kızlarrr günaydın herkeze hayırlı kandinler
tamam canımcım ama tamamını ölçmen daha ii değilmi bende sıkıldım bu işlerden ve moralım çok bozuk
inş bebiş haberi verirsin yarına inşşş cnm
kumsalım vallhii bazan çıldırıyorum ne eşimi nede çocuğu istiyorum daha doğrusu eşim çıldırtıyor aşırı kıskançlığı öldürür adamıı ve çoxcuk muhabetii tam bir işkence bakalım ne olacak işte eşim ölürüm senden ayrılmam sen bitersen herşey biter istifa eder buradan giderim diyor yani biraz fazla tutkulu bir adam yada hasta ikisinden birii çözemiyorum
busebcan benim ateşim 36.3 dü ölçtüm ben yumurtlama günlerinde ölçücem sonrasını ölçmeyeceğim sadce adete yakın ölçücemm
fatooo gelişmeleri ne sen sor ne ben adam tutkulu anlamış değilim sen ne istersen o olur diyor ayrılık hariç
ebararım işlerini hallett bebeğim önce iş bende 11 de otogarda olucam annemler geliyor
fatoo içim buz gibi tertemiz soğan kürü hayıt yok rakı yok yakı yok bu karışım korkuyorum yumurtalşarda sökülür gider diye :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
efnannaim ham,ile geçmişi okudunuzmu kızlarrr bu arada buse 3 hamiş adayımız var tualina fatıoooo kumsal bu gece ki dular onlara
kızlarrr günaydın herkeze hayırlı kandinler
sorma bende sana uuydum aynı ferkenstayız kocacmı nerdeyse boşayacğım hahhahahhahahhahah ayyyyyy daral geldii bana köye giidyor artık gitmeyeceksin dedim banana bahçelerinden ansından danasından bağından aaaaaaaaaaaaaayyy fenalıklar geldiii ayrılıyorum senden dedimm oda uuzun tataile ihtiyacın var dedii işlerimi ayarlayım günü belli olmayan seyhate çıkacğız deii hımm dedim bende bir düşüneyimmm:bbo::bbo:
gnaydın cnm sanada hayırlı kandıller
temmuz ateş tablom
05/07 1.gün kırmızı
06/07 2.gün 36,0
07/07 3.gün 35.9
08/07 4.gün 36.1
09/07 5.gün 36.0
10/07 6 gün ölçmedim
11/07 7 gün ölçmedim :hulya:
12/07 8 gün 36.2
13/07 9.gün 36.0 :hulya:
14/07 10.gün 35.9
15/07 11.gün 36.1 :hulya:
16/07 12.dun 36.2
17/07 13.gun 36.1 :hulya: 1 saat geç ölçum
18/07 14.gun 36.5 1 saat geç ölçüm
19/07 15 gün 36.6 :hulya: 1 saat geç ölçüm
20/07 16.gün 36.6
21/07 17.gün 36.5 :hulya:
22/07 18.gun 36.4
23/07 19.gün 36.4
24/07 20 gün 36.7 :hulya:
25/07 21 gün 36.8
26/07 22 gün 36.8
kızlar ateşim neden bu kadar çıktı ?????
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
öyleymiş canım lovelide öyle dedi iki gündür kasıklarım çok ağr yaptı bide akıntım oldu hayırlısı artlıkniahl 13 gün çatlamış senin yumurtan balım
efnanimmmmm canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin rabbımmmmmHERKESE SELMM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİMM SİZNİ DUALRINIZIN KATSISI OLDUĞUNA O KADAR ÇOK KALPTEN İNANIYORUMM Kİİ SİZEDE MİJDELİ HEBERİMİ VERMEK İSTEDİMM AMA DUALARINIZI ESKİSİNDEN DAHA ÇOK BEKLİYORUMM İLK KÖTÜ DENEYİMDEN SONRA AYNI ŞEYLERİ RABBİM NE BANA NEDE DÜŞMANIMA YAŞATMASINN RABBİM HER İSTEYENE TEZ VAKİTTE MURADINI VERSİNN KANTESTİ YAPTIRDIKK SONUÇÇ POZİTİFF YANİİ HAMİLEYİMM KIZLARR DUALARINIZLA SİZİ ÇOK SEVİYORUMM İYİKİ VARSINIZZ
canım kıskançlık kötü birşey ama pire için yorgan yakma kuzum sinirle ani kararlar almakumsalım vallhii bazan çıldırıyorum ne eşimi nede çocuğu istiyorum daha doğrusu eşim çıldırtıyor aşırı kıskançlığı öldürür adamıı ve çoxcuk muhabetii tam bir işkence bakalım ne olacak işte eşim ölürüm senden ayrılmam sen bitersen herşey biter istifa eder buradan giderim diyor yani biraz fazla tutkulu bir adam yada hasta ikisinden birii çözemiyorum
busebcan benim ateşim 36.3 dü ölçtüm ben yumurtlama günlerinde ölçücem sonrasını ölçmeyeceğim sadce adete yakın ölçücemm
fatooo gelişmeleri ne sen sor ne ben adam tutkulu anlamış değilim sen ne istersen o olur diyor ayrılık hariç
ebararım işlerini hallett bebeğim önce iş bende 11 de otogarda olucam annemler geliyor
fatoo içim buz gibi tertemiz soğan kürü hayıt yok rakı yok yakı yok bu karışım korkuyorum yumurtalşarda sökülür gider diye :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
günaydın canım nasılsın sanada hayırlı kandiller opuyorumnanaktankızlarrr günaydın herkeze hayırlı kandinler
aaa hamılemi yok okumadım ne güzel allah sağlıkla kucağına almak nasıp etsin inşş 3 adaydanda güzel haber alıcaz inşş
beraat kandılınız mubarek olsun canlarım allah gönlünüzdekini versin inşşş
Allah bu gece beraat edenlerden eylesin bizi inşşş
öyleymiş canım lovelide öyle dedi iki gündür kasıklarım çok ağr yaptı bide akıntım oldu hayırlısı artlık
aminnn canım inşallah hepimiz içinn hayırlı haberler olsuncanım benim hadi hakkından hayırlısı müjdeli haberini alırız inşallhh bu mübarek günlerde:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ok canım geline çok slm :))))))))))kumsalım nihalim canlrım ben şimdi çıkıyorum annemleri alıcam öpüyorum hepiniz malum gelin getiriyorlar :)))))
kumsalım nihalim canlrım ben şimdi çıkıyorum annemleri alıcam öpüyorum hepiniz malum gelin getiriyorlar :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?