ohhh kebap :) Allah muhabbetinizi artırsın kızlar.. sizin dostluk sanaldan sıyrıldı artık, hep sürer umarım
tamam canım bende çıkıyorum.yemek yapmalıyım kocişime:))öptümmm
günaydın kızlarr
nasılsınız canlarım serpoşş günaydın kuzum
benim dün işim çok geçmişi bile tam okuyamadım
umarım herşey yolundadır
öpüldünüz kocaman
güzel haberler var mı canlar
busecannnn geçmişi okumadan bana cevap yaz merak diyorum nasıl durumun
serpilcim ay dün 7 de bi uyudum gözümü açamıyorum ya felakett 10 da uyanmışım gece tekrar uyudum karnım ağrıdı başım ağrıdı sabahta bişey yok 36,5 derecem gene ama bilmiyorum ki
aaaaaaaaaaaa maşallhh yani, sabit gidiyor yarın test yapa istersen çarşamba gününe kadar bekleyecektik yarın çarşamba ne dersin busecan dün mısrada kullaklarını çınlatıkk ben senden umutluyum ama fazlada umut vermeyyeim sonrası büyük bir yıkım oluyor
inş canım sağolun bugün beklşiycem bakalım regl gelmesse yarın test yaparım ama perşembeye kadar bekle dedi loveli bana cuma günü yapayım diyorum hüsran olmamak için gerçi motive ettim kendimi bu ay olmazsa önümüzdeki ay bu ay da işlerimi yaparım bakımı mı vs. kaydirigubbakcemile3
günaydın bitanem nasılsın hepimiz için güzel bir olur inşallahgünaydın canlarımmmm gününüz dünden güzel geçsin
günaydın zeytincim nasılsın canım bebişin nasıl aldınmı sonuçlarınıgünaydın kızlarr
nasılsınız canlarım serpoşş günaydın kuzum
benim dün işim çok geçmişi bile tam okuyamadım
umarım herşey yolundadır
öpüldünüz kocaman
güzel haberler var mı canlar
günaydın busecim naıslsın varmı bir değişiklik sendegünaydın canlarım opuyorumnanaktan
kumsalım durumun ne canım ben birazdan çıkacağım öğlene gelirim öğlene kadar çatlarım ben
canım benim ya kıyamam inşallh güzel haberini alırız lovelidende allah razı olsun ne güzel bilgilendiriyor canım ne zaöamn hazır hiisedersen o zmana test yap peki akıntı ne alemde bunu merak ediyorumm
canım benim ya kıyamam inşallh güzel haberini alırız lovelidende allah razı olsun ne güzel bilgilendiriyor canım ne zaöamn hazır hiisedersen o zmana test yap peki akıntı ne alemde bunu merak ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?