3-4 gün cuma günü muhtemelen
burdayız canım işler yoğunnnnnn(
sevds seninde kandilin mübarek olsun bu arada arkadşının durumuna üzldüm ben şuna inandım ve inandığımı uyguladım bir bayan kendi ekonomik özgürlüğünü kazanıp toplumda kendi adına isim yapaıp sonra eveleneceği adamı kendi seçmeli yani seçilmemeli seçmeli aksi takdirde ne yazıkki toplumda bu tarz acı çeken çaresiz kadınlar mevcut oluyor bu üzücü ama insanlar tercihleriyle yaşar arkadşın için yapaılack herhangi birşey yok zamana bırakacak kendi elleriyle zehir ettiği hayatı çekecek üzüldüm ama yaşı genç iş hayatına atılabilir onu aşığılayan erkeğide sepetleyebilir ama şuan ufukta öyle birşeyde görünmüyor
nihalim canım tüm dileğim senin anne olman lütfen araştırmalrını bırakma umutsuuzluğuda canım umut olsun 50 yaşında kadın doğuruyor boşver senmi doğuramayacaksın
ebraraım 3 günün var hadii hayırlsıı sabırla bekeleyelim canım
kumsalım seni cidiid merak ediyorum yüreğim ağzımdaa
sezeninin canım haftasonun güzel geçtiğine sevindim şeftalim artıkk büyüüdü değilmi annesii
fatooo bebbeğim kırmıızıların hiç gelmesin dualarımseninle
tualina büyük gün yani benim nezdimde ama yarın herşey sanki netleşecekk halaylar çekeceğiz
neyse bende cıkım kendınıze ıyı bakın hayırlı kandıller hayırlı haberler byyyy
kızlar nerelerdesınız
biz iyiyiz canım şu ana kadar hiç birimizde bir değişiklik olmadı. annenler geldimi. sevgili gelinimizde geldi tabi. allah mesut etsin. allah utandırmasın.busecan kankii ne haberr fatoo sevds tualina niahll vallhii aklım sizde
sevds seninde kandilin mübarek olsun bu arada arkadşının durumuna üzldüm ben şuna inandım ve inandığımı uyguladım bir bayan kendi ekonomik özgürlüğünü kazanıp toplumda kendi adına isim yapaıp sonra eveleneceği adamı kendi seçmeli yani seçilmemeli seçmeli aksi takdirde ne yazıkki toplumda bu tarz acı çeken çaresiz kadınlar mevcut oluyor bu üzücü ama insanlar tercihleriyle yaşar arkadşın için yapaılack herhangi birşey yok zamana bırakacak kendi elleriyle zehir ettiği hayatı çekecek üzüldüm ama yaşı genç iş hayatına atılabilir onu aşığılayan erkeğide sepetleyebilir ama şuan ufukta öyle birşeyde görünmüyor
nihalim canım tüm dileğim senin anne olman lütfen araştırmalrını bırakma umutsuuzluğuda canım umut olsun 50 yaşında kadın doğuruyor boşver senmi doğuramayacaksın
ebraraım 3 günün var hadii hayırlsıı sabırla bekeleyelim canım
kumsalım seni cidiid merak ediyorum yüreğim ağzımdaa
sezeninin canım haftasonun güzel geçtiğine sevindim şeftalim artıkk büyüüdü değilmi annesii
fatooo bebbeğim kırmıızıların hiç gelmesin dualarımseninle
tualina büyük gün yani benim nezdimde ama yarın herşey sanki netleşecekk halaylar çekeceğiz
kumsalım senin ne kadar heyecanlı olduğunu biliyorum hem geçmiş yılda hamile kaldığın ay hemde evlilk yıldönümün kalbinin nasıl çıktığını benden iyi anlaayn olabilrmi bilmiyorum bu gecelerin yuzusuhurmetine mutlu haberi bize duyurmayı nasip etsin canımm benimmm
m
aminn serpilcim inşallah inşallahhh
canım ben daha önce hiç hamile kalmadımmm
fatoo rellaks olman çok iyi ama ateşin maşallh gayet iyi gerçi ben ateşin iyiliğinede pek inanmıyorum ama olsun yinede maşallhh güzell bu gece sizler için elelrimizi açaacız hep beraber
evet canım 1 gün geçti çarşamba yapıcam canımeeeeeeeeeee kim hamile kaldı biizm topicde öyle okumuştum sanki(( offf neyse hamiile kalda gerisi hikayeeeeeeeee aman alalhımm aklım şimdiş orda kalmış olacakk neyse sen hamiş kalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ama kumsal günün geçti senin bir test yapsan ne zaman yapacaksın testi
inşallah bu seferhamilesindir canım
loveliye göre 1 günüm geçmiş bile.ama geçen ayda hatırlarsan serpilcim 30. günde adet olmuştum ya o yüzden umutlanmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?