Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Serpil biraz sonrahastanenin oraya bankamatikten para çekmeye gideceğim.
Acaba Acil Servisten giriş yapıp test mi yaptırsam?

senin kaç gün olduki yaaaaaaaa ben bugün günlerde neden takıldım acaba lütfen birisi yazsın günleri

canım geçmişi okuyamadım. sözlü ifade etmeseniz bile, bugün doğumhanede aşılamadan sonraki yatış srecinde hep aklımdaydınız inanki. dedimki kendi kendime şimdi benim güzel arkadaşlarım benim için dua ediyordur.çünkü o kadar temiz kalplisiniz hepiniz.

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldimmmmm

hoşgeldin gülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm

hayırlısı Allahtan inşallah ellerimiz boş dönmeyeceğiz.

Serpilcim biliyorsun benim adet günlerim çok dengesiz Geçen ay 3 gün önce regl oldum.Ben genel olarak 30-35 günde bir regl oluyorum.
Bu ay en erken olsa olsa 20 si cnm

Bir de kan testinde erkenden çıkar diyorlar

fatozeöl ben dün 50 aysin okudum sana busecana kumsala mısraya ve diğer kzılar zaten nikleri göözümün önündeydi kocapoplu çılgınım aylintim ama busecan çok heyecanlı ve kumsalın günü mısradadda çok belirti var o yüzden aklım sizdeydi rabbim 3 ayların hurmetine dualarımızı kabul eyler inaşllhh seninde güzel geçecek aşılman sonucu güzel olacak canım

serpilcim inş. diyelim gerçekten ruhumuzun dinlenmeye sükunete ihtiyacı var sanırım

kesinlikle buna ihtiyacım varr canım ruhumuz saplıklı olduktan sonra dünya işleri vız gelir tırs geçerr

mısracım evet ama kan testi için yinede çok erken bence bekleyelim balım az kaldı biraz bekleyelim zaten dr lar erken testlere çok cidiid analamda karşılar yanii ben yaşayan bir örneğimm :)))))

Peki Serpil cim önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyelim.
Ev konusunda niye kararsız kaldın kuzum?

sağol serpoşum ağzına sağlık yüreğine sağlık

mısra merkezdeki evleri pek beğenmiyorum ondan yani bina kötü o parya tutulmaz o ev ben yine meydankavağı ve narenciyeden bakıcam çok kararsıızmm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…