Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben yavaş yavaş toparlanıyorum dualarım sizinle yarın sabaha hayırlı haberlerle sırasıyla fatoş tualina kumsal ve arkalarından ebrar geliyo simdilik sai ebrar senın yarın dime gunun ?

yok tatlım cuma 30 temmuz ama her an olacak gibi karnım ağrıdı bu gün midem filan bulandı ben iyi üşütmüşüm sanırım benneyaptımki üşütünce böyle olur genelde

canlarım hadi iyi akşamlar

serpilcimmmmm kayboldun sen yaaa opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım benim

ya herkez miğdesini üşüttü yada aramızda bir sürü hamile var :)))))))

inşallah ikinci şıktır

sağol tatlım zaten sabahki enerji filan gitti kafamçokkarıştı bi garip oldum hayırlısı olsun boshayallersmile

aaaaaaaaaaa niye kız o zaman haydi halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ya sen yorulma die yazdımmmmmm :))

ooooooooooooy kıyamam ben sana olumunekankayizsmile

akannehir oyyy ben ilk niye bura bakmadım yavf arar dururum akannehir

sildim fatoşcum bende

kızlar nasılınız ?

sağol bebem

bimde dualarımız burda olduğumuzda da olmadığımızda da hep sizlerle biz kocaman bir aile olduk burda...

evet kocaman güzel bir aile o zaman haydi halaya kızlaaaaaaaaaaaaaar :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sevgili rakadaşlarımm esmeraldaaaaaaaaaaa mısraaaaaaaa ebrarra fatoözel busecann nihall şeker leblebii xayşex sezen zeyytin musayas enetresann kumsall aklıma bunlar geldiii ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyikii kii varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yupyyyyyyyyyyyyyyyyyy haydaaaaaaaaaaaaaaa hadiiiiiiiiiiiiiii lelelelellellelelle lellele haydii lelelleellel yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ahada geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canımm

fatoş halaya kalsakmıki yavf ben pek yorgun gibiyim ya n eyse seni mi kıracaz iki dönelim çıkmadan

:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool:

neyse kalan enerjimizi yarına saklayalım güzel haberlerle yarım devam ederiz inş.

çok severim kabak yemeğini :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ben susuz yapıyorum bol yeşil ve kırmızı etli biber,epeyce domates,iki diş sarımsakla pişiriyorum:)))))

Kabağın her halini çokkkkkkkkkkkkkkkkk severim

:dance::dance::içelim:
hadi hadi oturma piste gel sende alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…