ona demedim gülüm mısra senin resmini görmüş gibi yazmış benmi yanlış anladım yoksakız hatta yorum yazdım ya enişteyle senin fotoğrafına....
Esmeraldacım şu kişi kartındaki resim şimdi dikkat ettim ne çok benziyor sana.
İnşallah böyle tatlı bir bebişin olur
ona demedim gülüm mısra senin resmini görmüş gibi yazmış benmi yanlış anladım yoksa
ben hiç foto göremedim ki nerde foto?
hımm anladım canım bende senın sayfanı aradım taradım yok :))) bencede resimleri bu kadar açık bir sitede güvenli yayınlamak gerekŞeker ben güvenlik nedeniyle kaldırdım onları birçoğumuzun online olduğu bir anda yeniden yüklerim kısa süreliğine söz sana...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
söleme canım dahada süpriz olur öyle :)))kızlar wc gidip geldim daha bir şey yok. biliyormusunuz günümün geçtiğini eşim bile bilmiyor bir tek siz biliyorsunuz. kızkardeşlerime filanda söylemedim
hemen canımm siliyorumkızlar mesajlarınızdaki resmi silermisiniz rica etsem herkes gördü herhalde
şayet bir şey varsa evet hepsi için çok süpriz olacak. dün akşam erkek kardeşim aradı kandil kutlamaya bana diyorki abla birazdan abdest alıp namaz kılıcam önce senin için dua edicem. çok duygulandım. her cuma namaza gittiğinde dua ediyormuş duaları bitince benim için ayrıca dua ediyormuş canım kardeşim benim.söleme canım dahada süpriz olur öyle :)))
şayet bir şey varsa evet hepsi için çok süpriz olacak. dün akşam erkek kardeşim aradı kandil kutlamaya bana diyorki abla birazdan abdest alıp namaz kılıcam önce senin için dua edicem. çok duygulandım. her cuma namaza gittiğinde dua ediyormuş duaları bitince benim için ayrıca dua ediyormuş canım kardeşim benim.
1269 sayfa ebrar silsin 1270 sayfa fatoş sen sil ben sildim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?