn dedi ama nerde bende o kocaa

kızlar ben bu akşam 40 yasin okurum en son kaçtı bilmiyorum en son tualinayı eklemiştim çoka z kaldı hadi uzattıkk mıbarek günlerde bitirelim cuma duasını yapalım çok temebbelleştikk

bide cumadan itibaren misafirim geliyo yatılı nasıl yapcaz çözmedim kaydirigubbakcemile3 ya bu işi ben

hımmmm evet zaten sağlıklı sex hafta 2 yada 3 olanmış anladımm bend e kocama keçiboynuzu içireceğimdee daha konuusnu açamadım hahhahahahhahahahh sper olayında bizde nerdeyse aile faciası çıkmıştıı :))))))))))))))))))))))))))) bilirim o mevzularıı

canım hayırlsı olsun inşallah tüpe gerek kalmadan gelir melekleriniz
kazanırsın canım para elinin kiri bugün var yarın yok
bende aralık veya ocak ayı iki aydan birini seçeceğim nasipse hele bir o aylar gelsinde
hayırlsısı olsun rabbim gönlünüze göre versin canımmm
CADIARZU daha önce hayır kullanırke böyle bişi olmamıştıı limonatayada yeni başladığınıa göre bence rakıdan canım bir kere daha denesen zararı olurmu onu kestiremiyorum

günaydın busecim naıslsın canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…