sıcaklardan midem çok kötü oldu sabaha kadar zehirgibi yeşil sıvı çıkarttım.doktora gittim sıcaklardan veya gıda zehirlenmesi dedi.çok bitkin düştüm ertesi günü ölü gibi yattım gecede öyle buğün biraz iyiyim.ilaç falan da alamadım.oyyyy canım neyin vardı ponponum iyimiş ona sevindim :)))
AHSEN BEBİŞİN CİNSİYETİ NEYDİ KUZUM
kızlar az önce efnanim ile yazıştım hamile biliyosun yine düşük tahlikesi varmış her iğne oluyomuş leke leke kannaması devam ediyomuş çok üzüldüm((
sıcaklardan midem çok kötü oldu sabaha kadar zehirgibi yeşil sıvı çıkarttım.doktora gittim sıcaklardan veya gıda zehirlenmesi dedi.çok bitkin düştüm ertesi günü ölü gibi yattım gecede öyle buğün biraz iyiyim.ilaç falan da alamadım.
daha belli olmadı canım 18.haftada gel bakalım dedi.haftaya cumartesi başka bir doktora gideceğim inşallah o zaman belli olur bizde çok merak ediyoruz.
Slm canım sorma ya çok kötü rahatsızlandım işe falan gelemedim.bebekle ilgili değil allaha şükür ama ona birşey oldu diye çok endişelendim.doktora gittim iyiydi şükür.buğün toparlandım biraz işe geldim.sizler nasılsınız.tualina kumsal fatoş buğün sizden olumsuz haberler gelmiş hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya.
honeyi özledim kızlar gelmedi hala((
neden sıkıldın canımmm
ayyyy ben sölemesem içtiğini unuttun :))))))))))))))
iyiyim canım yemek yedim uykum vardı şimdi
yatacak yer arıyorum ama yatamam işte
eve gidince artık uyurum canlarım
ebrarcığım kendim folbiol+coraspirin+marincap kullanıyorum...bana incir kürü+ safran yağı+ yakı yapacağım, eşimede keçi boynuzu kürü+e vitamini+ folbiol başlıyacağım , birde l carnitin var mış onu araştırıyorum canım ...
gercekten bi bebegin olsa ona sarmazdin kafayi(tabiri caiz ise)seni anliyorum canim,ama hemen pismanliktan bahsetme,hic beklemedigin bi an gelir,ve olur,,olmasada hayatini bos geciren bi kadin degilsinki,,,,
elektirikler giitii haklsın entersan belki ben bu aralr sağlıklı düşünemiyorum çok yorgunum işte saracak biryerler arıyorum nedense kendime sarıyorum almanyadan eniştem geliyor kızkardeşimle konuşmuşlar bei insanlardan uzak bir yere götürecekmiş benim sadce buna ihtiyacım var biraz toparlanmalyım biraz önce kızkardeşim ofisteydi ağladım ağladım ağladımm sadce ağladım işte
canım serpilim bu ara hormanal kankınle aynı moddasın inşş sevinç gzöyaşlarımız olucak inanıyorum buna ben allah bizim yanımızda
evet hormonal kankimm ben mutsuuzmm ve sürekli ağlıyorumm buna engel olamıyorumm inan bana ruhumm resmen patlıyor benimmmmafoldumben
tamam canım eklerim şimdi biraz işlerim var eşine E vitaminini doktro mu verdi ?
elektirikler giitii haklsın entersan belki ben bu aralr sağlıklı düşünemiyorum çok yorgunum işte saracak biryerler arıyorum nedense kendime sarıyorum almanyadan eniştem geliyor kızkardeşimle konuşmuşlar bei insanlardan uzak bir yere götürecekmiş benim sadce buna ihtiyacım var biraz toparlanmalyım biraz önce kızkardeşim ofisteydi ağladım ağladım ağladımm sadce ağladım işte
iyi bari acilmissindir biraz,,sen kac senedir ugrasiyordun,,aslinda varsa imkaniniz tup bebek yaptir sen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?