Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar yasinlerinizi okuduysanız ekleyin bugün kumsal ve busacanmdan haber bekleyecğiz

herkese günaydın arkadaşlar. öğlene kadar yokum. bugün aşılama yaptırmaya hastaneye gidiyorum. lütfen bana dua edin.

kumsalcığım kırmızılar gelirsede üzülmüycez sevinicez hayatım çünkü sağlıklıyız. Rabbim bu ay vermezse bir dahaki ay verecek diye düşünücez.

buseciğim inşallaaaaaaaaaaaaaaaah senden müjdeli haber bekliyoruz.

serpilciğim 1 adet yasin okudum lütfen listeye eklermisiniz.

hepinizi kocaman öpüyorıumolumunekankayizsmile

Günaydın canım ne güzel güne oldukça pozitif başlamışsın bu hızlada devam edersin

inş. aşılamada sorunsunsuz geçer ve bebişin gelir :Saruboceq: allah yardımcın olsun tatlım

eğer gelirse çok sevinicem canım
fatoşcum canım hadi hayırlıı olsunaşılama bitanem inşalalh güzel sonuçlar alırsın dualarımdasın canım rabbim yüzünü güldürsün

kızlar günaydın patron burda regl olmadım hala gecikmeli mi gelcek acaba anlamadım ama cmt si günü krem kıvamında akıntım geldi adet olcağım zaman kururrumm
hala belirtim yok ama eeğr 18. günden nden sonra oldu ise 10 gün oldu
hepinizi öpüyorum müsait olunca gircem kaydirigubbakcemile3

bide 2 tane yasın okudumm

günaydın busecim nasılsın canım hadi bakalım inşallah gelmez kırmızlar bebiş haberini alırız test yapıcanmı peki bende öpüyorum canım

GÜnaydın canlarım nasılsınız herkese gÜzel bır hafta dılıyorum bol hamıŞlı tarafından:))bu akŞma yasın okumaya baŞlıyorum nasıpse bıttı benım vefalı sefgılım bı daha taaaaa 9 ay gelmez ınŞallah geÇmıŞe bakamadım herkes ıyıdır umarım fırsat buldukÇa geÇmıŞı okuyayım kocaman ÖptÜm hepınızı gÖrÜŞmek Üzere

cok sevındım canımm ınşlh regl olmazsında guzel haberler verırsın buraya ve dıger topiğee

günaydın canım işteyimde ara ara girip çıkıyorum :hulya:

güzel haberler bekliyoruz senden ve busecandan hadi hayırlısı bakalım ben mendil almaya gideyim :teytey: halaya lazım olur :teytey:
inşallah canım ama bende bu a olmadı galiba ben kırmızıları bekliyorum
günaydın belenaycım nasılsın canım inşallah bir daha gelmaz kırmızılar canım allah kabul etsin belenaycım
Günaydın şekerler.
Huzurlu bir hafta geçirmenizi diliyorum

mısracım günaydın canım nasılsın
inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur

günaydın kızlar
geçmişe bakmadım, iyisiniz inşallah

6.gün---26 mayıs-----36,4
7.gün---27 mayıs-----36,3
8.gün---28 mayıs-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
9.gün---29 mayıs-----36,2
10.gün-30 mayıs-----36,2
11.gün-31 mayıs-----36,4
12.gün-1 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
13.gün-2 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
14.gün-3 haziran-----36,5
15.gün-4 haziran-----36,2
16.gün-5 haziran--------------çalışma---(ölçmedim) eşim bugün geldi
17.gün-6 haziran-----36,5---çalışma
18.gün-7 haziran-----36,3
19.gün-8 haziran-----36,7---çalışma
20.gün-9 haziran-----36,6
21.gün-10 haziran---36,7---çalışma---(bir saat geç ölçtüm)
22.gün-11 haziran---36,7
23.gün-12 haziran------------çalışma---(unuttum)
24.gün-13 haziran---36,6
25.gün-14 haziran---36,5---------yerleşme düşüşü de tamaaaam :1closedeyes:sempatiksalakcinni
26.gün-15 haziran---
27.gün-16 haziran---
28.gün-17 haziran---
29.gün-18 haziran---
30.gün-19 haziran---
31.gün-20 haziran---
32.gün-21 haziran---
33.gün-22 haziran---

günaydın canım herzaman bekleriz.ben merkezde değilim ama siz gelin bende gelirim.çok güzel olur valla.

allah yardımcın olsun fatoşum.inşallah bu sefer olur dualarımız seninle canım

günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben cmtsi işe gelmiyorum.nasıl geçti haftasonunuz.benimki süpeeerdii.pazar günü ısparta-eğirdir gölüne pikniğe gittik göl kenarında gezdik tekne turu yaptık çok güzeldi.iyi oldu stres attık.antalyalı arkadaşlar ağustosta antalya nasıl olur ailece gelmeyi düşünüyoruz bir iki günlüğüne plan yaptık bakalım.antalyayı görmedim hiç gezilecek yerleri bana söylermisin konyaaltı ve şelaleler varmış oraları göreceğiz.

Canım Ağustos ayı çokkkkkkkkkkk sıcak olur,katlanamayabilirsiniz.
Sadece gezi amaçlı gelecekseniz Eylül de gelin cnm.

Gezilecek yerler şehrin yakınındA dÜDEN Şelalesi var hatta denize döküldüğü yerde şehrin içinde benim en sevdiğim semttir Lara-Fener olarak geçer.

Kaleiçi var şehrin göbeğinde,tarihi yapıda sokaklar ve evler var.Aynı yerde liman ve tekneler restorantlar var.Kaleiçine yakın güzel bir park var,falezlerin üzerinde yapılandırıldı harika cafeler-restorantlar ve çocuk oyun parkı var.

Karaoğlan parkı var,şehrin büyük bir kısmını buradan görebilirsin manzarası muhteşemdir.

Birde herkesin bildiği denize girdiği Konyaaltı Plajımız var.

Şimdilik aklıma bunlar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…