Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ne o kız küsmüyüz bir selam bile vermiyorsun

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim seni kızz sana yazdım ya ateşimle ilgili ama okumamışsın :dilcikar: seni çok seviyorum hayatım nasılsın durumlar nasıl yazdım genel ama ne oldu senin durum regl geldimi

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim seni kızz sana yazdım ya ateşimle ilgili ama okumamışsın :dilcikar: seni çok seviyorum hayatım nasılsın durumlar nasıl yazdım genel ama ne oldu senin durum regl geldimi
gelmedi daha. ama bebek te yok sanırım. daha doğrusu hala ne olduğunu bilmiyorum mafoldumben

yerim seni ben yaa kan testi yaptırr fatoşş bi yada idrar
kız ateşimde düştü bu sabah bence bir şey yok kırmızılar gelecek bugün o yüzden gidip kan testide yaptırmadım. bak loveli sana ateş topiğinde ne yazmış. bugün senin için çok önemliymiş. mutlaka bugün çalışma yap diyor. dikkate al lütfen.

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nerdesin afeti devranım yaaaaaaaaaaaa. gel artık sana ihtiyacım var. moralim çok bozuk mafoldumben

gunaydin kizlar,,,ama pek aydin baslamamis gun,,,kumsal,tualina ve fatos uzuldum canlarim,,,ilk sok gecince insan kendini topluyor,,,umit yok olmaz,,,

Fatoş test yaptırmadın mı?klava:

Progestanı aldın mı?
test yaptırmadım gülüm. sabah bir kalktım ateşim 36,7 den 36,4 e düşmüş. loveli 36,4 ü görüğünde adet olacaksın demektir demişti. bende gitmedim test yaptırmaya. zaten şimdi adet olacakmışım gibi hissediyorum öyle bir sıkıntım var.

akşam progestanı aldım saat 8 de içtim gece 2 de içtim bu sabah 8 de içtim. şimdi bekliyorum

inş canım dün yaptıkda biliyosun ya inş eşim yorgunum demez cinlerim tepeme çıkıyo :) bakalım değerlendircem 17-19-20 günleri kumsal ve tualinada mı regl oldu allahım ya güldür bizide ne olurr inş fatoş gelir bebğin inşşşş pozitif oll daha regl olmadın oda hamıllik belirtiside oluyo bi kzıın biri ateş topiğine kızmıştı bi gün adet olcaksın demişler ateşi düştü diye gelmiş fırçalıyo hamıle imiş :) kızz inşş seninde oyle olur allahın işini kimse bilemezz

orası öyle gülüm allah ne yazdıysa o. allahtan bu ay çok kafama takıpta kendimi paralamadım kafam kiste takılı kaldıya. zaten regl olur olmaz hemen incir ve keçiboynuzu kürlerin başlıyorum

orası öyle gülüm allah ne yazdıysa o. allahtan bu ay çok kafama takıpta kendimi paralamadım kafam kiste takılı kaldıya. zaten regl olur olmaz hemen incir ve keçiboynuzu kürlerin başlıyorum

herşeyin hayırlısı fatoşcum inşşş vesile olur inşş kan testi yaptırda rahatla bari

enterasan, fatosozel+, ahsen_81, simiramis, kumsal+, Mısra

naptınız şekerler yeni bi durum yok sanırım

neyse accık gülelim herkes seçsin bakalım kocasını

Değişik Koca Çeşitleri

Kadin aksam isten çikar,
Çocugu yuvadan alir,
Markete geçer ispanak alir,
Kostura kostura eve döner,
Çocugu soyar elini yüzünü yikar,
Kendi üstünü degistirir,
Mutfaga kosar...

Bi yandan ispanaklari yikar bi yandan çocugun sorularina ve ihtiyaçlarina
cevap verir.Bi yandan sofrayi hazirla O DA NE YOGURT ALMAYI UNUTMUSTUR! Yogurtsuz ispanak olmaz.

Hemen kocasini arar
.

[BURAYA KADAR HER ŞEY NORMAL]

Kocadan Kocaya degisen cevaplar:
1) Ben geç gelecegim. Toplantim var Yogurtsuz yiyin (Laçkalasmis koca)

2) Ben geç gelecegim Çok üzgünüm tühhhhhh simdi ispanak da yogurtsuz olmaz ki E yogurt getireyim kapidan birakayim hemen döneyim toplanti
bu kaçirsam olmaz Mazallah daglara taslara isten atilma sebebim olur sonra
yogurt dökecek ispanak bile bulamayiz ( aldatan koca ya da eve
gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdani sizlayan koca..)
3) Aradiginzi numaraya su anda ulasilamiyor........(Iste bu aldatan koca)

4) Mendebur kadin ispanagi aldin da yogurdu niye almadin!(kazma tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ispanak. Otlaya otlaya sigir olduk (kalastipi koca)

6) Tamam alirim (monotonlasmis koca)

7) tamam alirim baska bisey lazim mi? ( Normal koca)

8) Tamam hayatim alirim baska bi istegin var mi? ( Olmasi gereken koca)

9) amannn ispanakla mi ugrastin? Yapmadiysan birak ya disardan söyleyelim ya da disarda yiyelim (Süper koca)

OLAĞANDIŞI BİR DURUM
kadin aksam eve gelir Buzdolabindan dün aksam yapilmis
yemegi çikartir.Açar bakar ispanak ama dolapta yogurt yok kocasini arar :
-Ispanagi yapmissin ama yogurt almamissin Unutma gelirken
getir.

:roflol: :roflol:

korkma kist olsaydi normal duramazdin,,agri yapardi,,,bence yumurta takibini ihmal etme bu ay,yumurtanin catladigi mechul,benim doktrum yumurta catlamismi diye muhakkak bakiyor,cunku igne olmadan catlamayabilirmis,oyle demisti bana doktrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…