bende de kan pıhtılaşması var oyüzden zor bir gebelik geçirecekmişim bu konuda bilgisi olan yazabilirmi
galiba kan sulandırıcı asprin tarzı birşey veriyor dr lar escarpin diye ben öyle biliyorum başak bilgim yok
hımmmmmmmmmmmmm fatocum demekkii geçmişi tam okuyamamışım(( canım benim benimde saat 2 de randevum var akşama anacak gelebilrim ((
rakı, hayıt vs..... diyorsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:fatoo vallhii pek bilmiyorum onlarıı canım ihtisasaım iltahap ve nasıl hamile kalınır
ayyyyyyyy canım benim sende iyiyki varsın hayatımızdaevet canım tapuya bugün herzamnki gib yoğun ve sıkıcı bir gün iyikii sizleer varsın
bugün ssk hastanesine gittim hormon testlerimi yeniden yaptırayım da 3.aydan bu yana bir değişiklik olmuşmu bakayım dedim. aman koskoca hastanenin doktoru yıllık izne ayrılmış ve ondan başka kadın doğumcu yokmuş. 1 ayda olmayacakmış. sabah sabah cinim tepeme çıktı yani. rezalete bak.
rakı, hayıt vs..... diyorsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
yok kız hani bir değişiklik varmı yokmu ona bakayım dedim. bu arada 3 aydır biliyorsun klomen kullanıyorum. 2 aydırda kortizon kullanıyorum anam ne bulsam içiyorum hele bir bakayım ne var ne yok diye düşündüm. parada vermeyecektim kız ssk da yaptıracaktım. hem be kolay kan veriyorum. damarlarım ortada zaten dama r aramıyorlar iğneyi sokuncada aman yarabbim kan boşalıpta geliyor sankifatoocum sende haklsın ama dr haklı bırak adam tatailine gitsin sende bir değişklik yoktur sdace yumurtaların biraz daha aktiftir şuan o klomen hapları en az 3 ay etkili oluyor vucutta yani şansın yüksekk inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh eyyyyy burda ihtisasas yapmış arakadşın varken ne işin var hastanelerde :)))
canım 500 yasin okuyordum yarın bitiriyor öğlende duamızı ediyoruz
vehnar seni elbetteki özleriz canım :gitme: ama bir şeyi çok merak ettim. kaç günlüğüne tatile gidiyorsunuz kız. yazlık giysiler zaten el kadar nasıl bir valize sığdıramadın alsanaalsanasmile
kızlar ben kaçar ne yazıkki işler beni bekliyor öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nete giremem ama bende dua ederim o saatte
sıcak olur çok terleriz die koydum işte bol bol.bide ayakkabılar havlular felan yer tuttu çok.10 günlüğüne gidiyoruz.zaten eşim az önce msn den gıcık etti beni.iki de bir de fazla masraf yapmıcaz yok işte şöle dikkat edelim yok işte ölçülü olalım.sanki dünyayı harcatıyorum ben ona :mymeka: :mymeka:
ahhhhhhh bu erkeklerklava:
serpoş canım sabah geçmişi okudum çıkmak zorunda kaldım
mrb demeden ay uykum var kızlar yaaaa
o kadar pişman oluyorum ki bi iş güç sahibi olmadığıma böyle durumlar da.çok kızıyorum kendime.sanki ben onun kesesini düşünmüyorum.güya tatile çıkıyoruz şimdiden tatilin içine etmeye başladı:mymeka:
hayırdır uyuyamadınmı tatlım
neden çalışmıyorsun. Zaten ben çocuğu filan olmayan evde oturan kadınları hiç anlamıyorum. Ev ortamını bazen çok özlüyorum ama sürekli evde olmak pek bana göre değil. Herhalde 20 yıldır çalışıyorum ya ondan olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?