ben koymadım canım , sek incir suyuydu benimki ibrahim saraçoğlunun sitesindeki tarifle yaptım canım...ama orda yazan incirin yarısını yapmıştım çok tatlı olmuştu içememiştim...birde kızlar keçi boynuzu küründe dikkat edilecek nokta keçiboynuzları kırık olmayacak alırken seçerek alın...tam keçi boynuzlarını seçin...
kilomu kistleri tetikliyo, kistlerim oldukçamı kilo alıyorum, ben bu çevrimi çözemedim zaten bi türlü.. doktorda çözemedi.. hayatımda herşey aynıyken birden 5-6 kilo alıyorum hiç anlamadım.. off çok karışık bu işlerr
bnimde boyum 1,58 55 kiloyumboyum 160 kilo 68 oldum
kız nazar etmedim sana delüüüüüüüüüüü ateşin düşecekki yumurtalar çatlayacak13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
23 temmuz 11. gün 36,40 çalışma
24 temmuz 12. gün 36,50
25 temmuz 13. gün 36,40 çalışma
26 temmuz 14. gün 36,40
27 temmuz 15. gün 36,40
28 temmuz 16. gün 36,20 çalışma
29 temmuz 17. gün 36,30
ateşim kızlarr bu ay ateşli hatun değilim fatoş ateşli hatun diye diye :) ateşim düştü ne tuhaf
çok faydalıda ben soğan yiyemiyorum yaa sadece yemeklerde ölmüş olarak ancak yiyebilirim bilmiyorumkismile
bende çiğ soğanı severim pişmiş soğandan nefret ederimçok faydalıda ben soğan yiyemiyorum yaa sadece yemeklerde ölmüş olarak ancak yiyebilirim bilmiyorumkismile
kız nazar etmedim sana delüüüüüüüüüüü ateşin düşecekki yumurtalar çatlayacak
sağol canımcım sen nasılsın bebiş nasılslm kızlarrr
nasılsınız canlarım
tualina, busecan35, fatosozel, simiramis, ebrar42
teste çıkmayan arkadaşlarr
üzülmeyin rabbim hayırlısını versin
elimizden birşey gelmiyo
strese girincede geleceği varsa gelmiyoo
bebişler rahat bırakın canlarım
canınız istediği için çalışma yapın
bide karı koca keçi boynuzu için
iyi geliyo tavsiye benden sizee :jeyyar:
canınızın istemesine kalmadan doping etkisi
yapıyo keçi boynuzu
ewt ben bunu duydum işte ama 2 gün uyguladım allah ne büyükki bize incir ve havuç vermiş düşün yemek bile bence bizim için etkili neler yaratmış bize yüce rabbimProf. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
iyiyim bende kızlar allaha şükür 1 hafta kaldı bebişi görmeye
bakalım babamız yetişecek mi kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?