ya sen yorulma die yazdımmmmmm :))akannehir oyyy ben ilk niye bura bakmadım yavf arar dururum akannehir
sildim fatoşcum bende
kızlar nasılınız ?
kızlar ben yavaş yavaş toparlanıyorum dualarım sizinle yarın sabaha hayırlı haberlerle sırasıyla fatoş tualina kumsal ve arkalarından ebrar geliyo simdilik sai ebrar senın yarın dime gunun ?
ya sen yorulma die yazdımmmmmm :))
ya herkez miğdesini üşüttü yada aramızda bir sürü hamile var :)))))))yok tatlım cuma 30 temmuz ama her an olacak gibi karnım ağrıdı bu gün midem filan bulandı ben iyi üşütmüşüm sanırım benneyaptımki üşütünce böyle olur genelde
ya herkez miğdesini üşüttü yada aramızda bir sürü hamile var :)))))))
canlarım hadi iyi akşamlar
serpilcimmmmm kayboldun sen yaaa opuyorumnanaktan
Mamayı ocağa koyup geldim.
Nihalcim güle güle
canlarım hadi iyi akşamlar
serpilcimmmmm kayboldun sen yaaa opuyorumnanaktan
ya herkez miğdesini üşüttü yada aramızda bir sürü hamile var :)))))))
sağol tatlım zaten sabahki enerji filan gitti kafamçokkarıştı bi garip oldum hayırlısı olsun boshayallersmile
ya sen yorulma die yazdımmmmmm :))
akannehir oyyy ben ilk niye bura bakmadım yavf arar dururum akannehir
sildim fatoşcum bende
kızlar nasılınız ?
bimde dualarımız burda olduğumuzda da olmadığımızda da hep sizlerle biz kocaman bir aile olduk burda...
Kabak tatlım:))))))))
Kabak tatlım:))))))))
hadi hadi oturma piste gel sende alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisahada geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahada geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok severim kabak yemeğini :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi hadi oturma piste gel sende alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?