Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Bunları tek başınamı yapacaksın cnm?

bekliycez canım elimizden ne yazıkkı başka bişi gelmiyo ama lütfen çok stres yapıyosun yapma canım

geçen ay gecikme olmuşmuydy busecim test falan yaptırdınmı yani yalmış sordum ben:kedi:

bekliycez canım elimizden ne yazıkkı başka bişi gelmiyo ama lütfen çok stres yapıyosun yapma canım

ewt haklısın hayatım

geçen ay gecikme olmuşmuydy busecim test falan yaptırdınmı yani yalmış sordum ben:kedi:

olmuştu 5 gün sonra kan yaptırdım yoktu ya ama o oyle demiyo regl oldum bitti ya ondan sonra hemen kalmış olabilirsin diyo oyle de oluyomuş

Selam kızlar geçmişi azcık okudum demek hala bir gelişme yok Allah bu beklemelerimizi hayırlara bebişlere vesile etsin inşallah... Fatoşşşşşşşşşşş bu ne tatlılık bune asalet öyle.. Allah enişteyle sizi ayırmasın allah mutluluğunuzu aşkınızın meyvesiyle tatlandırsın inşallah tez zamanda.....:Saruboceq::Saruboceq:

ewt haklısın hayatım

olmuştu 5 gün sonra kan yaptırdım yoktu ya ama o oyle demiyo regl oldum bitti ya ondan sonra hemen kalmış olabilirsin diyo oyle de oluyomuş

ben reglden hemen sonra kalanı duymuştum geç döllenme olduğu gibi erken döllenmede oluyor canım...

ben reglden hemen sonra kalanı duymuştum geç döllenme olduğu gibi erken döllenmede oluyor canım...

ewt işte benim ateşimde 36,2 de yumurtlama oluyo 6. günde regl bitmişti 36,2 ve çalışma olmuş acaba diyorum o günmü oldu ama tabı bilemem de

Son düzenleme:
Esmeraldacım şu kişi kartındaki resim şimdi dikkat ettim ne çok benziyor sana.
İnşallah böyle tatlı bir bebişin olur

fatoşcum çok tatlısınız maşallah allah nazarlardan korusun mutluluğunuzu bebeğinizle taçlandırsın inşallah

amiiiiiiiiiiiin cümlemize inşallah

üşüttün canım sen. birazda psikolojik

kızlar naısılsınız bende bir değişiklik yok
ben klomen kullandığım zaman adetlerim saati saatine gelirdi okadar düzenli yan, :)

hadi yaaaaaaaa klomen kullndktan sonra benim günüm şaştı

walla fatoş resmen 500 tl ama dr kesinlikle orda olmalı dedi elimiz mahkup ipe ipe gittik

ipe ipe haaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:

iyi yaparsın hatta cumartesiden git cumartesi pazar iki gün boyunca iyice dinlen kafanı topla.

ayy bende şöyle güzel fotomu bulayımda bir ara benide görün kızlar :)

aaaaaaaaaaa evet ya ben hepinizi görmek istiyorum. serpili gördüm.

fatoşum alalh mesut etsin rabbimm kucağına meleğini versinn

sağol birtaneeeeeeeeeeeeem

Serpil kuzum hep dışardaydın sanırım bugün Allah sana kolaylık versin.
Hava çok pis sıcak kızlar az önce bir ptt ye gittim geldim yamuldum

şapkasız çıkma sakın sokağa. hatta zorunlu olmadıkça hiç çıkma

Fatoş resimler nerde cnm?

arkalarda kaldı herhalde

fatoş ssk hastanelerinde tanıdık olunca iyideee yoksa tanıdık yandın bir gun işe gelmemen gerek

tatlım internetten randevu alıyorsun artık eskisi gibi değil randevu saatinde gidiyorsun sıranı savıp geliyorsun. en fazla bir saat toplamda aksamalar olabiliyor

amiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…