ne o kız küsmüyüz bir selam bile vermiyorsunewt ben bunu duydum işte ama 2 gün uyguladım allah ne büyükki bize incir ve havuç vermiş düşün yemek bile bence bizim için etkili neler yaratmış bize yüce rabbim
ne o kız küsmüyüz bir selam bile vermiyorsun
gelmedi daha. ama bebek te yok sanırım. daha doğrusu hala ne olduğunu bilmiyorum mafoldumbenaslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim seni kızz sana yazdım ya ateşimle ilgili ama okumamışsın :dilcikar: seni çok seviyorum hayatım nasılsın durumlar nasıl yazdım genel ama ne oldu senin durum regl geldimi
yerim seni ben yaa kan testi yaptırr fatoşş bi yada idrargelmedi daha. ama bebek te yok sanırım. daha doğrusu hala ne olduğunu bilmiyorum mafoldumben
kız ateşimde düştü bu sabah bence bir şey yok kırmızılar gelecek bugün o yüzden gidip kan testide yaptırmadım. bak loveli sana ateş topiğinde ne yazmış. bugün senin için çok önemliymiş. mutlaka bugün çalışma yap diyor. dikkate al lütfen.yerim seni ben yaa kan testi yaptırr fatoşş bi yada idrar
gelmedi daha. ama bebek te yok sanırım. daha doğrusu hala ne olduğunu bilmiyorum mafoldumben
test yaptırmadım gülüm. sabah bir kalktım ateşim 36,7 den 36,4 e düşmüş. loveli 36,4 ü görüğünde adet olacaksın demektir demişti. bende gitmedim test yaptırmaya. zaten şimdi adet olacakmışım gibi hissediyorum öyle bir sıkıntım var.Fatoş test yaptırmadın mı?klava:
Progestanı aldın mı?
kız ateşimde düştü bu sabah bence bir şey yok kırmızılar gelecek bugün o yüzden gidip kan testide yaptırmadım. bak loveli sana ateş topiğinde ne yazmış. bugün senin için çok önemliymiş. mutlaka bugün çalışma yap diyor. dikkate al lütfen.
Kumsal ve tualina adet mi oldunuz?
ben olmadım daha bakalım
hayır onlarda olmadılar ama test sonuçları negatif çıkmışKumsal ve tualina adet mi oldunuz?
orası öyle gülüm allah ne yazdıysa o. allahtan bu ay çok kafama takıpta kendimi paralamadım kafam kiste takılı kaldıya. zaten regl olur olmaz hemen incir ve keçiboynuzu kürlerin başlıyoruminş canım dün yaptıkda biliyosun ya inş eşim yorgunum demez cinlerim tepeme çıkıyo :) bakalım değerlendircem 17-19-20 günleri kumsal ve tualinada mı regl oldu allahım ya güldür bizide ne olurr inş fatoş gelir bebğin inşşşş pozitif oll daha regl olmadın oda hamıllik belirtiside oluyo bi kzıın biri ateş topiğine kızmıştı bi gün adet olcaksın demişler ateşi düştü diye gelmiş fırçalıyo hamıle imiş :) kızz inşş seninde oyle olur allahın işini kimse bilemezz
orası öyle gülüm allah ne yazdıysa o. allahtan bu ay çok kafama takıpta kendimi paralamadım kafam kiste takılı kaldıya. zaten regl olur olmaz hemen incir ve keçiboynuzu kürlerin başlıyorum
Kumsal ve tualina adet mi oldunuz?
orası öyle gülüm allah ne yazdıysa o. allahtan bu ay çok kafama takıpta kendimi paralamadım kafam kiste takılı kaldıya. zaten regl olur olmaz hemen incir ve keçiboynuzu kürlerin başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?