vavavvavavvvv süperr ikiniiznde 1 gün geçmiş aman allahım inannamıyorum bu süperr evet fazla umutlanmayalım sonra popomuzun üstüne şakkkkkkk diye oturuyoruz :))))))))))))))
katılıyorumm geçen ay 10 gun geçtide noldu :))))))))))))tualina haklsın bende gecikmelere pek inanmıyorum(
yok canım düşük olsaydı kanamamdan anlardım drye konuştum geç çatlayan yumurtadan dedinihal ama senin çok geçti bence sende birşeyler vardı galiba bilmiyorum ama vardı sanki acaba diyorum ki düşükmü yaptın
yok canım düşük olsaydı kanamamdan anlardım drye konuştum geç çatlayan yumurtadan dedi
seni özledim bennnnnnnnnnnnnnnnn tatalım benim ruh halin nasıl bakalım bebbeşimm
aynen öyle canım ama geç çatlayan yumurta sağlıksız yumurta demek döllensede sonuç almak zor ihtimal ayyy kayınvaliden çok biliyokeşke tatılde çalışma yapsaydın demekki orda yakalıycaktın geç olmuş ya çatlama ama insan bilemiyıo
kayınvalidemde bana ne hesaplıyıp duruyosun salıver gitsin ne bilcek drlar diyo
selam canım naber
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa busecannnnnnnnnnnn seni içmden geçirdim sen geldinn
aynen öyle canım ama geç çatlayan yumurta sağlıksız yumurta demek döllensede sonuç almak zor ihtimal ayyy kayınvaliden çok biliyo
busecim bu konularda onlarla ne konuş neden muhattap ol bana soranlara hiç bir şey anlatmıyorum kısmet diyorum cevap vermeye anlatmaya kalkarsan işin içinden çıkamazsınsorma zaten hafta sonu çok sıktılar beni delirdimm oğlu bi yandan anası danası
ayrıca senın özelin iki kişi ile oluyo bu iş üçüncuye ne olduğunu yazmıyım ayıp :)))busecim bu konularda onlarla ne konuş neden muhattap ol bana soranlara hiç bir şey anlatmıyorum kısmet diyorum cevap vermeye anlatmaya kalkarsan işin içinden çıkamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?