kızlar yasinlerinizi okuduysanız ekleyin bugün kumsal ve busacanmdan haber bekleyecğiz
herkese günaydın arkadaşlar. öğlene kadar yokum. bugün aşılama yaptırmaya hastaneye gidiyorum. lütfen bana dua edin.
kumsalcığım kırmızılar gelirsede üzülmüycez sevinicez hayatım çünkü sağlıklıyız. Rabbim bu ay vermezse bir dahaki ay verecek diye düşünücez.
buseciğim inşallaaaaaaaaaaaaaaaah senden müjdeli haber bekliyoruz.
serpilciğim 1 adet yasin okudum lütfen listeye eklermisiniz.
hepinizi kocaman öpüyorıumolumunekankayizsmile
herkese günaydın arkadaşlar. öğlene kadar yokum. bugün aşılama yaptırmaya hastaneye gidiyorum. lütfen bana dua edin.
kumsalcığım kırmızılar gelirsede üzülmüycez sevinicez hayatım çünkü sağlıklıyız. Rabbim bu ay vermezse bir dahaki ay verecek diye düşünücez.
kızlar günaydın patron burda regl olmadım hala gecikmeli mi gelcek acaba anlamadım ama cmt si günü krem kıvamında akıntım geldi adet olcağım zaman kururrumm
hala belirtim yok ama eeğr 18. günden nden sonra oldu ise 10 gün oldu
hepinizi öpüyorum müsait olunca gircem kaydirigubbakcemile3
bide 2 tane yasın okudumm
ebrarcım günaydın nasılsın
kızlar günaydın patron burda regl olmadım hala gecikmeli mi gelcek acaba anlamadım ama cmt si günü krem kıvamında akıntım geldi adet olcağım zaman kururrumm
hala belirtim yok ama eeğr 18. günden nden sonra oldu ise 10 gün oldu
hepinizi öpüyorum müsait olunca gircem kaydirigubbakcemile3
bide 2 tane yasın okudumm
inşallah canım ama bende bu a olmadı galiba ben kırmızıları bekliyorumgünaydın canım işteyimde ara ara girip çıkıyorum :hulya:
güzel haberler bekliyoruz senden ve busecandan hadi hayırlısı bakalım ben mendil almaya gideyim :teytey: halaya lazım olur :teytey:
günaydın belenaycım nasılsın canım inşallah bir daha gelmaz kırmızılar canım allah kabul etsin belenaycımGÜnaydın canlarım nasılsınız herkese gÜzel bİr hafta dİlİyorum bol hamİŞlİ tarafından:))bu akŞma yasİn okumaya baŞlıyorum nasİpse bİttİ benİm vefalı sefgİlİm bİ daha taaaaa 9 ay gelmez İnŞallah geÇmİŞe bakamadım herkes İyİdİr umarım fırsat buldukÇa geÇmİŞİ okuyayım kocaman ÖptÜm hepİnİzİ gÖrÜŞmek Üzere
Günaydın şekerler.
Huzurlu bir hafta geçirmenizi diliyorum
günaydın canım herzaman bekleriz.ben merkezde değilim ama siz gelin bende gelirim.çok güzel olur valla.aaaa süper ya harika vallhi süper bir terappii buna zaten ihtiyacımız var canım geliriz konyayya tabiiki neden olmasın mısranın müsait olduğu biran benim eşimin müsait olduğu biran ahsenin ve senin müsait olduğun biran konya terapisi yaparız eşlerimizle ne güzel olur ya mevlanyı gezeriz dua ederiz ney dinleriz etli ekmek yeriz ohhhhh ne güzel seafmız olsun
ahsen günaydın hoşgeldin nasılsın canım
günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben cmtsi işe gelmiyorum.nasıl geçti haftasonunuz.benimki süpeeerdii.pazar günü ısparta-eğirdir gölüne pikniğe gittik göl kenarında gezdik tekne turu yaptık çok güzeldi.iyi oldu stres attık.antalyalı arkadaşlar ağustosta antalya nasıl olur ailece gelmeyi düşünüyoruz bir iki günlüğüne plan yaptık bakalım.antalyayı görmedim hiç gezilecek yerleri bana söylermisin konyaaltı ve şelaleler varmış oraları göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?