Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

mesaj kutun doluyduu sana msn veremedimm boşsa şimdii yazıyorumm eklersin msn açık aynı zamanda

kız masal sana özel mesajj gitmiyor :)))))

ebraraımm krmıızlara bürünmüşsün ama şuna sevindeim 28 günde olmuşsunn buu çok iyi tatalımm

size dünden beri yaşadıklarımı özetleyim...

dün rahim filmi çektirdim...serpilim bizim rahimler hani kalp şeklinde ya doktor
"kalp şeklinde iki bölümden oluşuyor eğer ortasında zar varsa düşüklerinin nedeni olmuş olabilir""dedi...
ve ameliyat dedi...göbekten kamera alttan da bir aletle (bu arada son bi kaç gündür kocamınkinden başka girmedik kalmadı )rahme girip ortada zar var mı yok mu diye bakacaklarmış...zar varsa o zar yırtılıp rahim genişletilecekmiş....

ya insanlar neler yaşıyor....kadını da,onlarla beraber eşleri de...rahim filmi çekilirken devlet hastanesi tabi burası hepimizi koyun gibi dizip yatırıp bağırttılar...
kimseyi de içeri almıyorlar...acınla başbaşasın...elini sıkacağın kimse yok...senağlama

kendimden çok ordaki küçücük yaştaki kadınlara üzüldüm...20 21 22 yaşlarında minicik anne olmak için koşturanlar o aletin üstünde ağlayanlar içimi parçaladı mafoldumben

oyyyyyyyyyyy oyyy minik anne adylarına bende şimdi çok üüzldüm canım devlet büyüklerimiz bangır bangır bağırıyorlar herşey süt liman işte devlet hastanesindekii yetkillerin insana davarnış şekli ne kadar can acıtıcı buda demekkii herşey sütliman değil ben bu yüzden pek devlet hastanelrini kullanmıyorum özelden oluyorum canım bende rahim flmi çektirmiştim bir problem çıkmmaıştı tüpbebek merkezinde ki dr bana rahim kalp şeklinde dedğin gibi bir aetle bakacaktı fakat eşim şideetle karşı geldii baktıramdım zaten ben dr maceramı aralıkta noktaladım bu ayada bebek imkansız neyse belkide bana rabbiim annlliği nasip etmeyecek inşallahh sizlere eder bugün kumsalın tualinaın fatonun günleri geçtii iş testlere kaldı heyecanla onları beklliyoruz ama sen muhakak tedavini yaptır bu düşüklere sebep neymiş öğrenelim tatalım benim

kız masal sana özel mesajj gitmiyor :)))))

ebraraımm krmıızlara bürünmüşsün ama şuna sevindeim 28 günde olmuşsunn buu çok iyi tatalımm

canım boşalttım biraz kutumu...zaten fazla değil anlamadım neden gelmiyor olabilir ki mesajın CADIARZU bi daha denesen gülüm...yütfeeeeeen opuyorumnanaktan

Oyyy masal ben de çok kötü oldum (((

Laporoskopi sözettiği ameliyat mutlaka ol cnm.

laporoskopi CADIARZU tamamen uyutucaz dedi...evet mısram yaptırmalıyım bence de düşüğüm çok...yaşım küçüküm daha gerçiii kaydirigubbakcemile3
eşime kaç gösteriyorum diye ne zaman sorsam "sen daha 14 ündesin hayatım" diyor..bayanssulusmile

genciz güzeliz evliyiiiiiiiiiiiiizzzz bayanssulusmile
hem çocuk hem kariyer yapmak kolay değil...aramızda başaranlar var yavaş yavaş acele etmeden tadını çıkara çıkara sırayla hepimiz başarıcaz :lepi:

Şeniz

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz hoşgelidn dünya tatalısı nasılsın bebeğim iyimiisn canım ben biraz halsiizmm yorgunum öplen uyudum ofiste yeni uyandım esmeralda

iyiyim be canım kocam evde benimde bugün ve yarın izinli yarın kısmetse denize gidicez akşam ablamları alıcaz bize getiricez sabah burdan gidicez beraber. benim tüm kalbimle gelmemesini umduğum reglim cumartesi yada pazar normalde ama şimdiden bel ağrım başladı.. ya bu ay ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi de yakaladım gerektiği gibi çalışmada oldu... offf offff aklımı oynatıcam serpil bu dert içimi dağladı benim resmen...

ayyyyyyyyyy canım ya ben özelde çektirdim walla canım acımadı ne yalan söyleyeyim. benide çok korkutmuşlardı ama acımadı

serpilimmmmmmmmmmm,
enterasan merhaba tanışmadık henüz ama çok enterasan bi nikmiş yerimseniben , nhlkpr, ebrar42, fatosozel herkese merhabaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nasılsın tatlım

fatoş ne zaman kan testi yaptıracaksın ?

ya bu gun kumsalın evlilik yıl dönumu değilmi ?

yarın sabah kırmızılar gelmezse yaptırıcam. kumsalın bugünmüydü evlilik yıldönümü yarın değilmiydi

aaaaa kzızım hava durumuna bakmamaışmıydın sen dunden biliyodum keşke sana söyleseydim tühhh

hayır ya bakmadım. peki yarında yağış varmı akşam yıkayıp tekrar asayım

hayırlısı canım inşallah gelmez kırmızılar. denize nereye gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…