günaydın kızlar
geçmişe bakmadım, iyisiniz inşallah
6.gün---26 mayıs-----36,4
7.gün---27 mayıs-----36,3
8.gün---28 mayıs-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
9.gün---29 mayıs-----36,2
10.gün-30 mayıs-----36,2
11.gün-31 mayıs-----36,4
12.gün-1 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
13.gün-2 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
14.gün-3 haziran-----36,5
15.gün-4 haziran-----36,2
16.gün-5 haziran--------------çalışma---(ölçmedim) eşim bugün geldi
17.gün-6 haziran-----36,5---çalışma
18.gün-7 haziran-----36,3
19.gün-8 haziran-----36,7---çalışma
20.gün-9 haziran-----36,6
21.gün-10 haziran---36,7---çalışma---(bir saat geç ölçtüm)
22.gün-11 haziran---36,7
23.gün-12 haziran------------çalışma---(unuttum)
24.gün-13 haziran---36,6
25.gün-14 haziran---36,5---------yerleşme düşüşü de tamaaaam :1closedeyes:sempatiksalakcinni
26.gün-15 haziran---
27.gün-16 haziran---
28.gün-17 haziran---
29.gün-18 haziran---
30.gün-19 haziran---
31.gün-20 haziran---
32.gün-21 haziran---
33.gün-22 haziran---
Kuzucum tek iyi yönü özel araçla gideceğim en azından otobüs değil.
Yapacak birşey yok.
yk durmak yok bedne bu yaz hiç bişey yapmıcam tatile gidicem yazdan sonra 2. aşılamayı düşünüyorum bakalım kısmet o zman kadar ne olur ne biter bende inannıyorum hemde tüm kalbimle şimdi baktı yok akıntı falan ama sanki geliyor gibi oluyor garip bişeyevet aynı sancılar mısradada oluyor canım evet hayıt yumurta kalitemizi artırdı bence zaten özellikleri arasında başta rol oynuyor inşallh adet olmassın ama olursanda durmak yok yola devam ben mucizenin gerçekleşeceğine inannıyorum eşimde çanakkaleden bir karışım siparişi vermiş bende onu bekliyorum gelsinde uygulayacağım bakalım ne olacak zaten yazı doyasaıya yaşayacağım kışa kadar yolum uuzn olmadı kışın birde tüp deneriz onunda garantisiis yok ya olsun en azından içimde kalamz sendeki akıntı nasıl cnm
ah canım işin ne bilmiyorum ama allah sana kolylık ve sabır versinCanlar iş için görevli gidiyorum.
Sanırım sabaha karşı yola çıkacağız,saat belirlenecek bana bilgi verilecek.
Benim işim hep böyle yoğun ve yorucu kızlar hamile olsam da pekbirşey farketmeyecek en fazla gece nöbetlerini tutmayacağım ama asıl iş gündüzde.
oh oh herkez iyinihalim şükür herşey yolunda malum burda umutsuuzluk yok umut var bebbeğim bizler iyiz sende iyi olduktan sonra mesele yoko zaman :))
serpillll maşallah ne guzel okumuşsun ya ben misafir olayından fırsat bulamadım bu akşamda ben misafirliğie gidecem ama yarın yine başlarım bitirmemiz gerekli zemuszemus
nihalim şükür güzel okudum dün 50 tane okudum sabahta 5 tane okudum rabbim kabul etsin gözlerimin önünde hep sizlerin nikleri vardı rarbbim kabul eylesin bu mübarek günler hurmetine bir arar okuyamıyordum motivasyonum bozulmuştu şimdi eski enerjimi geri aldım bundan sonra inşallh güzel okuruz sende okursun birtanem müsait olduğunda ben okuyunca çok ama çok rahatlıyorum ciidiid anlamdadda mutlu oluyorum Şeniz
allah kabul etsın canım . acaba yasın turkce okunurmu. arapca bılmıyorum ama okumak ıstıyorum mubarek üç aylarda. birde yasini şerif okumadan once sanırım okunan başka dualar varmış onlar hangılerı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?