aynen canımm kaydirigubbakcemile3niahlim iyi yapmışsın canım vallhi biliyorsun gönül kapuımız açık gerçek iyi niyetli insanlara yani burda biz açığız gelene can feda deriz gelmeyene birşey demeyiz biz dualarımızı okur duamızı yaparız yaşam mücadelemize son gaz devam ederiz hepsi bu :))
kumsall hoşgeldin nasıl durumlar var mı belirti :ecrin_bebek:selam kızlar naber
slm kumsalım son durumun ne arkadşım
neler oluyor bende anlamak istiyorumniahlim iyi yapmışsın canım vallhi biliyorsun gönül kapuımız açık gerçek iyi niyetli insanlara yani burda biz açığız gelene can feda deriz gelmeyene birşey demeyiz biz dualarımızı okur duamızı yaparız yaşam mücadelemize son gaz devam ederiz hepsi bu :))
nihalim nasılsın bebeğim,
kumsalım herhangi bir gelişme varmı canım
serpiiiiiiiil sancım var. ama sancıyı tarif edemiyorum
nihalim nasılsın bebeğim,
kumsalım herhangi bir gelişme varmı canım
serpiiiiiiiil sancım var. ama sancıyı tarif edemiyorum
kumsall hoşgeldin nasıl durumlar var mı belirti :ecrin_bebek:
yok bişi kızzzzz efnanım die bir akadaş vardı ya dua falan okudu sonra kayboldu onu buldum o kadarneler oluyor bende anlamak istiyorum
kumsalım inşallhh hamiş olursun yani bunlar birer belirti ama yine bekleyelim umutlanığp umutlanıp fosss çıkınca yıkımız daha bir kötü oluyor
hadi inşallah kumsalım bekliycez :ecrin_bebek: biz siparişi verdik bakalım ne gelecekcanlarım yok gibi hiç adet olucak gibi değilim hafif batmalarım oluyor göğüsler şiş
bide böyle sanki akıntı geliyor gibi hissediyom bakıyorum ne ıslaklık var nede başka bişey
hayırlsı
kumsalım dualarımız seninle çarşambaya kadar seni mısrayıyı busecanı bekleyeceğiz inşallhh kırmıılzar bürünmessiniz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım allah razı olsun hepinizden tüm okuyanlardan dua edenlerden rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
kendimden geçtim ben mısranın ve busenin hayırlı haberlerini bekliyorum en kendim kadar sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?