Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sokmayalım parmak :roflol::roflol::roflol: kız canım sıkıldı yaww ben geliyorum kimse yok burdaa heeeeeeeeeeeeklava:

bak şimdiden moral mbozdun bende geçen ay oyle oldu soktum moralım bozuldu regl oldum altüst oldum hemde tatılde ne gerek var sokma bizde ya meraktan ya meraktan zaten
kız ben zaten hamile olacağıma inanmıyorum. çünkü biz daha öncede bu yumurtlama günlerini filan hep çalışarak geçirmiştik. hiç bir şey olmamıştı

aaaaaaaa kız ben burdayım ya bu ne be sabahta serpil aynısını söyledi ne o laaaaaaaaaan beni adam yerine koymuyormusunuz klava:

sen tamam aşk olsun diğerlerii aaaa fatoşcum koymazmıyız kadın yerine koyuyom :roflol::roflol:
off bizede misafir gelcek nasıl yapcazz o işi anlamadım
bide geçen akşam yapalım diyorum herif karı gibi yorgunum diyo sinir etti benii ertesi günü yaptı beyfendi gün kaçırmamak lazım bunda ayy delrtiyo beni ya

buse hiç güleceğim yoktu allah canını almasın ha senin. demek adam karı gibi nazlanıyor :mymeka: sende patlat bir tane hadi bakalım de :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

buse hiç güleceğim yoktu allah canını almasın ha senin. demek adam karı gibi nazlanıyor :mymeka: sende patlat bir tane hadi bakalım de :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla yaa rolleri değiştik geçen bi tavır takındım yola geldi adam her aymı yapcazz yanı aynı olayı aaaaaaaaaaa:roflol::roflol: yorgunken nasıl yapayım diyo banane kaçırcak günlerimi zaten bu ay çok ağırdan çalışıyoz :roflol::roflol: yumurtlama günlerim 22-28 temmuz arası 2 günde bir 13. gün de ve 16. günde denk getircem inşş

yakalrsın inşallah üzülme stres yama zaten stres en büyük düşman. olursa olur olmazsa rabbim bilir deyip çekil kenara. bak ateş topiğindeki deniz hamileymiş

kız varya kadının biri kocası çocuk istemiyo kadını boşuycak anlaşamıyolar kadında deli gibi çocuk istiyo neyse adamla şey ettirmiş adam przarvatif kullanıyomuş tamammı onuda tuvalete atıyomuş kadın takıp etmiş kocasını almış perzarvatifi içine boşaltmıuş düşün ve hamıle kalmış adamda şok ta boşanmışlar ama bir çocuk oldu ortada kaldı tanıdığımız anlattı olunca oluyo böylede demekkii düşünnn

bilemiyorum walla kızım bazıları kocası üzerine ceketini atsa hamile kalıyor onlar şanslı insanlar. bizim gibi değillerki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…