iyi akşamlar canımm allaha emanet ol muckssskızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar hepinizi çok öpüyorum allaha emnet olun
kendimizden asla ve asla vazgeçmeyecğiz canım tüm sevdiklerimle birlikte muhahakk anne olacağızolumunekankayizsmile
serpil özelin dolu temizle canım ohaoldumsmile
gizem canım nasılsın nasıl hiisediyorsun bomba gibiisn maşallhh
serpilim iyiyim canım çok iyiyim..bilgisayarı açık unutmuş ve uyuyakalmışım..biraz uzanıp dinleneyim demiştim:)))şimdi yeni ay yeni, umutlar serpilim.artık ateşde ölçmeyeceğim..gelirse gelir..zaten temmuzun 1 i itibariyle tatile çıkıyorum.1 awy yokum.orası senin burası benim gezeceğim..diğer adetimde kayınvalidemlere olacağım belkide uğurlu gelir orası..eğer adet olursamda orda biraz kendimi sıkıp iyi görünbmeye çalışacağım..burdaki gibi ağlama kirizine girmemem lazım..
evet gziemim ohhh be yaz aşkını doya doya yaşayacğız işte b u gelirsede meleğin aşk çocuğu olacak ama bu yaz dolu dolu yaşayacağız ye iç gez dolaş ohhh sefan olsun ama muhakak arada bir gir biizi merak et olurmu evet artık yaz geldi ağlama kriiz yok eğlence boll yok ben artık ağlamayacağına tüm kalbimle inanaıyorum bu yaz bizim yazımız olacak
canım ben çıkıyorum yarın mısra iş seyhatine çıkıyor gizem ona uğrayacağım öpüyorum seni kocaman
Canlar Serpil cim geldi saolsun güzel ve derin sohbet ettik ben çok mutlu oldum.
İyi ki varsın Serpil cim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?