Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aynen canımm kaydirigubbakcemile3

nihalim nasılsın bebeğim,

kumsalım herhangi bir gelişme varmı canım

serpiiiiiiiil sancım var. ama sancıyı tarif edemiyorum

neler oluyor bende anlamak istiyorum

iyi bebeğim bizi boşver sen nasılsın sancı normal mi acaba ayaklarını uzat masının altında çaktırmadan belinede yastık falan koy dinlenmelisin canım az kaldı akşama gerçi bide bir arkadaşım söylemişti bu gun banyo yapma

kumsalım inşallhh hamiş olursun yani bunlar birer belirti ama yine bekleyelim umutlanığp umutlanıp fosss çıkınca yıkımız daha bir kötü oluyor

kumsall hoşgeldin nasıl durumlar var mı belirti :ecrin_bebek:

canlarım yok gibi hiç adet olucak gibi değilim hafif batmalarım oluyor göğüsler şiş
bide böyle sanki akıntı geliyor gibi hissediyom bakıyorum ne ıslaklık var nede başka bişey
hayırlsı

kumsalım dualarımız seninle çarşambaya kadar seni mısrayıyı busecanı bekleyeceğiz inşallhh kırmıılzar bürünmessiniz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kumsalım inşallhh hamiş olursun yani bunlar birer belirti ama yine bekleyelim umutlanığp umutlanıp fosss çıkınca yıkımız daha bir kötü oluyor

inşallah canım benim ama ben pek umutlamıyorum zaten ben ne belirtiler yaşadım bilseniz hepsini yaşadığım zamanlar oldu ama hep çok üzüldüm kısmet bakalım
inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlere

kumsal sendede mısradda aynı sancı var vallhii bu hayıt bişiler yaptıı hadi hakkımızdan hayırlısı bendede tam ters etki ne sancı var ne batmlara var ne göğüslerimde ağrı var çok rahatım sadce akıntı var

canlarım yok gibi hiç adet olucak gibi değilim hafif batmalarım oluyor göğüsler şiş
bide böyle sanki akıntı geliyor gibi hissediyom bakıyorum ne ıslaklık var nede başka bişey
hayırlsı
hadi inşallah kumsalım bekliycez :ecrin_bebek: biz siparişi verdik bakalım ne gelecek

kumsalım dualarımız seninle çarşambaya kadar seni mısrayıyı busecanı bekleyeceğiz inşallhh kırmıılzar bürünmessiniz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol canım allah razı olsun hepinizden tüm okuyanlardan dua edenlerden rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
kendimden geçtim ben mısranın ve busenin hayırlı haberlerini bekliyorum en kendim kadar sevinicem

kendimizden asla ve asla vazgeçmeyecğiz canım tüm sevdiklerimle birlikte muhahakk anne olacağızolumunekankayizsmile

serpilcim senin bebiş hiç belirti vermeden gelicek belki bellimi olur bu sıpaların ne yapacağı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…