olumunekankayizsmile sendemi ozaman yaptıracaksın canım ..inş. rabbim o zmana kadar hayırlı bereketli bol kazançlar nasip ederde4 sıkıntısız olarak halledersiniz...:1hug:
kışın dahamı iyi olur diyosun şimdi CADIARZU
canlarım bu hayıtmı rakımı yoksa limonatamı bende kahverengi akıntıyı kırmıızya döndürdü kahverengi akıntı enfeksiyon olabilrmiş hani adetten önce gelen ve adet bitiminde gelen bir takım akıntılar oluyorya bende o akıntı açık kahverengiydi şimdi kontrol ediyorum o renge rastamdım sizce ilatahpmıydıı hanii bilemdiğimiz iltahpmı vardı temzilendii yani rakyı tekarra densemi bu ay kılca damarlarda olurmuş o iltahp ne dersini< *
busecannnnnnnnnnnn kankimmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm balımmmmmmmmmmmmmmmmm kaymağımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
olabilir canım belkidfe gizli iltihapları döküyodur zararı olmaz demi :uhm:
kız yoksa alıştı mı yine mi istiyor rakıyı sırnaşık şey
naber şekerimmmmm canımmm tüp bebek mi planı yapıyosun iniş hayırlısı olsun inş allah verir öncesinden inşşşşşşşşşşş
ya bu ay ateşim 36,2 lerde kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrr naberrr
ateş tablom yeni heyecan
13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
inşş hayırlısı neyse o olsun inş yüce rabbim o vesileye gerek kalmadan kendiliğinden verir bebişlerinizi inşşşşşşşşşşşşşşbenimde 36.3 oldu :)))) senle benim aynı giidyor dur baklım bu ayki ateş maceramız ne olacak evet ebrarala tüp bebek programı yapıyoruz kışa :))))))
bilmememkii keşmi oldu sence:roflol::roflol: canı istedi galiba
tatlım kılca damararda iltahp olurmuş bizler bilemzmişiz o akıntı vardı ya teyze öyle demiştii toparlak halinde söktü galiba deii çünkü kahverengiydii
inşş hayırlısı neyse o olsun inş yüce rabbim o vesileye gerek kalmadan kendiliğinden verir bebişlerinizi inşşşşşşşşşşşşşş
sen çalışmalrı boş geçme canım devam et bebeğim durmak yok yola devam bak fatoyla kumsala maşallhları var bu ay ikisnede :hooray: bunu vereceğiz çalışkanlıklarından dolayıı
günaydın canlarım a.s. a.s. a.s.
yok kız geçen ayda biz nasıl çalıştık unuttunmu kocamın iflahı kesildi onla alakası yok ebe bile dedi hatta hergün yapmayın dedi 3 günde bir o tuttumu tutar dedi gün aşırı yapabılırsek yada 2 günde 3 günde normalı oyle imiş sprmler kendilerini öldürüyomuş sık ilişkide bide o belli günü değerlendir dedi
ayrıca eşin tahlıl yaptırsn dedi ama nerde bende o kocaa
canım hayırlsı olsun inşallah tüpe gerek kalmadan gelir meleklerinizsüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber ocak yada arlıkta yaptır tüpü bende o aylarda yaptıracağım operasyonlar kışın daha sağlıklı bakarsın ikimiz aynı ay yaptırırız a anaaaaaaaaaaa süper yaaaaaaaaaa ayyy çok mutlu oldum eee benim tüp bebek paramı çaldılar neyse yine kazanırız değilii :)))))
hayırlsısı olsun rabbim gönlünüze göre versin canımmmbende aralık veya ocak ayı iki aydan birini seçeceğim nasipse hele bir o aylar gelsinde
CADIARZU daha önce hayır kullanırke böyle bişi olmamıştıı limonatayada yeni başladığınıa göre bence rakıdan canım bir kere daha denesen zararı olurmu onu kestiremiyorumcanlarım bu hayıtmı rakımı yoksa limonatamı bende kahverengi akıntıyı kırmıızya döndürdü kahverengi akıntı enfeksiyon olabilrmiş hani adetten önce gelen ve adet bitiminde gelen bir takım akıntılar oluyorya bende o akıntı açık kahverengiydi şimdi kontrol ediyorum o renge rastamdım sizce ilatahpmıydıı hanii bilemdiğimiz iltahpmı vardı temzilendii yani rakyı tekarra densemi bu ay kılca damarlarda olurmuş o iltahp ne dersini< *
günaydın kızlarrr naberrr
ateş tablom yeni heyecan
13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
kızlar ben bu akşam 40 yasin okurum en son kaçtı bilmiyorum en son tualinayı eklemiştim çoka z kaldı hadi uzattıkk mıbarek günlerde bitirelim cuma duasını yapalım çok temebbelleştikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?