kızlar aşırı yoğunum iler vs vs sv vs hepiniz iyi olunda gersii önemli değil .)))) mısracım evet amele yanığığıyım pazar günü kemere otele giidyorumm orda güneşleneceğim biraz kafa dinleyeceğim şeker bayramındadda uzun bir seyahat programım var arabam nereye götürürsee
bekliycez canım elimizden ne yazıkkı başka bişi gelmiyo ama lütfen çok stres yapıyosun yapma canımdaha regl 13 gün var kumsalcım
9 ağustos yada 10 ağustos
valla bilmiyorum öyle olan çok oluyomuş oyle dedi tabıkı allahın işi ve yumurtlama da olmadı daha ateşe göre ateş de tuhaf hala benim bu ay 36,8 olan 36,40 larda anlamadım valla dğişiyor demekki
daha regl 13 gün var kumsalcım
9 ağustos yada 10 ağustos
valla bilmiyorum öyle olan çok oluyomuş oyle dedi tabıkı allahın işi ve yumurtlama da olmadı daha ateşe göre ateş de tuhaf hala benim bu ay 36,8 olan 36,40 larda anlamadım valla dğişiyor demekki
özgür kadın serpilllllllllllllllll ohhhhhFatoşcum mutluluğunuz daim olsun cnm çok şeker çıkmışsın.
bekliycez canım elimizden ne yazıkkı başka bişi gelmiyo ama lütfen çok stres yapıyosun yapma canım
geçen ay gecikme olmuşmuydy busecim test falan yaptırdınmı yani yalmış sordum ben:kedi:
ewt haklısın hayatım
olmuştu 5 gün sonra kan yaptırdım yoktu ya ama o oyle demiyo regl oldum bitti ya ondan sonra hemen kalmış olabilirsin diyo oyle de oluyomuş
inşallah öyledir busecim beklemediğin anda olmuştur süprizzzzzzzzewt haklısın hayatım
olmuştu 5 gün sonra kan yaptırdım yoktu ya ama o oyle demiyo regl oldum bitti ya ondan sonra hemen kalmış olabilirsin diyo oyle de oluyomuş
ben reglden hemen sonra kalanı duymuştum geç döllenme olduğu gibi erken döllenmede oluyor canım...
inşallah öyledir busecim beklemediğin anda olmuştur süprizzzzzzzz
fatoşcum çok tatlısınız maşallah allah nazarlardan korusun mutluluğunuzu bebeğinizle taçlandırsın inşallah
zaten varya 1 haftadır mide bulantısı yemek kokusundan içim kalkıyo bide yemek yemiyorum
az önce patronum eşi adet sonrası kalmayasın dedi adet bitti 2. gün yapmışltık ve ateşim 36,2 deydi o zamanda olabilir diyo ama bilmiyorum
yada üşüttüm yada stressten sabah nane limon içtim ama hala bulanıyo
kızlar naısılsınız bende bir değişiklik yok
ben klomen kullandığım zaman adetlerim saati saatine gelirdi okadar düzenli yan, :)
walla fatoş resmen 500 tl ama dr kesinlikle orda olmalı dedi elimiz mahkup ipe ipe gittik
kızlar aşırı yoğunum iler vs vs sv vs hepiniz iyi olunda gersii önemli değil .)))) mısracım evet amele yanığığıyım pazar günü kemere otele giidyorumm orda güneşleneceğim biraz kafa dinleyeceğim şeker bayramındadda uzun bir seyahat programım var arabam nereye götürürsee
ayy bende şöyle güzel fotomu bulayımda bir ara benide görün kızlar :)
fatoşum alalh mesut etsin rabbimm kucağına meleğini versinn
Serpil kuzum hep dışardaydın sanırım bugün Allah sana kolaylık versin.
Hava çok pis sıcak kızlar az önce bir ptt ye gittim geldim yamuldum
Fatoş resimler nerde cnm?
fatoş ssk hastanelerinde tanıdık olunca iyideee yoksa tanıdık yandın bir gun işe gelmemen gerek
sen esmeraldaa yı nerde gördün ben göremedimEsmeraldacım şu kişi kartındaki resim şimdi dikkat ettim ne çok benziyor sana.
İnşallah böyle tatlı bir bebişin olur
ewt işte benim ateşimde 36,2 de yumurtlama oluyo 6. günde regl bitmişti 36,2 ve çalışma olmuş acaba diyorum o günmü oldu ama tabı bilemem de
amiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemize inşallahSelam kızlar geçmişi azcık okudum demek hala bir gelişme yok Allah bu beklemelerimizi hayırlara bebişlere vesile etsin inşallah... Fatoşşşşşşşşşşş bu ne tatlılık bune asalet öyle.. Allah enişteyle sizi ayırmasın allah mutluluğunuzu aşkınızın meyvesiyle tatlandırsın inşallah tez zamanda.....:Saruboceq::Saruboceq:
sen esmeraldaa yı nerde gördün ben göremedim
inşallah canımın içi inşallah öyle olmuştur...
sağol birtanemFatoşcum mutluluğunuz daim olsun cnm çok şeker çıkmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?