Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoşum incir bütüyo içine havuçta katınca çatlayacak :))) yapalım fatoşum safran yakı ne bulusak...canım son resimler evde bi ara yükleyim canım görün beni ve eşimide :)))

ben çıkıyorum kzılar afiyet olsun hepinize...kocişle buluşup yemek yiyeceğiz...birde akşam bebiş görmeye gideceğiz onada hediye alacağız :))

ne soklar yasadik valla,,ben artik takmiyorum,bu ayda bekliyom benimkilerialsanaalsanasmilebakalim kim kazancak bu oyunu

ya kızlar ben resimleri kaçırmışım ((

fatoo kırmızlaramı büründün canımm

busecan hormonal kankimm denk gelemdik dünde pc başında değildimm tatalım

entresan ağustos 9 senin değilmi bekenmeyen adetin inşallhh senden pozitif alırız en yakın galiba nihal var

hepsi birbirinden zormuş:):)

bu soğan kürünü adet düzensizlikleri için mi kullanıyoruz? bende de işe yararmı acaba, doktora gitmeden bunu denesem, ne dersiniz.. tecrübeli akadaşlardan yardım

soğan kürü özellkle pkolu hastalar için mucize goggelden arştırsan bilgi alabilrsin canım ama en az 3 ay kullanmalı pkolular ve gerçekten müthiş faydası var tavsiye ederim

hımm tamam canım en yakın sensin anlaşılan bekleyelim dualarımızla :) evet gelirsee gelir gelmesee poposu kalktıı deriz hehehehhehe ne yapalım

yarin progestan bitiyor,ilactan 3 gun sonra regl gelir eger bebek yoksa,bu ay test falanda yapmadim hic,gecen ay yapmistim ya cift cizgiler husrana ugratti beni,

vah vah,oyle olmaz ki,al su adamcazini olmaz boyle de

canım bilirsin insanlar tercihleriyle yaşar ne yazıkki ben tercihim iyi yapmamışım ama bu tercihlede yaşamayı düşünmüyorum bekarken bunları bilseydim asla evet demezdimm zaten zor evet dedittirmiştii ne yazıkkii büyük bir itiraff köpek gibi pişmanım evendiğimee binpişmanım canım

entresann bilmiyorum yaşamda o kadar çok hüsranlar yaşnaılıyorkii galiba ben artık hüsrana yaşamaya bayağı bir alıştım :))) tabiri caizsse kaşarmı oldum ne

ya neden oyle diyrsun,esinden dolayimi,yoksa ailesi ,cocuklardanmi

hayır canım daha kırmızılar gelmedi ama sancıları gelmeye başladı

ya neden oyle diyrsun,esinden dolayimi,yoksa ailesi ,cocuklardanmi

canım eşimden dolayı çocuklar benim için sorun değil olmazda ama eşimde dolayı benimle evlenrken resmen ben kandırmış yanii ben evlimiyim şen dulmuyum bilmiyorumm yok işi yok görevi yok köy yok o yok bu galiba ben omu hep yanımda olacak zannetmiştim ama ne yazıkkii ruhu benimle bedni yokk ilk 4 ay ber<azberdik ondan sonra yok iş yok görev yok şehirdşı görevlerr ona göre normal ama bana göre değil bu yaşam beni kasıyor zamanla ilgili sorunum var derdim anne olmak hani hamile kalmış olsaydım istrese hep dışarda olsaunn ama nerdeeeeeeee ee ben nasıl hamile kalacağım zaten 4 ayda kalamadımm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…