Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben liste iç,n resimler buldumda bana birinin yardımcı olması lazım yada herkes burdayken yapmak en doğrusu kim ne zman ne kullanacak bilmiyorum

ben çıkıyorum kzılar afiyet olsun hepinize...kocişle buluşup yemek yiyeceğiz...birde akşam bebiş görmeye gideceğiz onada hediye alacağız :))

afiyet olsun canım

fatoşum incir bütüyo içine havuçta katınca çatlayacak :))) yapalım fatoşum safran yakı ne bulusak...canım son resimler evde bi ara yükleyim canım görün beni ve eşimide :)))

o zaman incir kürüne başlarken direk havuçlumu başlıycaz. safranıda alıveririm canım ne kaybım olacakki

geldimi kiz fatos kirmizin yaaaa

yok yok daha değil ama eli kulağında sanırım

valla serpilim gelmedi daha ama birşeylerde olduğunu sanmıyorum kendiliğinden olmasını bekleyeceğim birşey kullanmayı düşünmüyorum sonrada horman testi yaptrıcam inşallah

bende önümüzdeki hafta hastaneye gidip yine bütün hormonlarım için test yaptırıcam. bu iş canımı sıktı benim de çok.

geldiler mi herşey allahtan inş allahım en kısa zamanda ne olur ver yarabbım hayırlı evlatlarr

yok kız daha gelmedi. ama gelecek gibi sanki sancım var. aman zaten bu sinsi adi sancı 3-4 gündür var bende

incir yumurt oluşturuyo havuçlu olursa çatlatıyomuş cnm safran yağıda yumurta geliştirme oluşumu için

tamam gülüm hele şu regl bir gelsin bu ay ne bulursam onu yiycem içicem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: haaaaaa peşinede yakıyı yapıştırdıkmı oooooooooh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ebrara benim adet günüm 18 ağustos ismini bilmediğim bir kür uygulyacağım şu eşimin getirdiği karışım ve yakı yapacağım

gercekten bi bebegin olsa ona sarmazdin kafayi(tabiri caiz ise)seni anliyorum canim,ama hemen pismanliktan bahsetme,hic beklemedigin bi an gelir,ve olur,,olmasada hayatini bos geciren bi kadin degilsinki,,,,

ebrar ben beklemedeyim benim ağustosun ilk haftası beklemeyen kırmızılarım şu an şeker hapı onu kullanıyorum eklersen sevinirim

iyiyim canım yemek yedim uykum vardı şimdi
yatacak yer arıyorum ama yatamam işte
eve gidince artık uyurum canlarım

ahsen nelerdesin bakim sen (

Slm canım sorma ya çok kötü rahatsızlandım işe falan gelemedim.bebekle ilgili değil allaha şükür ama ona birşey oldu diye çok endişelendim.doktora gittim iyiydi şükür.buğün toparlandım biraz işe geldim.sizler nasılsınız.tualina kumsal fatoş buğün sizden olumsuz haberler gelmiş hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya.

oyyyy canım neyin vardı ponponum iyimiş ona sevindim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…