Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Safran Yağı
Faydaları : Yumurtaların gelişmesine yardımcı olan safran bu özelliği ile hamile kalmayı kolaylaştırmaktadır. Sakinleştirici, spazm çözücü ve sindirimi kolaylaştırıcı etkilerinden dolayı mide rahatsızlıkları için kullanılmaktadır.

Kullanım Şekli : Dahilen; bir fincan suya 2-4 damla damlatılarak içilir

nerden buluyosun bunları kaydirigubbakcemile3

nihalciğim benim okadar kilom yokki canım ilaç falan kullanacak kadar boyum 167 kilom 62 ...2-3 kilo versem fena olmaz diye düşünüyorum canım...

biliyorum canım ya hatta şimdi bile gelmiş olabilir artık wc gitmiyorum bakmaya küstüm ben ona alsanaalsanasmile bakmıycam gelmişmi gelmemişmi. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu ay sende tutturursan walla yakıdan diycem sen yakıyı 2 kere yapıştırdın. bu ay ben tam yumurtlama gnü yapıcam yakıyı o bana çok mantıklı geldi

iki kez canım yumurtlama gunlerime denk gelmişti :)))

slm aşklarımmm

selam canııııııııııııııııııııım

nihalciğim benim okadar kilom yokki canım ilaç falan kullanacak kadar boyum 167 kilom 62 ...2-3 kilo versem fena olmaz diye düşünüyorum canım...

aman maşallah bizim kızların hepside (ben hariç) manken ölçülerinde tualina seninde resmini görmek istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaa

kız bu ay haricen bunudamı alsak acaba. incir kürü yumurta çatlatmak içinmiydi bütüymek içinmiydi :uhm: hepsini birbirine karıştırdım. şimdi yumurtaları büyütmek içinde bir kür bulmalı sonra çatlatma yapmalı

incir yumurt oluşturuyo havuçlu olursa çatlatıyomuş cnm safran yağıda yumurta geliştirme oluşumu için

tamam tatlım

balım çıkacak sesmi kaldı az bir şey vardı onuda kırmızılar klava: götürdü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geldiler mi herşey allahtan inş allahım en kısa zamanda ne olur ver yarabbım hayırlı evlatlarr

canlarımmm

tualina pozitif olman çok hoşuma gitti evet bir liste hazırlayalım kim ne kullanıyor takib edelim :)) yıl sonuna kadar olmadı lpg geçeriz

fatoo bebeğim aklım sende moralini bozma kist falan yoktur klomenin oyunu olabilr bebbeğim

kumsalım henüz gelen giden olmamaış dur bekleyelim bakalım gelmeyen kırmızlardan umut kesilmez biliyorsunn

zeytimi denk gelemedikk kalbimdesin güzel kız

mısracım sen nasılsın benim keyfim bir iyi bir kötü dün gece havuzda biarz yüzetyim dedim anaaaaaaaaaaa kondusyon sıfırr iptal oldum bu gece tekarar deneme yapacağımm benim vucut bitmiş ya

nihalim canım geçmişi biraz okyabildim evet sabah sabah pek hoş olmadı ama ne yapalım ölümmüü durmak yok yola devam

sezenim giremmeiş ama girese şeftalimii yediğimi bilsinn

entresan evet kzılarımzı şoklardalar kafaları karmaşık atlatacaklar zaten biz bunları hep yaşıyoruz umarım kısa zamanda yaşamayız

valla serpilim gelmedi daha ama birşeylerde olduğunu sanmıyorum kendiliğinden olmasını bekleyeceğim birşey kullanmayı düşünmüyorum sonrada horman testi yaptrıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…