Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben sahsen tecrubeme istinaden,hamileyken regl belirtilerinin tipa tip aynisini yasiyorsun,,,hic farki yok,,,hatta bazi gebeliklerde belirti bile olmaz,,,ama malesef reglimiz belirtisiz gelmiyor,,,salla dostum,dusunme,:teytey:

iyimisin ebrarcım rahat geçtimi diş dolgun

iyi sayılırım balım sadece geçici dolgum yenilendi cumartesi yapılacak :akannehir

gecmis olsunnnyerimseniben

teşekkür ederim canım sağol a.s.

yumurtalık tamamda rahimdeki sancı niyeki acaba. bak şimdi benimde sol yumurtalığımda sancı girdi

artık bekkeleyince heryerinde ağrı sancı duyar insan aklinialirimsmile

kizlar ,yumurtalik rahim derken kafayi yicez valla:bbo: okadar dinlemeyelim kendimizi,yoksa her naneye bi kulp takiyoz yaadelikafadulden

:roflol: :roflol:yakında prof olucaz yavf

ben çıkıyorum kader arkadaşlarım...yarın güzel haberlerle buluşmak üzere...rabbim ne eylerse güzel eyler...iyi akşamlar hepinize canlar...

sana iyi akşamalr canım güzel haberlerle gelirsin inş. opuyorumnanaktan

ebrarım canım benim geçmiş olsun inşallah cumartesi tamamen biter bu iş

aynen korkuyorum nihalimm hemde nasıleyvahedigeldismile

fatoşcum evde yapıcam canım kan vermek içi hafta sonunu beklemem lazım o zmana kadar kafayı sıyırırım artık eskisi gibi bekliyemiyorummmm yarın sabah yapıcam olmazsa doktorumu ararım

gecikmemiz bir hafta olmadan ,umitlenmek yokkötükedihüso icime kotu kedi girdi,,,sonra cok uzuluyoz kizlar onun icin soyluyorum,gelin beni dinleyinvereliniortak

aynen öyle tualinanıcm kasıklarda krap şeklinde batmalar olur aynı ağrıyı rahimde de hissedersin artı bide benim belimde ağmıştı adet olma belirtilerinin aynını yaşıyo insan en önemli belirti yani farklı olan göğüslerdeki şişkinliğin çok olması

hımm makarna yapıyım bide salata tamamdır zemuszemus
dünde ütü yaptım bugün keyif yapıyım artık zemuszemus

ben taze fasulye yapıcam yanına ne yapsam ki :uhm:

sen de ne var canım ?

kız yinemi yemek muhabbeti var

kızlarrrr ebrar gelelim yemek işine akşama ne var ?

zaten ebrar ile sen her akşam yemek konusunu geçmezseniz rahat edemezsiniz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gecikmemiz bir hafta olmadan ,umitlenmek yokkötükedihüso icime kotu kedi girdi,,,sonra cok uzuluyoz kizlar onun icin soyluyorum,gelin beni dinleyinvereliniortak

aslındaçok haklısın bende ümitlenmeden ziyade korku başladı ya kist olduysa diye birde onlamı uğraşıcam şimdi.

sen nerden biliyorsun

hımm makarna yapıyım bide salata tamamdır zemuszemus
dünde ütü yaptım bugün keyif yapıyım artık zemuszemus
ebararrrrr dün bir heves çıktım işten eşimin halısaha maçı vardı ohh ütümü yaparım dedim bir sürü var gel gelelim eve gittim yemek yedikten sonra bir ağırlık çöktü üstüme anlatamam koltukta sızmışım resmen eşim zili çalınca uyandım şu şeker ilacına başladım ya şekerim çok mu düşüyo ondan mı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…