bizde bugünlerde istiyoruz denize gitmeyide o yüzden sordum biz kilyos tarafına gitmiştik geçen yılbizim demirciköyde yıllardır gittiğimiz uzunya diye bir beach var oraya gidicez kısmetse geçen hafta gittik hava çok kötüydü 5 dakika bile güneş açmadı...
tualina nasılsın canım varmı bir gelişme
al bendende o kadar walla şimdi benim kafam şeye takıldı ya klomenden kaynaklanan kist oluştuysa uğraş dur bakalım bu seferde doğum kontrol haplarıyla. oooooooooooooooof yaa offffffffffff nedir bu yaaaaaaaaaaayok canım gelen giden...:))))hayır mı şer mi bilemedim..
al bendende o kadar walla şimdi benim kafam şeye takıldı ya klomenden kaynaklanan kist oluştuysa uğraş dur bakalım bu seferde doğum kontrol haplarıyla. oooooooooooooooof yaa offffffffffff nedir bu yaaaaaaaaaaa
bir tanem bir şey sorucam kist oluştuğunda adet olmayanalar var ama one peki. ayrıca masalın düşüğünü bilmiyorumcanım kötü düşünme ne olur, kist olsa bile adet kanıyla atılıyor dedi dr...onu takma kafana...
iyi olmaya çalışıyorum cnaım sağol sen nasılsınkumsallll nasılsın kimse yok
ebrarım iyilik canım sen nasılsınnaber kızlar boshayallersmile
aaaaaa kırmızılarmı geldi hayırlısı olsun canım birdahaki aya inşalalhafiyet olsun canım size iyi sayılırım mirmirmirmir
iyidir canım kırmıılrımız geldi oturuyoruz karnım ağrıyor 4 te dişciye gidicem :1no2:
ay canım benim ya kıayamam benimde camlarım açıktıkızlar nasılsınız nihal bizim buradada çok korkunç yağdı ve benim balkon çamaşır dolu 4 ip boyunca hepsi ıslandı.
bendede hala bir değişikik yok fatoşcumtualina ve kumsaldan haberiniz varmı arkadaşlar. bende herhangi bir değişiklik yok.
evet bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz:asigim:fatoş ne zaman kan testi yaptıracaksın ?
ya bu gun kumsalın evlilik yıl dönumu değilmi ?
masalım canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna giricek kavuşucaksın meleğinesize dünden beri yaşadıklarımı özetleyim...
dün rahim filmi çektirdim...serpilim bizim rahimler hani kalp şeklinde ya doktor
"kalp şeklinde iki bölümden oluşuyor eğer ortasında zar varsa düşüklerinin nedeni olmuş olabilir""dedi...
ve ameliyat dedi...göbekten kamera alttan da bir aletle (bu arada son bi kaç gündür kocamınkinden başka girmedik kalmadı)rahme girip ortada zar var mı yok mu diye bakacaklarmış...zar varsa o zar yırtılıp rahim genişletilecekmiş....
ya insanlar neler yaşıyor....kadını da,onlarla beraber eşleri de...rahim filmi çekilirken devlet hastanesi tabi burası hepimizi koyun gibi dizip yatırıp bağırttılar...
kimseyi de içeri almıyorlar...acınla başbaşasın...elini sıkacağın kimse yok...senağlama
kendimden çok ordaki küçücük yaştaki kadınlara üzüldüm...20 21 22 yaşlarında minicik anne olmak için koşturanlar o aletin üstünde ağlayanlar içimi parçaladı mafoldumben
selamlar hepinizi kocaman kocaman öptüm
iyi olmaya çalışıyorum cnaım sağol sen nasılsın
ebrarım iyilik canım sen nasılsın
aaaaaa kırmızılarmı geldi hayırlısı olsun canım birdahaki aya inşalalh
ay canım benim ya kıayamam benimde camlarım açıktı((
bendede hala bir değişikik yok fatoşcum
evet bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz:asigim:
masalım canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna giricek kavuşucaksın meleğine
bende rahim filmi çektirmiştim bende en son bahsetti,ğin gruptanım canımmmmafoldumben
selam canım bende öpüyorummŞeniz
tualina maslın ,iki düşüğü var canımm
fatoo klomen kist yatıysa tek çare soğan kürü ben uygulamıştım
ya kzılar elktirkler giitii geldii sıcaktan tellerr gevşiyor galiba
niahlim ne haberr canım
msaal gitmiş .((((
size dünden beri yaşadıklarımı özetleyim...
dün rahim filmi çektirdim...serpilim bizim rahimler hani kalp şeklinde ya doktor
"kalp şeklinde iki bölümden oluşuyor eğer ortasında zar varsa düşüklerinin nedeni olmuş olabilir""dedi...
ve ameliyat dedi...göbekten kamera alttan da bir aletle (bu arada son bi kaç gündür kocamınkinden başka girmedik kalmadı)rahme girip ortada zar var mı yok mu diye bakacaklarmış...zar varsa o zar yırtılıp rahim genişletilecekmiş....
ya insanlar neler yaşıyor....kadını da,onlarla beraber eşleri de...rahim filmi çekilirken devlet hastanesi tabi burası hepimizi koyun gibi dizip yatırıp bağırttılar...
kimseyi de içeri almıyorlar...acınla başbaşasın...elini sıkacağın kimse yok...senağlama
kendimden çok ordaki küçücük yaştaki kadınlara üzüldüm...20 21 22 yaşlarında minicik anne olmak için koşturanlar o aletin üstünde ağlayanlar içimi parçaladı mafoldumben
aaaaaa kız bugünmüydü ben de yarın diye hatırlıyorum. canıııııııııııııııım çok daha uzun yıllar mutlu mesut birlikte olursunuz inşallah. bu evlilik yıldönümüzde hamile kalıp önümüzdeki evlilik yıldönümündede bebeğinle kucağında kutlarsın balım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım benim çok sağol teşekkür ederimm inşallah inşallah bitanemkumsal evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım...rabbim minik bir melekle mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah...
aaaaaa kız bugünmüydü ben de yarın diye hatırlıyorum. canıııııııııııııııım çok daha uzun yıllar mutlu mesut birlikte olursunuz inşallah. bu evlilik yıldönümüzde hamile kalıp önümüzdeki evlilik yıldönümündede bebeğinle kucağında kutlarsın balım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?