olağan dışı durumu tercih ederim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisenterasan, fatosozel+, ahsen_81, simiramis, kumsal+, Mısra
naptınız şekerler yeni bi durum yok sanırım
neyse accık gülelim herkes seçsin bakalım kocasını
Değişik Koca Çeşitleri
Kadin aksam isten çikar,
Çocugu yuvadan alir,
Markete geçer ispanak alir,
Kostura kostura eve döner,
Çocugu soyar elini yüzünü yikar,
Kendi üstünü degistirir,
Mutfaga kosar...
Bi yandan ispanaklari yikar bi yandan çocugun sorularina ve ihtiyaçlarina
cevap verir.Bi yandan sofrayi hazirla O DA NE YOGURT ALMAYI UNUTMUSTUR! Yogurtsuz ispanak olmaz.
Hemen kocasini arar.
[BURAYA KADAR HER ŞEY NORMAL]
Kocadan Kocaya degisen cevaplar:
1) Ben geç gelecegim. Toplantim var Yogurtsuz yiyin (Laçkalasmis koca)
2) Ben geç gelecegim Çok üzgünüm tühhhhhh simdi ispanak da yogurtsuz olmaz ki E yogurt getireyim kapidan birakayim hemen döneyim toplanti
bu kaçirsam olmaz Mazallah daglara taslara isten atilma sebebim olur sonra
yogurt dökecek ispanak bile bulamayiz ( aldatan koca ya da eve
gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdani sizlayan koca..)
3) Aradiginzi numaraya su anda ulasilamiyor........(Iste bu aldatan koca)
4) Mendebur kadin ispanagi aldin da yogurdu niye almadin!(kazma tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ispanak. Otlaya otlaya sigir olduk (kalastipi koca)
6) Tamam alirim (monotonlasmis koca)
7) tamam alirim baska bisey lazim mi? ( Normal koca)
8) Tamam hayatim alirim baska bi istegin var mi? ( Olmasi gereken koca)
9) amannn ispanakla mi ugrastin? Yapmadiysan birak ya disardan söyleyelim ya da disarda yiyelim (Süper koca)
OLAĞANDIŞI BİR DURUM
kadin aksam eve gelir Buzdolabindan dün aksam yapilmis
yemegi çikartir.Açar bakar ispanak ama dolapta yogurt yok kocasini arar :
-Ispanagi yapmissin ama yogurt almamissin Unutma gelirken
getir.
:roflol: :roflol:
8 ve 9 arasında kaldım ebrar ben :))))
olağan dışı durumu tercih ederim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
olağan dışı durumu tercih ederim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benimde eşimin ruh haline göre 6 7 8
gönlümüz ordan yana a.s
siz bugün denize gitmeyecekmiydiniz neden gitmediniz. ayrıca yumurta çatlama soruna gelince ilk ay çatlatma iğnesi olmuştum normal çatlamıştı ikinci ay iğne olmadan baktı doktor çatlama olmuş dedi yani iğne olmadanda çatlayabiliyor üçüncü ay çatlatma ile ilgili ne iğne oldum nede doktora gidip baktırdım. kızlar ateşe göre söylediler ancak. ilk iki ayda benim yumurta çatlama zamanımda olduğu gibi oldu. anlatabildimmi. 13 yada 14 gün yumurtalarım çatlıyor benim. bu adet gecikmesi benim çok canımı sıkıyor.korkma kist olsaydi normal duramazdin,,agri yapardi,,,bence yumurta takibini ihmal etme bu ay,yumurtanin catladigi mechul,benim doktrum yumurta catlamismi diye muhakkak bakiyor,cunku igne olmadan catlamayabilirmis,oyle demisti bana doktrm
8 numara ama biz zaten eve beraber gidiyoruz :)
bizde uygulan kürlerin filan olduğu bi liste yapsak bi topicte görmüştüm çok güzeldi hihoyyytfatoş canım kürlerimizi içelim bu ay güzelleşelim şekerim...ay yarasın şimdiden:))) kür arkadaşım benim...birde yakımı yapıştırsak bu ay ne dersin...:)))
bizde uygulan kürlerin filan olduğu bi liste yapsak bi topicte görmüştüm çok güzeldi hihoyyyt
bu ay herkesler bişey yapacak sanırım
siz bugün denize gitmeyecekmiydiniz neden gitmediniz. ayrıca yumurta çatlama soruna gelince ilk ay çatlatma iğnesi olmuştum normal çatlamıştı ikinci ay iğne olmadan baktı doktor çatlama olmuş dedi yani iğne olmadanda çatlayabiliyor üçüncü ay çatlatma ile ilgili ne iğne oldum nede doktora gidip baktırdım. kızlar ateşe göre söylediler ancak. ilk iki ayda benim yumurta çatlama zamanımda olduğu gibi oldu. anlatabildimmi. 13 yada 14 gün yumurtalarım çatlıyor benim. bu adet gecikmesi benim çok canımı sıkıyor.
işte geç çatlaa konusunda bir şey diyemem çünkü kızlar ateş topiğinde her günkü ateşime baktıklarında 14.gün çatladığını söylediler ya bende onu baz alıyorum.ozaman gec catlamis olabilirmi,,cunku adet gec catlarsa gecikir,,,yada gebelikte olabilir belki,,hormonlarimiz sasirdi valla dengeler altust,,,,biz hafta sonu gitcez canim
bizde uygulan kürlerin filan olduğu bi liste yapsak bi topicte görmüştüm çok güzeldi hihoyyyt
bu ay herkesler bişey yapacak sanırım
fatoş canım kürlerimizi içelim bu ay güzelleşelim şekerim...ay yarasın şimdiden:))) kür arkadaşım benim...birde yakımı yapıştırsak bu ay ne dersin...:)))
kızlarrrrr sabah sabah ne çok konuşmusunuz oku oku bitmedi
evet ebrarcım bencede güzel olur. bizim bilgisayar teknisyenizim sensin artık yaparsın bir şeyler bana incir ve keçiboynuzu yazarsan sevinirim tatlım :lepi::lepi::lepi:
kız biz kür içmedende güzeliz ama hadi içelim :içelim:güzelleşelim. yakıyı ben bu ay çatlama gününe denk getiricem sende öyle yap
eeeeeeeeee kolaymı 3 gebelik bekliyorduk havamızı aldık yine. tabi konuş konuş bitmedi
kızlarrrrr sabah sabah ne çok konuşmusunuz oku oku bitmedi
canlarım hayırlı haber yok sanırım önce kafanızı rahatlatın stresten gelmiyo kırmızılar
tualinacım kilo için şeker ilacı kullanmalısın dr ne sor hemde kadınlık hormınlarına fayladı lütfen sor bak mısrada kullanmış zararı yok faydası var
incir ve soğan kurunu bende yaptım 3 ay kadar oluyo ama bir etkisi olmadı gerçi birer kez yapmayla olmaz herhalde
fatoşcumm ateşin düşmuş artık test falan yapma yarına kadar gelir kırmızılar ama üzülme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?