Ben de sabah içmeyi unuttuğum progestanı yarım saat önce içtim şimdi gözlerim kapanıyor.((
aman tatlım sağlıklı beslende benim kastettiğim oydu iyi o zaman senin beslenme konunu düşünüp üzülmemize gerek yok.Şimdiii beşamel sosun hiç ama hiçbir faydası yok.
Kabağa zaten bayılırım dün akşamda kabak yaptım hatırlarsan.
Tüm sebzeleri çok severim hayatım onlar üzerine kurulu zaten.
Salçalı sudan ibaret olan tel şehriyeninde hiçbir faydası yok.
Ha birde pirinç pilavı vardı,pirinç direkt yağa dönüştüğü için uzun yıllardır yemiyorum.
Ben bulgurcuyum.
Anlayacağın cnm çokkk sağlıklı besleniyorum.
Hatta dün Şubat ta doğum yapacak hamile arkadaşlarla konuştuk çok şaşırdılar sağlıklı beslendiğim için :)))))))
ben ateş ölçme olayına bu ay başladım geçen aylarda yapmadığımdan ateşim kaçken adet olduğumu bilmiyorum
bu ay yumurtanın çatlayıp çatlamadığına doktor bakamadı gidemedim. ben çatladığını hissediyorum sadece sancılarımdan o kadar. birde ateş tabloma göre çatlamış dedi kızlar. ama o dediğin ilaca doktor gerek duymadı herhalde o hormonum yüksek değil
slm kızlar...sancılarım oluyor karnımda şimdi oldu diyorum ama yok :)) allahım hayırlısıyla gelmezler inşallah hepimizin...çok halsizim ama , hava kapalı olmasına ragmen eve gidip uyumak istiyorum...
kac gunun gecti canim
günüm dündü enterasancığım...
test yaptinmi,,,cok sordum ama gecmisi okuyamiyorum herzaman,,,kafamda ilactan dolayi durdu,,,kusuruma bakma arkadasim
balım ben iğne olmadımki kendiliğinden çatladı yumurtalarprogestan, hormon yuksek oldugunda degil yetersiz olabileceginden veriliyor,,,misra kullaniyo ya bebek daha saglam rahme tutunsun diye,,,benimki de tedbir sanirim,,,igneyi ayin kacinda vuruldun peki
al bendende o kadar tualinacım ya sıkıntı geldi valla bekle bekle. allahım hayırlara çıkar bu beklentimizi yarabbim. şu anda kumsalın benim ve tualinanın hatta bizim gibi tanımadığımız ve bugünlerde bekleyen kim var iseslm kızlar...sancılarım oluyor karnımda şimdi oldu diyorum ama yok :)) allahım hayırlısıyla gelmezler inşallah hepimizin...çok halsizim ama , hava kapalı olmasına ragmen eve gidip uyumak istiyorum...
hemde ne yağmur fena yağdı canım sen nasılsınAyy yağmur mu dedin nihalcim azcık ta buraya gönderin kavruluyoruz vallahi
ebarrrrrrrr naber şekernaber kızlar boshayallersmile
hemde ne yağmur fena yağdı canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?