bencede çok haklısın bu gece çok önemli bir gece. bütün kandiller önemlide bu gece sanki dahamı önemli ne. Rabbi teala kullarımdan benden bir şey isteyen yokmu vereyim dermiş bu gece için.antalayda boğucu bir hava var benim ruhum zaten boğyuk hehehheheheheheh süperiz ya boşverin dünay işlerini bugün ibadet günü kızlar yaradana yalavaralım birşeyler yapalım okuyabildiğimiz kadar okuyalım yarında sayafamıza ekleyelimm bu gece kaderimiz çizlecek
bencede çok haklısın bu gece çok önemli bir gece. bütün kandiller önemlide bu gece sanki dahamı önemli ne. Rabbi teala kullarımdan benden bir şey isteyen yokmu vereyim dermiş bu gece için.
sahi senin paradan haber yok hala değilmievet bu gece yaradandan bebek isteyceğ,iz eli ayağı sağ salim rabbime kulluk edebilecek salih bir bebek ben birde kaybolan paramı isteyveğim .))) içim acıyor kızlar vallhiiii ne yalan söyleyeyimmmafoldumben
:))))))) mubarek günde rabbim yedirmesinaa ne güzel koysun bakalımm :)) heeee anam yok benim paradann haberr
aaa ben bir ara linkinde görmuştum senın fotonu bu yeni mikızlar şimdi ebrar benim resmimi koyacak
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:))))))) mubarek günde rabbim yedirmesin
evet canım cumartesi düğüne gittik ya ordanaaa ben bir ara linkinde görmuştum senın fotonu bu yeni mi
serpil02507, kumsal+, nhlkpr+,
kızlar fatoşumuzun cumartesi günkü hali saçlar yapılmış elbiseler giyilmiş çok cici olmuş maşaallah
fatoşşşşş bu ne güzellik ne kadar gençsin maşallah 22 lik gibi çıkmışsın :)))))))))))
kızlar fatoşumuzun cumartesi günkü hali saçlar yapılmış elbiseler giyilmiş çok cici olmuş maşaallah
ebrar teşekkür ederim
fatoşşşşş bu ne güzellik ne kadar gençsin maşallah 22 lik gibi çıkmışsın :)))))))))))
kalbinin güzelliği yüüzne yansımış canımm
kız ne 22 lik gibisi. tam tamına 40 yaşındayım
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?