Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

vavavvavavvvv süperr ikiniiznde 1 gün geçmiş aman allahım inannamıyorum bu süperr evet fazla umutlanmayalım sonra popomuzun üstüne şakkkkkkk diye oturuyoruz :))))))))))))))

ay geçikmesi bile kriter değil benim için geçen ay 3-4 gün geçiktide ne oldu..hayırlısı allahtan ne dersek diyelim olacaktan başka bişey olmuyor...yaşayacağız ve göreceğiz

nihal ama senin çok geçti bence sende birşeyler vardı galiba bilmiyorum ama vardı sanki acaba diyorum ki düşükmü yaptın

nihalim sabah mesaj yazmış ama bugün öğleden sonra denk gelmedi tatlım geç çatlayan yumurta oda ilgin bebebiş sen o hayıtı aksatma sakın çok faydası var bebeğim

ahsenn popon nerede hahahhahahahhahahahah çok gülüdm buna ahsennn giriyor yazamadan çıkıyor yerim ben onun attalı meleğini

yok canım düşük olsaydı kanamamdan anlardım drye konuştum geç çatlayan yumurtadan dedi

keşke tatılde çalışma yapsaydın demekki orda yakalıycaktın geç olmuş ya çatlama ama insan bilemiyıo

kayınvalidemde bana ne hesaplıyıp duruyosun salıver gitsin ne bilcek drlar diyo

keşke tatılde çalışma yapsaydın demekki orda yakalıycaktın geç olmuş ya çatlama ama insan bilemiyıo

kayınvalidemde bana ne hesaplıyıp duruyosun salıver gitsin ne bilcek drlar diyo
aynen öyle canım ama geç çatlayan yumurta sağlıksız yumurta demek döllensede sonuç almak zor ihtimal ayyy kayınvaliden çok biliyo

busecim bu konularda onlarla ne konuş neden muhattap ol bana soranlara hiç bir şey anlatmıyorum kısmet diyorum cevap vermeye anlatmaya kalkarsan işin içinden çıkamazsın
ayrıca senın özelin iki kişi ile oluyo bu iş üçüncuye ne olduğunu yazmıyım ayıp :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…