ben çıkıyorum kzılar afiyet olsun hepinize...kocişle buluşup yemek yiyeceğiz...birde akşam bebiş görmeye gideceğiz onada hediye alacağız :))
fatoşum incir bütüyo içine havuçta katınca çatlayacak :))) yapalım fatoşum safran yakı ne bulusak...canım son resimler evde bi ara yükleyim canım görün beni ve eşimide :)))
geldimi kiz fatos kirmizin yaaaa
valla serpilim gelmedi daha ama birşeylerde olduğunu sanmıyorum kendiliğinden olmasını bekleyeceğim birşey kullanmayı düşünmüyorum sonrada horman testi yaptrıcam inşallah
geldiler mi herşey allahtan inş allahım en kısa zamanda ne olur ver yarabbım hayırlı evlatlarr
incir yumurt oluşturuyo havuçlu olursa çatlatıyomuş cnm safran yağıda yumurta geliştirme oluşumu için
canım eşimden dolayı çocuklar benim için sorun değil olmazda ama eşimde dolayı benimle evlenrken resmen ben kandırmış yanii ben evlimiyim şen dulmuyum bilmiyorumm yok işi yok görevi yok köy yok o yok bu galiba ben omu hep yanımda olacak zannetmiştim ama ne yazıkkii ruhu benimle bedni yokk ilk 4 ay ber<azberdik ondan sonra yok iş yok görev yok şehirdşı görevlerr ona göre normal ama bana göre değil bu yaşam beni kasıyor zamanla ilgili sorunum var derdim anne olmak hani hamile kalmış olsaydım istrese hep dışarda olsaunn ama nerdeeeeeeee ee ben nasıl hamile kalacağım zaten 4 ayda kalamadımm(
zeytin ebrar nihal serpil napıyorsunuz kızlar
faroşcum ekran açık arada iş arada topik bakıyorum :))))))))zeytin ebrar nihal serpil napıyorsunuz kızlar
hadi yapta görelim merak ettim :))ben netten resim topluyorum canımmm :roflol: liste yapıcam ya
kolay gelsin bende yemek yiyorumben netten resim topluyorum canımmm :roflol: liste yapıcam ya
hadi yapta görelim merak ettim :))
fato sen hayt içiyomusun sölede kız eklesin :))))))99
faroşcum ekran açık arada iş arada topik bakıyorum :))))))))
ebrar ne resmi resmi ne yapıcanben netten resim topluyorum canımmm :roflol: liste yapıcam ya
neden sıkıldın canımmmaaaaaaaa evet ebrar ben hayıt ta içiyorum bu ay başladım içmeye sağolsun serpilim göndermişti
sıkıldım ben yine ya
ahsen nelerdesin bakim sen(
oyyyy canım neyin vardı ponponum iyimiş ona sevindim :)))Slm canım sorma ya çok kötü rahatsızlandım işe falan gelemedim.bebekle ilgili değil allaha şükür ama ona birşey oldu diye çok endişelendim.doktora gittim iyiydi şükür.buğün toparlandım biraz işe geldim.sizler nasılsınız.tualina kumsal fatoş buğün sizden olumsuz haberler gelmiş hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?