bak çok sinirlendim devam edeyim senın zaten çalışman yeni başlamış bu işlere daha kaç aydır korunmuyosun ne bu acele ne konuşur bu insanlar mubarek kandıl günü sinirlendim allahım affetayrıca senın özelin iki kişi ile oluyo bu iş üçüncuye ne olduğunu yazmıyım ayıp :)))
bak çok sinirlendim devam edeyim senın zaten çalışman yeni başlamış bu işlere daha kaç aydır korunmuyosun ne bu acele ne konuşur bu insanlar mubarek kandıl günü sinirlendim allahım affet
busecim bu konularda onlarla ne konuş neden muhattap ol bana soranlara hiç bir şey anlatmıyorum kısmet diyorum cevap vermeye anlatmaya kalkarsan işin içinden çıkamazsın
ya görüş canım allahın bayramı seyranı ama bu konularda konuşturma yetergörüşmeyeceğim ailesiyle ne bayram ne seyran uzak bitti
sıkmacanını birtanem allaha havale et hepsini bu mübarek gündesorma zaten hafta sonu çok sıktılar beni delirdimm oğlu bi yandan anası danası
fatoşş yarın test mi yapıcan sen ?
fatoşum nasılsın canım? Herkes çok yoğun sanırım
bende karın ağrısıyla uğraşırım sanki regl oldum olacak gibiyim 3-4 gün öncesinden niye böyle oldu anlamadım ara ara sancı olurduda bu kadar sürmezdi umarım bi sorun yoktur
bilmiyorum nihalim yarınıda atlatayım diyorum geçen ay tam 30.günde adet oldum. öğleden önce gidip test yaptırdım öğleden sonra adet olmuştum. şimdi yarın 30.günüm yarını bekleyeyeim olmazsam öbür gün test yaptırırım. Herhalde 30 günden fazla sürmez bu sefer. Ben bu aylara kadar 30 günde hiç adet olmamıştım. Klomenden herhalde 3 aydır 1-2 gün atıyor.
canım benim ayaklarını üşütmüş olabilirmisin acaba
bekle bakalım fatoşumm çarşamba yaparsın
ebrar neden erken bu kadar ağrın oldu canım ağrı kasıklarında mı başka bir belirti mi acaba ?
ben geldim kızlar arabamın lastiği patamış onu değiştirttimm .((( oyyy hava ceheennem ve günlerden pzt çok sıkıcı tek sıkıcı olmayan burada silzresiniz
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnben geldim kızlar arabamın lastiği patamış onu değiştirttimm .((( oyyy hava ceheennem ve günlerden pzt çok sıkıcı tek sıkıcı olmayan burada silzresiniz
sanırım üşüttüm ondan canım ..sancılı adete ne içsem iyi gelir kızlar :uhm: bilginiz varmı
hayıt içeceksin hayatımm :)))) her derde deva
hoşgeldin canımben geldim kızlar arabamın lastiği patamış onu değiştirttimm .((( oyyy hava ceheennem ve günlerden pzt çok sıkıcı tek sıkıcı olmayan burada silzresiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?