galiba ateş sadece yumurtlama gununu söylüyo çatlama olayınıda akıntıdan takip etmeliyiz
kızlar geçmişi okuyamıyorum biri kısa özet geçsin değişiklik varmı kumsall fatoo tualinaı
burda mısraaaaaaaaaaaaaaa buldum canımcanım gel ben seni götürürüm deniz kenarına. ayrıca resim içinde teşekkür ederim.
sağol canım özellikle senin için koyduk resmi enişteni gör diye.
47 yaşında canım
Fatoşumuz ve eşi cumartesi düğünde manzara çok güzel denizi( İstanbulu ) baya özelmişim yavf
yerimseniben
sen gün aşırı çaış canım ne olur ne olmaz sağlama al her an olabilirsanırım cnm anlamadım bende hep kafamı karıştırıyo bu duurmlar zaten benim hala yumrutalama yokmuş 13. gün olurdu 16. gün yada yarın 16. gün bakalım ne olcak
cnm hoşgeldinnnnnnnnnnn
ayyyy rahim filmi demeyin bana alman hastanesine 2008 de 500 tl bayıldım ben(
Ayyy nasıl bir kan testi ki o çok pahalı.
Ben de uzun süre özel hastanelerde yaptırdım hiç o kadar para vermedim.
En fazla parayı rahim filmi ve emar a verdim
tuanna çok güzel isin ablam kızına koyacaktı kimse becerip söyleyemedi kaynanası ananem falan beceremedi yani((((
walla fatoş resmen 500 tl ama dr kesinlikle orda olmalı dedi elimiz mahkup ipe ipe gittikohaaaaaaaaaaaa ben şubat 2010 ayında 150 tl ye yaptırdım
bende vermedim
benim çok sevdiğim bir arkadaşımın kızı tuana. güzel isim ama ben ayşe fatma emine hatice zehra böyle isimlerden hoşlanıyorum
ohhhhh sefan olsun sepcilcim opuyorumnanaktankızlar aşırı yoğunum iler vs vs sv vs hepiniz iyi olunda gersii önemli değil .)))) mısracım evet amele yanığığıyım pazar günü kemere otele giidyorumm orda güneşleneceğim biraz kafa dinleyeceğim şeker bayramındadda uzun bir seyahat programım var arabam nereye götürürsee
sen gün aşırı çaış canım ne olur ne olmaz sağlama al her an olabilir
her saat bir umut daha kumsalcim bu sefer saatler uzun olsun canımmmm :)))kızlar naısılsınız bende bir değişiklik yok
ben klomen kullandığım zaman adetlerim saati saatine gelirdi okadar düzenli yan, :)
ohhhhh sefan olsun sepcilcim opuyorumnanaktan
zaten varya 1 haftadır mide bulantısı yemek kokusundan içim kalkıyo bide yemek yemiyorum
az önce patronum eşi adet sonrası kalmayasın dedi adet bitti 2. gün yapmışltık ve ateşim 36,2 deydi o zamanda olabilir diyo ama bilmiyorum
yada üşüttüm yada stressten sabah nane limon içtim ama hala bulanıyo
walla busecim her şey olablilr neler okuyo neler duyuyoruz rabbım istesin yeterki gün falan yalan yani stres yapma bebeğim sen elinden geleni yapıyosun zaten bak kendi kendine hasta oldun opuyorumnanaktanzaten varya 1 haftadır mide bulantısı yemek kokusundan içim kalkıyo bide yemek yemiyorum
az önce patronum eşi adet sonrası kalmayasın dedi adet bitti 2. gün yapmışltık ve ateşim 36,2 deydi o zamanda olabilir diyo ama bilmiyorum
yada üşüttüm yada stressten sabah nane limon içtim ama hala bulanıyo
sen kanda baktırmışmıydın busecim
walla busecim her şey olablilr neler okuyo neler duyuyoruz rabbım istesin yeterki gün falan yalan yani stres yapma bebeğim sen elinden geleni yapıyosun zaten bak kendi kendine hasta oldun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?