18 aydır evliyim canımm
tualina haklsın bebeğim yoruldum
busecan biraz rahatladım
aaa daha yenisin kiz sen,,,olur valla belli yastan sonra olma suresi biraz uzuyor,benim gorumcem 32 yasinda evlendi iki sene olmadi ,doktrda gitmedi,bosverd falan,simdi hamile 5 aylik,,,,,
neden olmasın ya olur tabıkı allahın takdırı bencede
ya kzılar tabiki hamile kalabilirimm rahibelikten kurtulursamm kocaaaaaaaaaaaaaa yokkii nerede :)))) sorun o zatenn
bizde öyle tahmin ediyoruz ya bakalım hayırlısı nihalim..çok geçmiş olsun canımm dikkat et kedine bence kız canım :))))))) bak dedğim çıkacak
evet canım sıcaklarda çok dikkat etmek gerekiyor sizin gecikmelerde sıcaktan olabilir.birde doktor dışardan yiyipiçme dedi.evden getir dışarısı çok sağlıksız dedi bundan sonra dikkat edeceğim fatoşcum.ebrar süpeeeeeeeeeeeer olmuş bayıldım walla ellerine sağlık canım benim.
ayyyyy inanmıyorum ya allah yardımcısı olsun inşallah.
ahsenin dikkat et yediğine içtiğine balım ya. sıcakla ilgili sanırım bir şey yapamazsın tabi ama en azından yediklerine ve giysilerine dikkat et. sonra bebişimizede iyi bak lütfen tamammı
walla haberler pek iyi değil ama daha üçümüzde regl olmadık şimdide düzenimiz bozuldu diye üzülyoruz bebişlerin gelememesi sıkıntısını atlattık nasıl düzene giricez kara kara onu düşünüyoruz.
sorma ben de çok özledim onu annesine gitmiş ya daha kalır bence.
yaaaaaaaa nebileyim bu beklemek beni öldürdü walla. ayrıca kız hayıt konusunda haklısın walla sen söylemesen ben unutmuşum hayıt içtiğimi sağolasın.
canım yaaaaaaaaaaaaa yokmu kıvrılabileceğin küçükte olsa bir yer. walla bizim buradada olsada ben de kıvrılsam bir yerde şöyle 1 saat filan uyusam mükemmel olacak ama nerdeeeeeeeeeeee burada tuvalete bile giderken telsiz elimde gidiyorum wallahi
ebrarar o ne harika bir listeeeeeeee aman Alalhım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaaaaaaa
ahsenim canım çok ama çok geçmiş olsun aman bugün yine uğursuz birgün hiç güzel haber yok( neyseki atlatmışsın şükürr ((
efnanimm offfffffffffffffff inanmıyorum ya bu ne aman Alahım kızlar dua edelim ne olur içim acıyorrhamile kalmak bir dertt kalıp onu korumak ayrı bir dertt ya bu bizm analarımzı nasıl patır patır doğurmuşş aklım almıyor benim annem 5 çocuk doğurmuş düşükte var 2 ayrıca doğurduğu ama öldüğü çocukta var yanni kürtajıda var yani karı fabrikaaa eee bize ne oluyor anlamış değilimm vallhiiii
peki toplasan kocanla birlikte oldugunuz ay sayisi nekadardir,,,,ne soru ama:sm_cool:
ya kzılar tabiki hamile kalabilirimm rahibelikten kurtulursamm kocaaaaaaaaaaaaaa yokkii nerede :)))) sorun o zatenn
içimde anlamsız bir mutluluk var kızlar içim kıpır kıpır ya hayır olsun inşallah:)) karabulutlar dağıldı birden sanki sihirli bir degnek dokundu bana ....
içimde anlamsız bir mutluluk var kızlar içim kıpır kıpır ya hayır olsun inşallah:)) karabulutlar dağıldı birden sanki sihirli bir degnek dokundu bana ....
ahsen geçmiş olsun canım...aman dikkat et kendine dün eşimde iş yemeğinde tavuk çorbası içmiş ve akşama bağırsakları bozuldu...dr un dediği gibi sağlıklı değil canım temiz temiz evden getir...
iananmayacaksın ama toplasam 6 ay bile değil belki inanmayacaksın buna
saol canım.bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım.sen hamilelik testini kandamı baktırdın yoksa idrarda mı canım.
ben başladım canım :))) sperm kalitesini artırmak için ve hızını....inan doktor gibi olduk kuzum...
ebrarar o ne harika bir listeeeeeeee aman Alalhım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaaaaaaa
ahsenim canım çok ama çok geçmiş olsun aman bugün yine uğursuz birgün hiç güzel haber yok( neyseki atlatmışsın şükürr ((
efnanimm offfffffffffffffff inanmıyorum ya bu ne aman Alahım kızlar dua edelim ne olur içim acıyorrhamile kalmak bir dertt kalıp onu korumak ayrı bir dertt ya bu bizm analarımzı nasıl patır patır doğurmuşş aklım almıyor benim annem 5 çocuk doğurmuş düşükte var 2 ayrıca doğurduğu ama öldüğü çocukta var yanni kürtajıda var yani karı fabrikaaa eee bize ne oluyor anlamış değilimm vallhiiii
idrarda baktım ahsenciğim...
idrarda çıkmayabilir tualina ben oğlumdayken günüm geçmesine rağmen çıkmadı birikigün bekledim doktora gittim oda idrarda baktı çıkmadı deli oldum sonra hastahanede kanda baktırdım o zaman öğrendim.geç döllenme idi biriki haftalık dedi doktor belki sendede öyle olmuştur canım.kan testi yaptırsan kaç gün geçti günün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?