Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ayyyy bir türlü temizlenmiyor mısraya gideceğim ya o temizler :))) malum teknolji özürlüyüm bunu gizemm iyi bilir gizemmeimmmmmmmmmmmm

gizem canım nasılsın nasıl hiisediyorsun bomba gibiisn maşallhh

serpilim iyiyim canım çok iyiyim..bilgisayarı açık unutmuş ve uyuyakalmışım..biraz uzanıp dinleneyim demiştim:)))şimdi yeni ay yeni, umutlar serpilim.artık ateşde ölçmeyeceğim..gelirse gelir..zaten temmuzun 1 i itibariyle tatile çıkıyorum.1 awy yokum.orası senin burası benim gezeceğim..diğer adetimde kayınvalidemlere olacağım belkide uğurlu gelir orası..eğer adet olursamda orda biraz kendimi sıkıp iyi görünbmeye çalışacağım..burdaki gibi ağlama kirizine girmemem lazım..

evet gziemim ohhh be yaz aşkını doya doya yaşayacğız işte b u gelirsede meleğin aşk çocuğu olacak ama bu yaz dolu dolu yaşayacağız ye iç gez dolaş ohhh sefan olsun ama muhakak arada bir gir biizi merak et olurmu evet artık yaz geldi ağlama kriiz yok eğlence boll yok ben artık ağlamayacağına tüm kalbimle inanaıyorum bu yaz bizim yazımız olacak

inşallah serpilim..tabiki arada girip bakacağım sizi çok merak ederim.hep aklım sizde olacak.ama gerçekten artık kafamı dağıtmam lazım.yoksa bu bebişin geleceği yok:)) bu yaz hepimize uğurlu gelir inşallah.

Canlar Serpil cim geldi saolsun güzel ve derin sohbet ettik ben çok mutlu oldum.
ıyi ki varsın Serpil cim:)

kıskandım ben mısracımmmmm benlede buluş olmazmı ortada bi yerde olsun ama :) kim bana yakın bende buluşcammmmm:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…