Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

oyyyy canım neyin vardı ponponum iyimiş ona sevindim :)))
sıcaklardan midem çok kötü oldu sabaha kadar zehirgibi yeşil sıvı çıkarttım.doktora gittim sıcaklardan veya gıda zehirlenmesi dedi.çok bitkin düştüm ertesi günü ölü gibi yattım gecede öyle buğün biraz iyiyim.ilaç falan da alamadım.
AHSEN BEBİŞİN CİNSİYETİ NEYDİ KUZUM

daha belli olmadı canım 18.haftada gel bakalım dedi.haftaya cumartesi başka bir doktora gideceğim inşallah o zaman belli olur bizde çok merak ediyoruz.

kızlar az önce efnanim ile yazıştım hamile biliyosun yine düşük tahlikesi varmış her iğne oluyomuş leke leke kannaması devam ediyomuş çok üzüldüm ((

ebrar süpeeeeeeeeeeeer olmuş bayıldım walla ellerine sağlık canım benim.

kızlar az önce efnanim ile yazıştım hamile biliyosun yine düşük tahlikesi varmış her iğne oluyomuş leke leke kannaması devam ediyomuş çok üzüldüm ((

ayyyyy inanmıyorum ya allah yardımcısı olsun inşallah.

ahsenin dikkat et yediğine içtiğine balım ya. sıcakla ilgili sanırım bir şey yapamazsın tabi ama en azından yediklerine ve giysilerine dikkat et. sonra bebişimizede iyi bak lütfen tamammı

walla haberler pek iyi değil ama daha üçümüzde regl olmadık şimdide düzenimiz bozuldu diye üzülyoruz bebişlerin gelememesi sıkıntısını atlattık nasıl düzene giricez kara kara onu düşünüyoruz.

honeyi özledim kızlar gelmedi hala ((

sorma ben de çok özledim onu annesine gitmiş ya daha kalır bence.

neden sıkıldın canımmm

ayyyy ben sölemesem içtiğini unuttun :))))))))))))))

yaaaaaaaa nebileyim bu beklemek beni öldürdü walla. ayrıca kız hayıt konusunda haklısın walla sen söylemesen ben unutmuşum hayıt içtiğimi sağolasın.

iyiyim canım yemek yedim uykum vardı şimdi
yatacak yer arıyorum ama yatamam işte
eve gidince artık uyurum canlarım

canım yaaaaaaaaaaaaa yokmu kıvrılabileceğin küçükte olsa bir yer. walla bizim buradada olsada ben de kıvrılsam bir yerde şöyle 1 saat filan uyusam mükemmel olacak ama nerdeeeeeeeeeeee burada tuvalete bile giderken telsiz elimde gidiyorum wallahi

ebrarcığım kendim folbiol+coraspirin+marincap kullanıyorum...bana incir kürü+ safran yağı+ yakı yapacağım, eşimede keçi boynuzu kürü+e vitamini+ folbiol başlıyacağım , birde l carnitin var mış onu araştırıyorum canım ...

efnanime çok üzüldüm kızlar dualarım onunla rabbim minik meleğini ona bağışlasın....

tamam canım eklerim şimdi biraz işlerim var eşine E vitaminini doktro mu verdi ?

gercekten bi bebegin olsa ona sarmazdin kafayi(tabiri caiz ise)seni anliyorum canim,ama hemen pismanliktan bahsetme,hic beklemedigin bi an gelir,ve olur,,olmasada hayatini bos geciren bi kadin degilsinki,,,,

elektirikler giitii haklsın entersan belki ben bu aralr sağlıklı düşünemiyorum çok yorgunum işte saracak biryerler arıyorum nedense kendime sarıyorum almanyadan eniştem geliyor kızkardeşimle konuşmuşlar bei insanlardan uzak bir yere götürecekmiş benim sadce buna ihtiyacım var biraz toparlanmalyım biraz önce kızkardeşim ofisteydi ağladım ağladım ağladımm sadce ağladım işte

canım serpilim bu ara hormanal kankınle aynı moddasın inşş sevinç gzöyaşlarımız olucak inanıyorum buna ben allah bizim yanımızda

ebrarar o ne harika bir listeeeeeeee aman Alalhım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaaaaaaa

ahsenim canım çok ama çok geçmiş olsun aman bugün yine uğursuz birgün hiç güzel haber yok ( neyseki atlatmışsın şükürr ((

efnanimm offfffffffffffffff inanmıyorum ya bu ne aman Alahım kızlar dua edelim ne olur içim acıyorrhamile kalmak bir dertt kalıp onu korumak ayrı bir dertt ya bu bizm analarımzı nasıl patır patır doğurmuşş aklım almıyor benim annem 5 çocuk doğurmuş düşükte var 2 ayrıca doğurduğu ama öldüğü çocukta var yanni kürtajıda var yani karı fabrikaaa eee bize ne oluyor anlamış değilimm vallhiiii

evet hormonal kankimm ben mutsuuzmm ve sürekli ağlıyorumm buna engel olamıyorumm inan bana ruhumm resmen patlıyor benimmmmafoldumben

canım kıyamam inş bu kötü günlerin ardından güneş doğacak ve inanıyorumkı her şerden bir hayır doğuyorrr inş bugünler geçicek ne olur üzülme güzel şeyler düşünn

serpilim kıyamam sana ( bazen öyle oluyor insan canım ota moka ağlayası geliyor, sende çok yoruldun doldun bebeğim...git tatile güzelce dinlen...sana sevgilerimi yolluyorum taaaaaaaaa uzaklardan....

iyi bari acilmissindir biraz,,sen kac senedir ugrasiyordun,,aslinda varsa imkaniniz tup bebek yaptir sen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…