progestoral tsh rubella testi istemiştir canım özel hastaneler çok istiyo canım ben tahlillerini genelde labaroarda yaptıryorum hemde pazarlık ediyorum yarı yarıya iniyo yakınlardaki laboratoarları ara sen fiyat al ihmal etme canım
o zman kesin 13.yumurta oldu 20.sinde çatladı benim yumurta yani döllenmek istedi aynı gun hatta iki gün kasıklarım ağrıdı yani yedi gün var arada demekki yumurta oluyo yedi gun içinde çatlıyo döllenirse ne alaaahiç bişmiyorunm yumurtlama olduğundamı çatlıyo yoksa en son gün mü ama bişey dikkatımı çekti mesela diyo ya 22-28 temmuz mesela özel günlerim 28 temmuz yumurta çatlama olayını gösteriyo grafik sitesinde özel günlere giripde 5 günden en son gün sanırım önemli diğer topiklerde bi kızdan da duydum özel günlerde en son gün yaptık o gün tutmuş dedi
o zman kesin 13.yumurta oldu 20.sinde çatladı benim yumurta yani döllenmek istedi aynı gun hatta iki gün kasıklarım ağrıdı yani yedi gün var arada demekki yumurta oluyo yedi gun içinde çatlıyo döllenirse ne alaaa
progestoral tsh rubella testi istemiştir canım özel hastaneler çok istiyo canım ben tahlillerini genelde labaroarda yaptıryorum hemde pazarlık ediyorum yarı yarıya iniyo yakınlardaki laboratoarları ara sen fiyat al ihmal etme canım
yumurtlama olduktan sonra kaç gun sonra çatılıyo biliyomusun ?
kan testi için fatoşcum indirim le 300 dediler işlerimde vardı hastaneye de gitmedim kaldı öyle işte o zaman baktığında yumurtan 16 mm olmuş dedi
iki keremi oldukı çatlamadan olmuştur çatlayınca olmuyomu akıntı??
ayyyy rahim filmi demeyin bana alman hastanesine 2008 de 500 tl bayıldım benAyyy nasıl bir kan testi ki o çok pahalı.
Ben de uzun süre özel hastanelerde yaptırdım hiç o kadar para vermedim.
En fazla parayı rahim filmi ve emar a verdim
tapuda müşterisi ile buluşacaktı. mısra düğün resimlerimizi gördünmü cumartesi günküSerpil nerde?
bilmiyorum ama ama akıntıma göre içime doğan o yani 20.gün ne olduysa oldu çunku o gun dr kontrolum vardı ya cumartesi sordum yumurta rdamı diye yok çatlama olmuş dedi akıntım ve kasık sancım var dedim bu gun mu çatladı dedim onu bilemem ama döl yatağın ıslak dedi muhtemelen ateşim yanılttı beninihalciğim 2 kere yumurtlamış olabilirsin canım...
hesap doğru o zamanzateb hayatım döllenme 7-10 gün içinde oluyomuş ya
CANIM NEDEN BU TÜR İŞLEMLERİNİZİ DEVLET HASTANELERİNDE YAPTIRMIYORSUNUZ. BEN SSK LIYIM GİDİYORUM SSK DAKİ DOKTORA RİCA EDİYORUM ORADA YAPTIRIYORUM
tatlım yumurta adet olmaya başladığın gün oluşmaya başlıyor büyüyor büyüyor ve çatlama günü geldiğindede (benimki 13.yada 14.güne denk geliyor) çatlıyor içinden çıkan sıvı yani yumurtanın çatladığı zaman içinden çıkan sıvı ile sperm buluşurlarsa döllenme oluşuyor hepsi bu kadar
busecim senin ssk yok galiba o zaman devlet hastanesinde yaptır gülüm neden o kadar para harcıycaksınki
çatlama iki kere olmaz canım 1 kere olur
dr da demiş bak senin 20. gün o zaman çatlama ateş yumurtlamayı mı gösterdikibilmiyorum ama ama akıntıma göre içime doğan o yani 20.gün ne olduysa oldu çunku o gun dr kontrolum vardı ya cumartesi sordum yumurta rdamı diye yok çatlama olmuş dedi akıntım ve kasık sancım var dedim bu gun mu çatladı dedim onu bilemem ama döl yatağın ıslak dedi muhtemelen ateşim yanılttı beni
galiba ateş sadece yumurtlama gununu söylüyo çatlama olayınıda akıntıdan takip etmeliyizfatoşsum ssk var zaten yaptırmadım özelde salakmıyım o parayo vermem
dr da demiş bak senin 20. gün o zaman çatlama ateş yumurtlamayı mı gösterdiki
geçmişe daldı o serpilllllserpil sanırım yoğun kızlarr
yok canım beklemediyizzzz halennn sen bitirdin mi işllerinikızlar geçmişi okuyamıyorum biri kısa özet geçsin değişiklik varmı kumsall fatoo tualinaı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?