Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ven har iyi tatiller sana canım boş ver takma birşeyi moralinide bozma güzel güzel tatilini yap gel...

Benimde uykum varrrrr
Venhar tatile gidiyorsun herhalde iyi tatiller

evet cnm tatile gidiyorum.saol

ven har iyi tatiller sana canım boş ver takma birşeyi moralinide bozma güzel güzel tatilini yap gel...

takmamaya çalışıcam da eşim böle dedikçe acaba diyorum bunu demesine sebep bişiler mi yapıyorum ben.biliyorum yapmıyorum ama yine de dile getirince kendinden şüpheye düşüyo insan

iştahım çok açıldı kızlar..herşeyi yiyesim var ama yiyemiyorum yani yememem lazım kilo vereyim diye çabalarken ..adet öncesi sendromu galiba iştah açılması...

BUSEM GELMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİŞ olumunekankayizsmile

iştahım çok açıldı kızlar..herşeyi yiyesim var ama yiyemiyorum yani yememem lazım kilo vereyim diye çabalarken ..adet öncesi sendromu galiba iştah açılması...

bendede tam aksi olur regl yakşalınca 1-2 gün kala iştahım kesilir.ayrıca sen kaç kilosunki öyle rejim filan :umursamaz:

Benimde uykum varrrrr
Venhar tatile gidiyorsun herhalde iyi tatiller

ne o kızlar bizim hamişlerimiz gece uyuyamıyorlarmı her gelen uykum var diye geliyor

çok haklısınız kızlar bir bayan çalışmalı mutlaka imkanı varsa...

kesinlikle

neden çalışmıyorum.ist geleli 2 sene oldu bir ALLAH'ın kulunu tanımam eşim ve ailesi dışın da.ve onlarda öle her yerde çalıştırmaz.anca onlar bulcak felan.onlar da bulmuyo işte 2 senedir.

nerden geldin sen istanbula. ayrıca mesleğin ney. biz istanbullular hemen sana iş bakmaya başlayalım. aşkolsun biz ne güne duruyoruz. aklımızın bir kenarında olsun. haaaa birde hangi semtte oturuyorsun yerimseniben

slm kızlar ben geldım
zemuszemus

hoşgeldin canım :1hug:a.s.a.s.a.s.

nerden geldin sen istanbula. ayrıca mesleğin ney. biz istanbullular hemen sana iş bakmaya başlayalım. aşkolsun biz ne güne duruyoruz. aklımızın bir kenarında olsun. haaaa birde hangi semtte oturuyorsun yerimseniben

çok soal cnm.desem ki netten bi ark iş buldu bana hayatta izin vermez çalışmama.ayrıca belli bi mesleğim yok öle.lise mezunuyum.sekreterlik yaptım kasiyerlik yaptım çocuk ta baktım bi dönem:)öle yani

çok soal cnm.desem ki netten bi ark iş buldu bana hayatta izin vermez çalışmama.ayrıca belli bi mesleğim yok öle.lise mezunuyum.sekreterlik yaptım kasiyerlik yaptım çocuk ta baktım bi dönem:)öle yani

niye işine bilişim internet yazıyosun ev hanımı neden yazmıyo???

kız buse klava: kara batak gibisin bir bakıyorum gelmişsin bir bakıyorum kaybolmuşsun. tatile gidip geldiğinden beri doğru dürüst görüşemedik senle haberin olsun

ama mesleğin bilişim internet yazıyor ya o beni yanılttı canım. istanbula nerden geldin sen

kız buse klava: kara batak gibisin bir bakıyorum gelmişsin bir bakıyorum kaybolmuşsun. tatile gidip geldiğinden beri doğru dürüst görüşemedik senle haberin olsun

geliyorum sen yoksun kız burda yarım saattirrr ateşe takıldım bende

kız rahım ağzına baktım ya ben geçen ay ıyyy içine parmağı sokcan temız yıka boşsa yumuşaksa ok dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…