Safran Yağı
Faydaları : Yumurtaların gelişmesine yardımcı olan safran bu özelliği ile hamile kalmayı kolaylaştırmaktadır. Sakinleştirici, spazm çözücü ve sindirimi kolaylaştırıcı etkilerinden dolayı mide rahatsızlıkları için kullanılmaktadır.
Kullanım Şekli : Dahilen; bir fincan suya 2-4 damla damlatılarak içilir
ates topiginin basligi ne acaba,bende bi baksam oraya
nerden buluyosun bunları kaydirigubbakcemile3
slm aşklarımmm
canlarım hayırlı haber yok sanırım önce kafanızı rahatlatın stresten gelmiyo kırmızılar
tualinacım kilo için şeker ilacı kullanmalısın dr ne sor hemde kadınlık hormınlarına fayladı lütfen sor bak mısrada kullanmış zararı yok faydası var
incir ve soğan kurunu bende yaptım 3 ay kadar oluyo ama bir etkisi olmadı gerçi birer kez yapmayla olmaz herhalde
fatoşcumm ateşin düşmuş artık test falan yapma yarına kadar gelir kırmızılar ama üzülme lütfen
kızlar işerim çok aklımsa burda :))) toparlayıp hemen dönerim
iki kez canım yumurtlama gunlerime denk gelmişti :)))biliyorum canım ya hatta şimdi bile gelmiş olabilir artık wc gitmiyorum bakmaya küstüm ben ona alsanaalsanasmile bakmıycam gelmişmi gelmemişmi. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu ay sende tutturursan walla yakıdan diycem sen yakıyı 2 kere yapıştırdın. bu ay ben tam yumurtlama gnü yapıcam yakıyı o bana çok mantıklı geldi
slm aşklarımmm
nihalciğim benim okadar kilom yokki canım ilaç falan kullanacak kadar boyum 167 kilom 62 ...2-3 kilo versem fena olmaz diye düşünüyorum canım...
Safran Yağı
Faydaları : Yumurtaların gelişmesine yardımcı olan safran bu özelliği ile hamile kalmayı kolaylaştırmaktadır. Sakinleştirici, spazm çözücü ve sindirimi kolaylaştırıcı etkilerinden dolayı mide rahatsızlıkları için kullanılmaktadır.
Kullanım Şekli : Dahilen; bir fincan suya 2-4 damla damlatılarak içilir
kızlar işerim çok aklımsa burda :))) toparlayıp hemen dönerim
ftoşşşş napıyosun sesin çıkmıyooo
selam canııııııııııııııııııııım
aman maşallah bizim kızların hepside (ben hariç) manken ölçülerinde tualina seninde resmini görmek istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaa
kız bu ay haricen bunudamı alsak acaba. incir kürü yumurta çatlatmak içinmiydi bütüymek içinmiydi :uhm: hepsini birbirine karıştırdım. şimdi yumurtaları büyütmek içinde bir kür bulmalı sonra çatlatma yapmalı
tamam tatlım
balım çıkacak sesmi kaldı az bir şey vardı onuda kırmızılarklava: götürdü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?