Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bua ay umutluyum senden

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............1
busecan..............20
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam ..............162

yk durmak yok bedne bu yaz hiç bişey yapmıcam tatile gidicem yazdan sonra 2. aşılamayı düşünüyorum bakalım kısmet o zman kadar ne olur ne biter bende inannıyorum hemde tüm kalbimle şimdi baktı yok akıntı falan ama sanki geliyor gibi oluyor garip bişey
ah canım işin ne bilmiyorum ama allah sana kolylık ve sabır versin

kumsalım evettttttttttttttttttt yazın tadını çıkartacağızzzzz aman birdahamı dünyayya geleceğiz yiyip içip keyfimize bakalım zaten diğer tedviler kışın daha iyi sonuç veriyor bu yaza aşk yazı olsun :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Canlar ben eşimle sinemaya gidiyorum.
Eyvah eyvah ı izleyip biraz gülelim.
Dönüşte yanına geleceğim iyi sohbetler

kızlar herkeze slm yoğun bir hafta sonu geçirdim yatılı misafirlererim vardı v.s geçmişi birazcık okudum umarım herşey yolundadır

nihalim şükür herşey yolunda malum burda umutsuuzluk yok umut var bebbeğim bizler iyiz sende iyi olduktan sonra mesele yoko zaman :))

BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ

gizemm79...............12 haziran kırmızı

kumsal...................12-14 haziran

lizbeth80.................12-18 haziran

Busecan.................14 haziran

serpil..................... 21 haziran?

aylint......................22 haziran

deniko.....................22 haziarn

mısra......................23 haziran

nhlpr........................25 haziran

tualina......................27 haziran

Fotosozel................27 Haziran

ebrar42.....................28 haziran

belenay....................01 temmuz

serpillll maşallah ne guzel okumuşsun ya ben misafir olayından fırsat bulamadım bu akşamda ben misafirliğie gidecem ama yarın yine başlarım bitirmemiz gerekli zemuszemus

serpillll maşallah ne guzel okumuşsun ya ben misafir olayından fırsat bulamadım bu akşamda ben misafirliğie gidecem ama yarın yine başlarım bitirmemiz gerekli zemuszemus

nihalim şükür güzel okudum dün 50 tane okudum sabahta 5 tane okudum rabbim kabul etsin gözlerimin önünde hep sizlerin nikleri vardı rarbbim kabul eylesin bu mübarek günler hurmetine bir arar okuyamıyordum motivasyonum bozulmuştu şimdi eski enerjimi geri aldım bundan sonra inşallh güzel okuruz sende okursun birtanem müsait olduğunda ben okuyunca çok ama çok rahatlıyorum ciidiid anlamdadda mutlu oluyorum Şeniz

allah kabul etsın canım . acaba yasın turkce okunurmu. arapca bılmıyorum ama okumak ıstıyorum mubarek üç aylarda. birde yasini şerif okumadan once sanırım okunan başka dualar varmış onlar hangılerı canım?

kızlar dualarda hızlanalım malum 3 aylara girdik daha bir makbul olur okunanan dualar yasinimizi bitirince başka dualara başlayalım bari 3 ayları güzel geçirelim ne dersiniz hadiii kocapopolarınızı kaldırın biraz olmazmı :))))

canım arapaça değil bende türkçesinden okuyorum arapçayı unuttum bir hocaya giidp tekarralamak istiyorum ama dünya işleri zaman bulamıyorum baklım muhakka birini bulacağım geçmişte 3 hateim indirmiştim şimdi zorlanıyorum canım sayfanın ilk dönemlerinde belanay yazmıştı başında ne okunacağı ama sen gönülden okursan bir dua başı sonu önemli değil kalpten yaradana sığınmak en güzeli cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…