Serpil biraz sonrahastanenin oraya bankamatikten para çekmeye gideceğim.
Acaba Acil Servisten giriş yapıp test mi yaptırsam?
Serpil biraz sonrahastanenin oraya bankamatikten para çekmeye gideceğim.
Acaba Acil Servisten giriş yapıp test mi yaptırsam?
anam anam anammm sezenimm gemiş haberler vremişşşşşşşşşşş
fztoözelim canım benim geçmişi okuyamdın değilmi sana dualar ettik busecanada kumsalada kumsalın azıcık ateşi düşmüş
mısracımm sende e cidiidi belirtiler var yani bilmiyorumm bekleyeceğiz
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldimmmmm
inş öyledir fatoşcum test yapmaya korkuyorumkaydirigubbakcemile3
ateş tablon yarıdan başlayıp bide 18.gün yumurladın dediler o zaman hesplaına göre 32.gün 17 haziran ya regl onların hesabına test o zaman mıo yapsam???bilmiyorumkismile
ayyyyy inanmıyorum ebrar sen ney mi çalıyorsunserpilcim inş. diyelim gerçekten ruhumuzun dinlenmeye sükunete ihtiyacı var sanırım
ayyyyy inanmıyorum ebrar sen ney mi çalıyorsun
serpilcim inş. diyelim gerçekten ruhumuzun dinlenmeye sükunete ihtiyacı var sanırım
iyi akşamlar canım sende allaha emanet ol zemuszemussize iyi akşamlar kızlar allah a emanet olun
hoşgeldinnnnnnnnnnn serpoşummm:1hug:
fatozeöl ben dün 50 aysin okudum sana busecana kumsala mısraya ve diğer kzılar zaten nikleri göözümün önündeydi kocapoplu çılgınım aylintim ama busecan çok heyecanlı ve kumsalın günü mısradadda çok belirti var o yüzden aklım sizdeydi rabbim 3 ayların hurmetine dualarımızı kabul eyler inaşllhh seninde güzel geçecek aşılman sonucu güzel olacak canım
çarşambaya kadar bekleyelim busecan tamammmı ablacım sabırla bekleyelim
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
mısarcım senide çarşambay kadar bekleyelim o zaman kan testi yaptır
Ayyy ne güzel yan flüt ve ney in sesine bayılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?