tamam canım teşekkürler.biz gezmek için geleceğiz ramazandan ince olsun diye eylülde bayramda antebe gideceğiz eşim antepli.onun için ağustos dedik bakalım.Canım Ağustos ayı çokkkkkkkkkkk sıcak olur,katlanamayabilirsiniz.
Sadece gezi amaçlı gelecekseniz Eylül de gelin cnm.
Gezilecek yerler şehrin yakınındA dÜDEN Şelalesi var hatta denize döküldüğü yerde şehrin içinde benim en sevdiğim semttir Lara-Fener olarak geçer.
Kaleiçi var şehrin göbeğinde,tarihi yapıda sokaklar ve evler var.Aynı yerde liman ve tekneler restorantlar var.Kaleiçine yakın güzel bir park var,falezlerin üzerinde yapılandırıldı harika cafeler-restorantlar ve çocuk oyun parkı var.
Karaoğlan parkı var,şehrin büyük bir kısmını buradan görebilirsin manzarası muhteşemdir.
Birde herkesin bildiği denize girdiği Konyaaltı Plajımız var.
Şimdilik aklıma bunlar geldi.
Ayyy şimdi haber geldi yarın sabah erkenden Manisaya ordan İzmir e gitmek için yola çıkacakmışım.
Çarşamba görüşürüz kuzular
günadyın canım oh süper gezilmiş bende istiyorum piknik yapmak doğayla başbaşa kalmak çok özledim yagünaydın arkadaşlar nasılsınız.ben cmtsi işe gelmiyorum.nasıl geçti haftasonunuz.benimki süpeeerdii.pazar günü ısparta-eğirdir gölüne pikniğe gittik göl kenarında gezdik tekne turu yaptık çok güzeldi.iyi oldu stres attık.antalyalı arkadaşlar ağustosta antalya nasıl olur ailece gelmeyi düşünüyoruz bir iki günlüğüne plan yaptık bakalım.antalyayı görmedim hiç gezilecek yerleri bana söylermisin konyaaltı ve şelaleler varmış oraları göreceğiz.
bende iyiyim çok şükür canım inşalalh canım yok yapmadım daha biraz beklicemgünaydın canım iyiyim sen nasılsın.ateşin çok düşmemiş hemen ümitsizliğe kapılma kist falan diye değildir canım inşallah bebektir.test yaptın mı yada yapmayı düşünüyormusun
iyi ol canım yat dinlen opuyorumnanaktanKumsalcım evdeyim fena değilim cnm
sen hiç durmadan çalışıyorsun mısracım hamileykende böyle olmucak değilmiAyyy şimdi haber geldi yarın sabah erkenden Manisaya ordan İzmir e gitmek için yola çıkacakmışım.
Ayyy şimdi haber geldi yarın sabah erkenden Manisaya ordan İzmir e gitmek için yola çıkacakmışım.
hımm hayırlısı yaa desenize 10 güne burda baya düğün bayram olacak inş. hihoyyyt
inş. Mısra Busecan kumsal serpil aylint hepinizin güzel haberlerini duyarız bende bi arkadaşımın haberini bekliyorum ama 2 gündür teline ulşamadım onada dua edermisiniz kızlar inş. transferi tutmuştur tüp bebk yaptırmışlardı :Saruboceq:
evet düştü serpilim ya niye garip anlamadım ben öyle canım rabbime sığındım ben sonuçta ne gelirse ondan geliyor hayırlsıını istiyorum olmıcaz tabi serpilcim sen neyaptınbelanıyım canım benim evet üçaylara firdik hayatım dualarımızı okuyalım hayırlı aylarda rarbbim dualarımızkabul eder inşallh canım inşallhh o cansıkıcı kırmızılar gelmze bebeğimm
fatoözelim rabbim inşallh aşılmanını bu sefer melek olarak konulmasını nasip eder canım dualarımız seninle
busecan henüz adet olamdım umarım olmassaın canım dün hep aklımdaydınız
kumsalım 2derce düşmüş garipayy inşallh daha fazla düşmez düşersede ne yapalım yeni tur yeni şans dileriz yapacak birşey yok deriz mübarek günlerde asi ve isyankar olmayacağız
aylintim seni özlüyorum tabii çılgınımıda masalımıdatattalım dün hep kalbimdeydin senin o tattalı hetecanına bayılıyorum kuzu
nihalim nerelerdesin görünmüyorsun duyguasal sulu gözlü prenses özletme kendini
mısracaım demek görevli giidyorsun rabbim yardımcın olsun eşimde şimdii ıspartaya giiti akşama dönecek tabbii hep döneceğim diye gider :)))
ahsenim canım demek haftsonun güzel geçti sevindim buna benimde kardeşim biraz rahatsızıdı ona uğradım içimden ev temilemek gelmedii oturdum bir güzelle rabbim kabul ederse yasin okudum rahatladım zaten 2 gündür namaz niyazı bırakmıştım eşime malum oldu tlfda serpoş niye duaları bıraktın dedi bendee bilmiyorum dedim oda ben sana şimdii okuyorum kendine geleceksin dedi galiba okuduklarını rabbim banan güzelce yoladıı bir oturdum yasin okumya rekorumu kırdım ilk rekorum 41 di 50 tane okudum hehhehehehhehehhehheh :)))))
kumsalım varmı bir değişilk canım
kumsalım canım ateş oalayıda pek inandırıcı değil biz bekleyelim inşallh gelmez kırmıızlar ben ateş ölçtüğümde hergün 1 derece düştü o zaman anladımki adet olucam bu ay ölçmedim aklıma estikçe ölçüyorum sabah ölçtüğümde 36.6 dı daha benim adetime 7 gün var baklım ama ben bu ay ümitli değilim ıslaklık bendede çok oluoyor galiba hayıt yumurtlarımızıkalitelştirdi ben ona inannaıyorum sende ki batmalarda yumurtlarının iyi çalıştığına işaret bu arada göğüslerin nasıl
gögüslerimde bişicik yok canım bende inanıyorum bu hayıt bize olumlu olarak yansıyor
ahada bir hayıtçı daha geldi :)))
Canlar iş için görevli gidiyorum.
Sanırım sabaha karşı yola çıkacağız,saat belirlenecek bana bilgi verilecek.
Benim işim hep böyle yoğun ve yorucu kızlar hamile olsam da pekbirşey farketmeyecek en fazla gece nöbetlerini tutmayacağım ama asıl iş gündüzde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?