valla serpilim gelmedi daha ama birşeylerde olduğunu sanmıyorum kendiliğinden olmasını bekleyeceğim birşey kullanmayı düşünmüyorum sonrada horman testi yaptrıcam inşallah
canlarımmm
tualina pozitif olman çok hoşuma gitti evet bir liste hazırlayalım kim ne kullanıyor takib edelim :)) yıl sonuna kadar olmadı lpg geçeriz
fatoo bebeğim aklım sende moralini bozma kist falan yoktur klomenin oyunu olabilr bebbeğim
kumsalım henüz gelen giden olmamaış dur bekleyelim bakalım gelmeyen kırmızlardan umut kesilmez biliyorsunn
zeytimi denk gelemedikk kalbimdesin güzel kız
mısracım sen nasılsın benim keyfim bir iyi bir kötü dün gece havuzda biarz yüzetyim dedim anaaaaaaaaaaa kondusyon sıfırr iptal oldum bu gece tekarar deneme yapacağımm benim vucut bitmiş ya
nihalim canım geçmişi biraz okyabildim evet sabah sabah pek hoş olmadı ama ne yapalım ölümmüü durmak yok yola devam
sezenim giremmeiş ama girese şeftalimii yediğimi bilsinn
entresan evet kzılarımzı şoklardalar kafaları karmaşık atlatacaklar zaten biz bunları hep yaşıyoruz umarım kısa zamanda yaşamayız
ben çıkıyorum kzılar afiyet olsun hepinize...kocişle buluşup yemek yiyeceğiz...birde akşam bebiş görmeye gideceğiz onada hediye alacağız :))
ne soklar yasadik valla,,ben artik takmiyorum,bu ayda bekliyom benimkilerialsanaalsanasmilebakalim kim kazancak bu oyunu
ya kızlar ben resimleri kaçırmışım((
fatoo kırmızlaramı büründün canımm
busecan hormonal kankimm denk gelemdik dünde pc başında değildimm tatalım
entresan ağustos 9 senin değilmi bekenmeyen adetin inşallhh senden pozitif alırız en yakın galiba nihal var
3 u canim benim,5 gunum var
zaten ben istesemde bekleyemiyorum çünkü bende icraat yok:)) rahibe tersa oldum benn
hepsi birbirinden zormuş:):)
bu soğan kürünü adet düzensizlikleri için mi kullanıyoruz? bende de işe yararmı acaba, doktora gitmeden bunu denesem, ne dersiniz.. tecrübeli akadaşlardan yardım
hımm tamam canım en yakın sensin anlaşılan bekleyelim dualarımızla :) evet gelirsee gelir gelmesee poposu kalktıı deriz hehehehhehe ne yapalım
vah vah,oyle olmaz ki,al su adamcazini olmaz boyle de
canım bilirsin insanlar tercihleriyle yaşar ne yazıkki ben tercihim iyi yapmamışım ama bu tercihlede yaşamayı düşünmüyorum bekarken bunları bilseydim asla evet demezdimm zaten zor evet dedittirmiştii ne yazıkkii büyük bir itiraff köpek gibi pişmanım evendiğimee binpişmanım canım
hayır canım daha kırmızılar gelmedi ama sancıları gelmeye başladıya kızlar ben resimleri kaçırmışım((
fatoo kırmızlaramı büründün canımm
busecan hormonal kankimm denk gelemdik dünde pc başında değildimm tatalım
entresan ağustos 9 senin değilmi bekenmeyen adetin inşallhh senden pozitif alırız en yakın galiba nihal var
ya neden oyle diyrsun,esinden dolayimi,yoksa ailesi ,cocuklardanmi
hayır canım daha kırmızılar gelmedi ama sancıları gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?