Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tualinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

busecanımmmmmmmmmmm balımm ofiste misafirim var yazamaybilirimmm

bu akşam yapmasydım bir şekilde haber verirdim size canım
ne biliyim nihalicim hiç öyle hissetmiyorummm

4. gün canımmm
korkuların var canım o yuzden ne hissettiğini bilmiyosun ama hayırlısını versin rabbım en uygun zamanı ayarlasın en kısa zamanda olsun mesela yarın olumunekankayizsmile

kumsal+, busecan35+, nhlkpr+, tualina, enterasan, serpil02507

oyy ben geldim dişciden

naparsınız şekerler geçmişe baktım bütün güzel haberler yarına kalmışş kaydirigubbakcemile2
hayırlısı bakalım

ayy sıcakta hiçç biyere çıkmayınnn sempatiksalakcinni

nasıl geçti canım bitmiyomu daha şu diş işin yaw

sabah 2 haber alacağız o zaman kızlar kumsal ve benden...inşallah ve hayırlısı ile pozitif olur...ertesi günde fatoşumun pozitif haberini almak nasip etsin rabbim...

inşallah hayırlı haberler alırız.

doğru söylüyorsun bende sabah yapıcaktım ama sizin için yapayım dedim sıkın dişinizi kızlar sabaha kadar ama sonuç ( _ ) inşallah yanılırım bu sefer

testi nerde yaptırıcan akşam akşam

kızlar eve gidince bu akşam yapaıcam test sözzz işten çıkınca ilk işim eczaneye gitmek
artık sonuç ne olur bilemem

kumsal bekledin o kadar testi hastanede kan testi yaptır canım o eczaneden alınan testler 10 gün geçmeden kesin ve net yanıt vermiyormuş. boş yere para verme.

canım ne olduğunu anlasam. soğan kürüne başlarım ama ne olduğunu anlayamadımki. ama gebelik değilde kist ise şayet doğum kontrol hapı kullanmam soğan kürüne başlarım yani

gecmis olsunnnyerimseniben

önceki hamileliklerimde adetten 1-2 gün önce bile yaptığımda çok silikte olsa çıkmıştı....kişiden kişiye değişiyor bence bu...10 gün çok fazla canım, benim bildiğim günün geçmeden yaparsan çıkmayabiliyor....

aman ne bileyim herkes başka bir şey söylüyor

yumurtalık tamamda rahimdeki sancı niyeki acaba. bak şimdi benimde sol yumurtalığımda sancı girdi

canım sonuçta bebiş rahime tutunuyorya ondan olabilir hamileliğin ilk aylarında mesela çok rahim sancısı olabiliyor rahim büyüdüğü için...onun gibi bişey mi acaba....aman yoruldum fatoşum:)))) oramı buramı dinnlemekten :dance:

ben çıkıyorum kader arkadaşlarım...yarın güzel haberlerle buluşmak üzere...rabbim ne eylerse güzel eyler...iyi akşamlar hepinize canlar...

ben çıkıyorum kader arkadaşlarım...yarın güzel haberlerle buluşmak üzere...rabbim ne eylerse güzel eyler...iyi akşamlar hepinize canlar...

iyi akşamlar canım yarın inşallah hayırlı ve güzel haberlerle görüşürüz

kizlar ,yumurtalik rahim derken kafayi yicez valla:bbo: okadar dinlemeyelim kendimizi,yoksa her naneye bi kulp takiyoz yaadelikafadulden

haklısın walla ama şimdi kim ne derse desin kulağım orda benim

yorulmak mı son 3 gündür inan bana bende çok yorumdum acaba öylemi acaba böylemi ooooooooooooooooooof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…