Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ewt normal hormon testleriydi nihalcım 500 den 300 e dr anlaşması olduğu için indirdiler devlete gitcektim onada o ara işim vardı gitmedim çünki daha öncesinden yaptırmışıtım aynı dr a ilaç başlattı bana işlerim sıkışıktı izin vs. alamadım kaldı oyle verdiği ilaçla düzene girdim zaten o zaman hormonlarımda da ve alttan ultroson üst ultroson da tertemizdi gayet ii hamıle kalman için hazır stres yapma çok beyinde stres yapmışsın baskı uyguluyosun demişti

o zman kesin 13.yumurta oldu 20.sinde çatladı benim yumurta yani döllenmek istedi aynı gun hatta iki gün kasıklarım ağrıdı yani yedi gün var arada demekki yumurta oluyo yedi gun içinde çatlıyo döllenirse ne alaaa

zateb hayatım döllenme 7-10 gün içinde oluyomuş ya

CANIM NEDEN BU TÜR İŞLEMLERİNİZİ DEVLET HASTANELERİNDE YAPTIRMIYORSUNUZ. BEN SSK LIYIM GİDİYORUM SSK DAKİ DOKTORA RİCA EDİYORUM ORADA YAPTIRIYORUM

yumurtlama olduktan sonra kaç gun sonra çatılıyo biliyomusun ?

tatlım yumurta adet olmaya başladığın gün oluşmaya başlıyor büyüyor büyüyor ve çatlama günü geldiğindede (benimki 13.yada 14.güne denk geliyor) çatlıyor içinden çıkan sıvı yani yumurtanın çatladığı zaman içinden çıkan sıvı ile sperm buluşurlarsa döllenme oluşuyor hepsi bu kadar

kan testi için fatoşcum indirim le 300 dediler işlerimde vardı hastaneye de gitmedim kaldı öyle işte o zaman baktığında yumurtan 16 mm olmuş dedi

busecim senin ssk yok galiba o zaman devlet hastanesinde yaptır gülüm neden o kadar para harcıycaksınki

iki keremi oldukı çatlamadan olmuştur çatlayınca olmuyomu akıntı??

çatlama iki kere olmaz canım 1 kere olur

nihalciğim 2 kere yumurtlamış olabilirsin canım...
bilmiyorum ama ama akıntıma göre içime doğan o yani 20.gün ne olduysa oldu çunku o gun dr kontrolum vardı ya cumartesi sordum yumurta rdamı diye yok çatlama olmuş dedi akıntım ve kasık sancım var dedim bu gun mu çatladı dedim onu bilemem ama döl yatağın ıslak dedi muhtemelen ateşim yanılttı beni

fatoşsum ssk var zaten yaptırmadım özelde salakmıyım o parayo vermem

dr da demiş bak senin 20. gün o zaman çatlama ateş yumurtlamayı mı gösterdiki

Serpil kuzum hep dışardaydın sanırım bugün Allah sana kolaylık versin.
Hava çok pis sıcak kızlar az önce bir ptt ye gittim geldim yamuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…