Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu ay kullanmadım geçen ay kullanmıştım fatoşcuğum...sana zahmet sorarsan sevinirim günü şaşmazdı çünkü reglimin...
sordum tatlım doktor diyorki klomen geciktirme yapmaması lazım ama bazı bünyelerde yapabilirde bunun garantisi yok ama geçen ay kullandığın klomen bu ay geciktirme yapmaz diyor

amannnn ebrar hanımda burdaymış ebrarın anlamı ne ve tualinanın hadi söyleyin bakım

onları bilmem ama benim adımı babam peygamber efendimizin (s.a.v.) kızını Hz.fatıma anamızı düşünerek koymuş

ya bu klomeni ben hiç kullanmadım sana dr mi verdi canım :)

tatlım klomeni doktor veriyor. şayet yumurtaların büyümüyorsa bu klomenle büyütüyorlar yumurtaların gebeliği oluşturabilmesi için en az 19-21 mm olması lazım

ben hiç yumurtamı görmedim büyüyomu acaba ? ya bana neden drler yumurtlama takibi falan yapmadı kaç kere sordummm gerek yok dediler yok yok yok yok ben şu bayramları atlatayım eski pahalı olan dr me gideyim bari :)))

ben hiç yumurtamı görmedim büyüyomu acaba ? ya bana neden drler yumurtlama takibi falan yapmadı kaç kere sordummm gerek yok dediler yok yok yok yok ben şu bayramları atlatayım eski pahalı olan dr me gideyim bari :)))

bende dedim çocuk istiyorum takıbe alalım demedi bi dahada gitmedim tahlıl istedi ona da gidemedim tekrar özele yolladı 500 tl işler çıktı gitmedim kaldı öyle ama regl daha vardı bi kere 16 mm olmuş demişti

ben hiç yumurtamı görmedim büyüyomu acaba ? Ya bana neden drler yumurtlama takibi falan yapmadı kaç kere sordummm gerek yok dediler yok yok yok yok ben şu bayramları atlatayım eski pahalı olan dr me gideyim bari :)))

sen doktora gittiğinde hiç bakmadımı genelde adetinin 3.gününde bakıyorlar eğer zaten yumurtanın büyüklüğü o tarihte 15 mm ve üzerindeyse veriyor bu ilacı benim mesela adetimin 3.günü 11 mm di
büyüse büyüse 15 mm kadar büyürdü o yüzden klomenle büyütüyor

işte geldim burdayımmmm :)

hoşgeldin nasılsın çok merak ettim seni. bir yaramazlık yok değilmi

500 tl ne için istediler tatlım anlamadım

ya kafama taıldı kızlar benim yumurtlama tarihim 13.günmüş ateşe göre ama akıntım yani şu yumurtlama belirtisi diye bahsettiğiz akıntı yumurta akı kıvamındakı yapışkan akıntım 20.gün oldu beni aydınlatın lütfen

sordum tatlım doktor diyorki klomen geciktirme yapmaması lazım ama bazı bünyelerde yapabilirde bunun garantisi yok ama geçen ay kullandığın klomen bu ay geciktirme yapmaz diyor

ay fatoşum allah razı olsun canım ya...içimi rahatlattın için, allah gönlünün muradını versin sana :)) bakalım ne olacak ....

hoşgeldin nasılsın çok merak ettim seni. bir yaramazlık yok değilmi

500 tl ne için istediler tatlım anlamadım

kan testi için fatoşcum indirim le 300 dediler işlerimde vardı hastaneye de gitmedim kaldı öyle işte o zaman baktığında yumurtan 16 mm olmuş dedi

iki keremi oldukı çatlamadan olmuştur çatlayınca olmuyomu akıntı??

adetliyken hiç dr çağırmadı beni bir kaç kez yumurtaya kontrol denk geldi hatta bir keresinde ölçtü tamam dedi ondan mı istemedi acaba ?

kan testi için fatoşcum indirim le 300 dediler işlerimde vardı hastaneye de gitmedim kaldı öyle işte o zaman baktığında yumurtan 16 mm olmuş dedi
progestoral tsh rubella testi istemiştir canım özel hastaneler çok istiyo canım ben tahlillerini genelde labaroarda yaptıryorum hemde pazarlık ediyorum yarı yarıya iniyo yakınlardaki laboratoarları ara sen fiyat al ihmal etme canım

yumurtlama olduktan sonra kaç gun sonra çatılıyo biliyomusun ?

hiç bişmiyorunm yumurtlama olduğundamı çatlıyo yoksa en son gün mü ama bişey dikkatımı çekti mesela diyo ya 22-28 temmuz mesela özel günlerim 28 temmuz yumurta çatlama olayını gösteriyo grafik sitesinde özel günlere giripde 5 günden en son gün sanırım önemli diğer topiklerde bi kızdan da duydum özel günlerde en son gün yaptık o gün tutmuş dedi

Ayyy nasıl bir kan testi ki o çok pahalı.
Ben de uzun süre özel hastanelerde yaptırdım hiç o kadar para vermedim.
En fazla parayı rahim filmi ve emar a verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…