korkuların var canım o yuzden ne hissettiğini bilmiyosun ama hayırlısını versin rabbım en uygun zamanı ayarlasın en kısa zamanda olsun mesela yarın olumunekankayizsmilebu akşam yapmasydım bir şekilde haber verirdim size canım
ne biliyim nihalicim hiç öyle hissetmiyorummm
4. gün canımmm
senağlamasenağlama kumsal ve bana yokmu dua((
nasıl geçti canım bitmiyomu daha şu diş işin yawkumsal+, busecan35+, nhlkpr+, tualina, enterasan, serpil02507
oyy ben geldim dişciden
naparsınız şekerler geçmişe baktım bütün güzel haberler yarına kalmışş kaydirigubbakcemile2
hayırlısı bakalım
ayy sıcakta hiçç biyere çıkmayınnn sempatiksalakcinni
nasıl geçti canım bitmiyomu daha şu diş işin yaw
doğru söylüyorsun bende sabah yapıcaktım ama sizin için yapayım dedim sıkın dişinizi kızlar sabaha kadar ama sonuç ( _ ) inşallah yanılırım bu sefer
ebrar dolgumu yaptırıyosun sen...
sabah 2 haber alacağız o zaman kızlar kumsal ve benden...inşallah ve hayırlısı ile pozitif olur...ertesi günde fatoşumun pozitif haberini almak nasip etsin rabbim...
doğru söylüyorsun bende sabah yapıcaktım ama sizin için yapayım dedim sıkın dişinizi kızlar sabaha kadar ama sonuç ( _ ) inşallah yanılırım bu sefer
kızlar eve gidince bu akşam yapaıcam test sözzz işten çıkınca ilk işim eczaneye gitmek
artık sonuç ne olur bilemem
tualina maslın ,iki düşüğü var canımm
fatoo klomen kist yatıysa tek çare soğan kürü ben uygulamıştım
ya kzılar elktirkler giitii geldii sıcaktan tellerr gevşiyor galiba
niahlim ne haberr canım
msaal gitmiş .((((
iyimisin ebrarcım rahat geçtimi diş dolguncanım bi tane dolgu yaptırdım bi tane kanal tedavisi kanal işi bitti dolacak apse geçincemirmirmirmir
kumsal+, busecan35+, nhlkpr+, tualina, enterasan, serpil02507
oyy ben geldim dişciden
naparsınız şekerler geçmişe baktım bütün güzel haberler yarına kalmışş kaydirigubbakcemile2
hayırlısı bakalım
ayy sıcakta hiçç biyere çıkmayınnn sempatiksalakcinni
yumurtalık tamamda rahimdeki sancı niyeki acaba. bak şimdi benimde sol yumurtalığımda sancı girdi1 sattir yumurtalık ve rahmimde sancı var kızlar...hayır olsun inşallah...
aman ne bileyim herkes başka bir şey söylüyorönceki hamileliklerimde adetten 1-2 gün önce bile yaptığımda çok silikte olsa çıkmıştı....kişiden kişiye değişiyor bence bu...10 gün çok fazla canım, benim bildiğim günün geçmeden yaparsan çıkmayabiliyor....
yumurtalık tamamda rahimdeki sancı niyeki acaba. bak şimdi benimde sol yumurtalığımda sancı girdi
yumurtalık tamamda rahimdeki sancı niyeki acaba. bak şimdi benimde sol yumurtalığımda sancı girdi
ben çıkıyorum kader arkadaşlarım...yarın güzel haberlerle buluşmak üzere...rabbim ne eylerse güzel eyler...iyi akşamlar hepinize canlar...
kizlar ,yumurtalik rahim derken kafayi yicez valla:bbo: okadar dinlemeyelim kendimizi,yoksa her naneye bi kulp takiyoz yaadelikafadulden
canım sonuçta bebiş rahime tutunuyorya ondan olabilir hamileliğin ilk aylarında mesela çok rahim sancısı olabiliyor rahim büyüdüğü için...onun gibi bişey mi acaba....aman yoruldum fatoşum:)))) oramı buramı dinnlemekten :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?