sus sorma inş iki msilini kazanırsın diye söyledim zaten bitanemmm
fatooo ben akşam ateş topiğini incelerim bu ara ofiste takılıyorum sakinleşmek anlamında o ara aşağı mahlle yukarı mahlelle geziniyorum eeee yanii iyide oluyor canım sizler yok olunca geziniyorum sokakaklarıı
ben sordum ama cvp gelmedi daha kaydirigubbakcemile3
kızlar loveli izindemi
canımsın sen inşallhhh :)))) tatlım benim ayy çok sıcak burası inanın yanıyoruz resmen kaydirigubbakcemile2 yüüzüm acıyor
çok gezme ama
kız kime ne sordun anlamadım :uhm:
loveli kaç gündür yok izinde galiba
fatocum loveli 10 gün yopk ma topicde jula yorumlar tatalım merak etme bizde lovenin staajerleryiz az buçuk çakat oldukk hele busecan bu dalda mastıır yapacak neredysee .))))))))))))))))))))))))))))))))))))
denizxx kullanıcısından alıntı
yaa arkadaşlar bişi soracam eger gebelik varsa ovulasyon testlerinde cift cizgi cıkarmı yarın regl günüm ben dün yapmıştım biri silikti biraz ama bu gün ikiside aynı renkteydi.aynı zamanda da gebelik testi yaptım akşam biri silik cizgi cıktı sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer ikinci cizgi dünkünden biraz daha koyu oldu ve hemen belirdi öyle bekledikten sonra deyil.catlatma ignesi olmuştum ve bugün ignenin 15.günü sizce ignenin etkisi olabilirmi offfff yine takıntılarım başladı yardımcı olursanız sevinirim
serpil02507, fatosozel+, nurten36
merhaba kızlar ben geldimmmm kaydirigubbakcemile2
denizxx kullanıcısından alıntı
yaa arkadaşlar bişi soracam eger gebelik varsa ovulasyon testlerinde cift cizgi cıkarmı yarın regl günüm ben dün yapmıştım biri silikti biraz ama bu gün ikiside aynı renkteydi.aynı zamanda da gebelik testi yaptım akşam biri silik cizgi cıktı sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer ikinci cizgi dünkünden biraz daha koyu oldu ve hemen belirdi öyle bekledikten sonra deyil.catlatma ignesi olmuştum ve bugün ignenin 15.günü sizce ignenin etkisi olabilirmi offfff yine takıntılarım başladı yardımcı olursanız sevinirim
a.s.
hoşgeldin dünya güzelii nasılsın bebeğim ben burda cayır cayır yanıyorumm inan bana
hoşbulduk canımmmmmm iyiyim gözüm acıdı dinlensin diye kk ye daldım kaydirigubbakcemile3 bugün baya iyi sayılır burası serin değil ama bunaltmıyorda akşama kaçıver sende denize a.s
ben burdayımda kimseler kalmamış bilmiyorumkismile
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elektirikler giitiii nerelrdesinizzzzz
canım bugün yasin okuyucamm nasipse ama yarın denize kendimi atacağım kızkardeşimin evine akşamları muhakak uğruyorum hvuzu var zaten ama girmiş değilim :)))
evet ama o çatlama iğnesi kullanmış hayatım 12 ci gün zaten belli oluyor o iğneyi kulananınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?