Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aman tatlım sağlıklı beslende benim kastettiğim oydu iyi o zaman senin beslenme konunu düşünüp üzülmemize gerek yok.

progestan, hormon yuksek oldugunda degil yetersiz olabileceginden veriliyor,,,misra kullaniyo ya bebek daha saglam rahme tutunsun diye,,,benimki de tedbir sanirim,,,igneyi ayin kacinda vuruldun peki

slm kızlar...sancılarım oluyor karnımda şimdi oldu diyorum ama yok :)) allahım hayırlısıyla gelmezler inşallah hepimizin...çok halsizim ama , hava kapalı olmasına ragmen eve gidip uyumak istiyorum...

slm kızlar...sancılarım oluyor karnımda şimdi oldu diyorum ama yok :)) allahım hayırlısıyla gelmezler inşallah hepimizin...çok halsizim ama , hava kapalı olmasına ragmen eve gidip uyumak istiyorum...
al bendende o kadar tualinacım ya sıkıntı geldi valla bekle bekle. allahım hayırlara çıkar bu beklentimizi yarabbim. şu anda kumsalın benim ve tualinanın hatta bizim gibi tanımadığımız ve bugünlerde bekleyen kim var ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…