tualina nasılsın canım evet çok sıcak
allahım dışarda çalışan insanlara yardım etsin
ayşee nasılsın
evet canım hem nasıl yoğun sorma akşam olsa keşkeee sanada kolay gelsin canımkumsal son iş günü evet yoğunuz benimde 2de imazalarım var(
mısarcım nasılsın canım
keşke bu ayda ölçseydin canım bakardık yumurtalaman değişiklik oldumu geç erekn yeni limonatan nasıl bir etki yaptıkumsal ben ateş ölçmeyi bıraktım ama benden böyle yumurtlama döneminde ki gibibb şefafaf akıntı var acaba o rakii temizledimi içimi yada şu limonata karışımı işemi yaıyor şaşırdım kaldım yarın ve ertesi gün içicem sonra artık içmeyeceğim bu ayı bekleyecğimm garipp eğer gerçekten bu işe yararsa hemen sizlerer şişlere koyup yolayacağım
evet canım sabitlendi bakalım hayırlsı hormonlar kandırmazsa :umursamaz:kumsal ateşin sabitlenmiş fato seninde yükselmiş hadi hayırlısı inşalllhhh
canım kolay gelsin allah işini rast getirsin meleğim bende öpüyorum kocamancanlarım ben,im tapuda imzalarım var çıkmalıyım hepinizi öpüyorıuuumm
ahsenimmm senide kocamannn öptümmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin bizde seni seviyoruz nihalcimmmmmmbengeldim canlarım ama tekrar çıkmak zorundayım umarım herkez iyidir sizi seviyorum çokkkk işimmm varr çokkkkk
sanada hayırlı cumalar fatoşcummmselam kızlar herkese hayırlı cumalar.
canım nasılsın bebiş nasıl sanada hayırlı cumalar ahsencim öpüyorummmŞenizSlm kızlar kimse yok herkeze hayırlı cumalar hepinizi öpüyorum.bende çok yoğunum işe dönüyorum...
evet canım çok sıcakl gerçekten nasılsınçok sıcak kızlar yaa...
evet bende öyle diyorum canım
kumsaalll nasılsın canım
ayenen fatoşcum bende öyle ara ara girip çıkıyorum :))))kızlar malum cuma ve aşırı yoğunum am aklım sizlerde arada girip çıkıyorum. öpüldünüz
slm kızlar mısra canım elevit yerine folik plus
kullan dr. bana folbilol ile progestan vermişti onu kullandım ilk 3 ay
3 aydan sonra elevite başladım canım
kızlar malum cuma ve aşırı yoğunum am aklım sizlerde arada girip çıkıyorum. öpüldünüz
bende iyiyim canım çok yoğunum bugünnKumsal iyiyim cnm sen nasılsın?
kaç gündür yemek yiyemiyorum midem bulanıyo ve yemek kokusu bugün daha da midemi bulandırdı adet olmasam şüphelencem ama üşüttüm galibaaa yada sıcaklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?