kızlar nette sorun yani benimkinde( bilgi işlemcileri bekliyorum
süpoersin vallhiii arada birde çak çak yapardıkk hahhahhahahha
ebarraım iki tatalı dil insanlara ne çok şeye katıp ne çok şey kazandırıyor değilmi kuzu
kızlar nette sorun yani benimkinde( bilgi işlemcileri bekliyorum
ya canım bağlantı kopuyo bende yan firmadıki kızdan wireless şifresi alıp ordan bağladım şimdi .))) napım bilgisayarcı gelene kadar :))))))))))dededim nihal ya çok yoğun yada sorun var nasılsın bebeğim canını sıkma gelsisin bakalım bilgiişlemciler
yolliyim bizim bilgisayarcıları canım opuyorumnanaktan bu gün formundasın maşallah sanaöyle canım heleki bayanlara benimde en büyük zaafım sanırım bayanssulusmile
hımm bendede bi yavaşlık var mirmirmirmir
yolliyim bizim bilgisayarcıları canım opuyorumnanaktan bu gün formundasın maşallah sana
ebarraım hep enerji dolu ol canımın içi :)))
canlarım işlerim yoğun çıkmalyımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3inş. canım hep beraberr.. regl olucam ya psikolojimi hazırlıyorum yani iç güçlerin savaşı var aslında kaydirigubbakcemile3 bi yandanda karnım ağrıyo ama olsun dünya dönüyor hayat devam edi,yor :sm_cool:
yarın sabah yapıcam canımkumsalım bu düşüşü dikkate almayalım bebeğim zaten günün geçtii artık test yapsakmı ne dersin
oy oyy oyyyyyyyyy üç müjde birden inşallahhhhhhh)):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı haberle inşallahyarın sabah yapıcam canım
aminnnn inşallah cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?