Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

serpilcim ağlama ((((((8

ebarar bayıldım listene çok güzel olmuş

tualina e vitamini konusunda haklısın benim düşük yaptığımda dr nin verdiği e vitamnin prospektüsünde okumuştum erkeklerde tedavi amaçlı kullanılıyomuş adını yarın yazarım sana evde var

süperssssssssssssssssrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

busecan35+, ahsen_81, sevds enterasan,

uyguladığınız kür ve regl tarhilerinizi alayım diğer listeyi yapıyorum :ecrin_bebek:

canım 2 gün geçti günüm...ay ne güzel ahsen yaa inşallah bizlerinkide öyledirde süpriz yapar meleklerimiz....daha önceki hamileliklerimde çıkmıştı ama canım testte...

canım değişebiliyor benimde ilkinde çıkmadı beni meraktan çatlattı.bundada ertesi gün yaptım silik çıktı.yani hemen çıktı.birde erkek belli olmaz kız hemen belli olur dediler acep benim kızmı :)))

BUSECİM çok güzeldi canım sağolasın

uyguladığınız kür ve regl tarhilerinizi alayım diğer listeyi yapıyorum :ecrin_bebek:

rica ederim cnm buldum paylaşmak istedim sizlerle

9 ağustos ama gecikme olabılır bilemiyorum şu an hiçbişey kullanmıyorum sadece regl düzenleyci o kadar

canım listen çok güzel omuş eline sağlık.ama küçükten büyüğe veya büyükten küçüğe doğru sıralama yaparsan daha güzel olur beklenen doğum tarihinide karşısına yazarız olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…