Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

olağan dışı durumu tercih ederim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

korkma kist olsaydi normal duramazdin,,agri yapardi,,,bence yumurta takibini ihmal etme bu ay,yumurtanin catladigi mechul,benim doktrum yumurta catlamismi diye muhakkak bakiyor,cunku igne olmadan catlamayabilirmis,oyle demisti bana doktrm
siz bugün denize gitmeyecekmiydiniz neden gitmediniz. ayrıca yumurta çatlama soruna gelince ilk ay çatlatma iğnesi olmuştum normal çatlamıştı ikinci ay iğne olmadan baktı doktor çatlama olmuş dedi yani iğne olmadanda çatlayabiliyor üçüncü ay çatlatma ile ilgili ne iğne oldum nede doktora gidip baktırdım. kızlar ateşe göre söylediler ancak. ilk iki ayda benim yumurta çatlama zamanımda olduğu gibi oldu. anlatabildimmi. 13 yada 14 gün yumurtalarım çatlıyor benim. bu adet gecikmesi benim çok canımı sıkıyor.

fatoş canım kürlerimizi içelim bu ay güzelleşelim şekerim...ay yarasın şimdiden:))) kür arkadaşım benim...birde yakımı yapıştırsak bu ay ne dersin...:)))

fatoş canım kürlerimizi içelim bu ay güzelleşelim şekerim...ay yarasın şimdiden:))) kür arkadaşım benim...birde yakımı yapıştırsak bu ay ne dersin...:)))
bizde uygulan kürlerin filan olduğu bi liste yapsak bi topicte görmüştüm çok güzeldi hihoyyyt

bu ay herkesler bişey yapacak sanırım

ozaman gec catlamis olabilirmi,,cunku adet gec catlarsa gecikir,,,yada gebelikte olabilir belki,,hormonlarimiz sasirdi valla dengeler altust,,,,biz hafta sonu gitcez canim

ozaman gec catlamis olabilirmi,,cunku adet gec catlarsa gecikir,,,yada gebelikte olabilir belki,,hormonlarimiz sasirdi valla dengeler altust,,,,biz hafta sonu gitcez canim
işte geç çatlaa konusunda bir şey diyemem çünkü kızlar ateş topiğinde her günkü ateşime baktıklarında 14.gün çatladığını söylediler ya bende onu baz alıyorum.

bizde uygulan kürlerin filan olduğu bi liste yapsak bi topicte görmüştüm çok güzeldi hihoyyyt

bu ay herkesler bişey yapacak sanırım

evet ebrarcım bencede güzel olur. bizim bilgisayar teknisyenizim sensin artık yaparsın bir şeyler bana incir ve keçiboynuzu yazarsan sevinirim tatlım :lepi::lepi::lepi:

kız biz kür içmedende güzeliz ama hadi içelim :içelim:güzelleşelim. yakıyı ben bu ay çatlama gününe denk getiricem sende öyle yap

kızlarrrrr sabah sabah ne çok konuşmusunuz oku oku bitmedi

eeeeeeeeee kolaymı 3 gebelik bekliyorduk havamızı aldık yine. tabi konuş konuş bitmedi

canlarım hayırlı haber yok sanırım önce kafanızı rahatlatın stresten gelmiyo kırmızılar

tualinacım kilo için şeker ilacı kullanmalısın dr ne sor hemde kadınlık hormınlarına fayladı lütfen sor bak mısrada kullanmış zararı yok faydası var

incir ve soğan kurunu bende yaptım 3 ay kadar oluyo ama bir etkisi olmadı gerçi birer kez yapmayla olmaz herhalde

fatoşcumm ateşin düşmuş artık test falan yapma yarına kadar gelir kırmızılar ama üzülme lütfen

tamama canım ben güzel resimler filan bulayım ayarlayalım herkes yazsın kaydirigubbakcemile2

kızlarrrrr sabah sabah ne çok konuşmusunuz oku oku bitmedi

günaydın hoşgeldin canım a.s.

kız nihal hoşgeldin kız dan diye söçylemişsin herşeyin hayırlısı inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…