aynı benim gibi demekki masalda...allah yardımcısı olsun çok iyi anlıyorum onu...
kumsal bir test ile taçlandırsaydık bu gunu :))))
canımmmmmmkumsalımm
evliklk yıldönümünü kutluyorum inşallhh bütün güzel günleriniz ilk gününüz gibi olsun kısa zamanda göbüşüne meleğin konsun canım arkadşım mutlu yıllarr hayırlı mutlu çocuklu bir yuvan olsun ömrünün sonuna kadar mutluluğun daim olsun
kumsal doğum gununu unuttum ama evlilik yıldönumu hatırladımmmmmm
nice yıllara canım uzun ve beybili inşallah
kumsal bir test ile taçlandırsaydık bu gunu :))))
canım bence ala ama sabah ilk idrarda yap hem kafan karışmaz hemde gecen daha güzel geçer fikrim bu :)kızlar eve gidince bu akşam yapaıcam test sözzz işten çıkınca ilk işim eczaneye gitmek
artık sonuç ne olur bilemem
walla bende çok yoğundum bu gun buseylede hiç karşılaşmadım patron yanında galibanihalll busecan nerde?
canım bence ala ama sabah ilk idrarda yap hem kafan karışmaz hemde gecen daha güzel geçer fikrim bu :)
walla bende çok yoğundum bu gun buseylede hiç karşılaşmadım patron yanında galiba
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaehımmmmmmmmmm kumsal yani yine çin işkencesi yarın bekleyeceğiz(((
hımmmmmmmmmm kumsal yani yine çin işkencesi yarın bekleyeceğiz(((
neden negatif dedin şimdi hem akıllım akşamda yapsan biz sabah öğrencez dime ?doğru söylüyorsun bende sabah yapıcaktım ama sizin için yapayım dedim sıkın dişinizi kızlar sabaha kadar ama sonuç ( _ ) inşallah yanılırım bu sefer
bu akşam yapmasydım bir şekilde haber verirdim size canımneden negatif dedin şimdi hem akıllım akşamda yapsan biz sabah öğrencez dime ?
kumsal tam kaçıncı gün bu gun ?
allah mı söyletti buse diye kızzz kumsaldan heber bekliyoruz :)))sabah 2 haber alacağız o zaman kızlar buse ve benden...inşallah ve hayırlısı ile pozitif olur...ertesi günde fatoşumun pozitif haberini almak nasip etsin rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?