canım sonuçta bebiş rahime tutunuyorya ondan olabilir hamileliğin ilk aylarında mesela çok rahim sancısı olabiliyor rahim büyüdüğü için...onun gibi bişey mi acaba....aman yoruldum fatoşum:)))) oramı buramı dinnlemekten :dance:
iyimisin ebrarcım rahat geçtimi diş dolgun
gecmis olsunnnyerimseniben
yumurtalık tamamda rahimdeki sancı niyeki acaba. bak şimdi benimde sol yumurtalığımda sancı girdi
kizlar ,yumurtalik rahim derken kafayi yicez valla:bbo: okadar dinlemeyelim kendimizi,yoksa her naneye bi kulp takiyoz yaadelikafadulden
ben çıkıyorum kader arkadaşlarım...yarın güzel haberlerle buluşmak üzere...rabbim ne eylerse güzel eyler...iyi akşamlar hepinize canlar...
canım sonuçta bebiş rahime tutunuyorya ondan olabilir hamileliğin ilk aylarında mesela çok rahim sancısı olabiliyor rahim büyüdüğü için...onun gibi bişey mi acaba....aman yoruldum fatoşum:)))) oramı buramı dinnlemekten :dance:
kızlarrrr ebrar gelelim yemek işine akşama ne var ?
z.yağlı enginarben taze fasulye yapıcam yanına ne yapsam ki :uhm:
sen de ne var canım ?
z.yağlı enginar
çorba
ve salata
yanına benki buzlukta köfte yada tavuk var kızartırım çeşit olsun
sende ya makarna yada plav yap mesela
enteresan buse sizde ne var yemek yani :)
akşam saati aynı muahbbet dime ama :)))OOOO menüler verilmiş
ben taze fasulye yapıcam yanına ne yapsam ki :uhm:
sen de ne var canım ?
kızlarrrr ebrar gelelim yemek işine akşama ne var ?
gecikmemiz bir hafta olmadan ,umitlenmek yokkötükedihüso icime kotu kedi girdi,,,sonra cok uzuluyoz kizlar onun icin soyluyorum,gelin beni dinleyinvereliniortak
aynen öyle tualinanıcm kasıklarda krap şeklinde batmalar olur aynı ağrıyı rahimde de hissedersin artı bide benim belimde ağmıştı adet olma belirtilerinin aynını yaşıyo insan en önemli belirti yani farklı olan göğüslerdeki şişkinliğin çok olması
ebararrrrr dün bir heves çıktım işten eşimin halısaha maçı vardı ohh ütümü yaparım dedim bir sürü var gel gelelim eve gittim yemek yedikten sonra bir ağırlık çöktü üstüme anlatamam koltukta sızmışım resmen eşim zili çalınca uyandım şu şeker ilacına başladım ya şekerim çok mu düşüyo ondan mı anlamadımhımm makarna yapıyım bide salata tamamdır zemuszemus
dünde ütü yaptım bugün keyif yapıyım artık zemuszemus
yeter canım daha ne olsun :)) adam olana çok bile dime ama :)))ben kofte yapcam yaninada bolca salata eeeee baska ne olabilir,esim aksam yemeklerini pek agir istemez de,,,
ben taze fasulye yapıcam yanına ne yapsam ki :uhm:
Sen de ne var canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?