oh afiyet olsun ne yiyosunuz bakim ana kız :)]
İyiyiz cnm mama yiyoruz :))))
Ebrar ben iyiyim ,ara öğün beslenmemi yemekle meşgulum.
Sen nasılsın?
ebarrrrrrrr naber şeker
ohhhh afiyet olsun mısra yaa içimden hep kız geçiyo walla yaAyyyy Allah mı söyletti kız dedin çokkkkkkkkkk mutlu oldum nihal cim.
1 armut,2 mürdüm eriği yedik
aaa ne zaman geldi ebrarcım erken gelmişler :)afiyet olsun canım size iyi sayılırım mirmirmirmir
iyidir canım kırmıılrımız geldi oturuyoruz karnım ağrıyor 4 te dişciye gidicem :1no2:
aaa ne zaman geldi ebrarcım erken gelmişler :)
normal olmuş 28. gün o zaman hayırlısı canım kısmet değilmiş demekki bu ayda napalım zemuszemussabah tatlım erkenden karnım ağrımaya başlamıştı zaten demekki bundanmış 30 günde olurdu bu ay 28 oldu
aaaaa kzızım hava durumuna bakmamaışmıydın sen dunden biliyodum keşke sana söyleseydimkızlar nasılsınız nihal bizim buradada çok korkunç yağdı ve benim balkon çamaşır dolu 4 ip boyunca hepsi ıslandı.
normal olmuş 28. gün o zaman hayırlısı canım kısmet değilmiş demekki bu ayda napalım zemuszemus
ohhhh afiyet olsun mısra yaa içimden hep kız geçiyo walla ya
önemli değil canım:)) yapmadım test olmazsam eger sabah yapacağım...
Masal hoşgeldin nasılsın?
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?