Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok gezme ama

ben sordum ama cvp gelmedi daha kaydirigubbakcemile3

kız kime ne sordun anlamadım :uhm:

kızlar loveli izindemi

loveli kaç gündür yok izinde galiba

fatocum loveli 10 gün yopk ma topicde jula yorumlar tatalım merak etme bizde lovenin staajerleryiz az buçuk çakat oldukk hele busecan bu dalda mastıır yapacak neredysee .))))))))))))))))))))))))))))))))))))

fatocum loveli 10 gün yopk ma topicde jula yorumlar tatalım merak etme bizde lovenin staajerleryiz az buçuk çakat oldukk hele busecan bu dalda mastıır yapacak neredysee .))))))))))))))))))))))))))))))))))))

yok kız benim regl sabahı düşerse ok dır ::) regl geliyo
ateşimi görünmü sen yenisini

denizxx kullanıcısından alıntı
yaa arkadaşlar bişi soracam eger gebelik varsa ovulasyon testlerinde cift cizgi cıkarmı yarın regl günüm ben dün yapmıştım biri silikti biraz ama bu gün ikiside aynı renkteydi.aynı zamanda da gebelik testi yaptım akşam biri silik cizgi cıktı sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer ikinci cizgi dünkünden biraz daha koyu oldu ve hemen belirdi öyle bekledikten sonra deyil.catlatma ignesi olmuştum ve bugün ignenin 15.günü sizce ignenin etkisi olabilirmi offfff yine takıntılarım başladı yardımcı olursanız sevinirim

arkadaş demekki klomen ve çatlama iğnesi tedavisii görmüş hayırlı uğurlu olsun çok sevindim ya

maşaallah demekki regl günü gelemdende bilinebiliyomuş :uhm:

a.s.

hoşgeldin dünya güzelii nasılsın bebeğim ben burda cayır cayır yanıyorumm inan bana

hoşbulduk canımmmmmm iyiyim gözüm acıdı dinlensin diye kk ye daldım kaydirigubbakcemile3 bugün baya iyi sayılır burası serin değil ama bunaltmıyorda akşama kaçıver sende denize a.s

hoşbulduk canımmmmmm iyiyim gözüm acıdı dinlensin diye kk ye daldım kaydirigubbakcemile3 bugün baya iyi sayılır burası serin değil ama bunaltmıyorda akşama kaçıver sende denize a.s

canım bugün yasin okuyucamm nasipse ama yarın denize kendimi atacağım kızkardeşimin evine akşamları muhakak uğruyorum hvuzu var zaten ama girmiş değilim :)))

canım bugün yasin okuyucamm nasipse ama yarın denize kendimi atacağım kızkardeşimin evine akşamları muhakak uğruyorum hvuzu var zaten ama girmiş değilim :)))

evet bugün yasinler var ....bneimde ney üflemem lazımm elimdeki kitabı bitirecem diye bişeycik yaptığım yok :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…