Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

maşallhh

kumsalımmmmmmmmmmmmm ateşin yükselmiş anaaaaaaaaaa ayyy aman allahım yükselmiş ya maşallhhh kızlar çatlayacağım orta yerimden kumsalım ne zaman test yapacaksın merak ediyorum ya

inş güzel haber alırız kumsalcım senden deee
herhalde biz negatıfı görmemek için yapamıyoruz kaydirigubbakcemile3

kızlar dün mısrayı gördüm karnı balon gibi işimiş inanın göğüslerişiş sol kasığında ağrısı var ve akıntısıı bol bence mısrada döllenme gerçekleşti ama bugün uuzn yol gidecek bu pek iyi olmadı inşallhh bişi olmaz malum gebeleğin ilkgünleri hasas davaranılmalıı

karnı niye şiş daha şimdiden ???
inşşş canım hayırlı haberler alırızz yok ya bizim bi tanıdığımız hep yolllardaydı hamilelik başlangıcından sonuna kadar çatır çatırda normal doğurdu serpilcim allaha emanet maşallah ona emanet ettikten sonra

ewt insan biraz geri duruyo şahsen ben bekliyorum hala belki gelir bişşeyler diye

kısmet gülüm artık gelirsede kırmızılar kendisi bilir. ama biz gelmemesi için halen dua ediyoruz. dualarım sen ve kumsal için.

inşallah yaaaa ondanda hayırlı bir haber alırız. mısranın adet tarihi ne zamandı. ben bu tarihleri takip edemiyorum ohaoldumsmile ama yolculuk iyi olmadı. inşallah allaha emanet sağ saim gider gelir.

son kullanma tarihi geçen test kullanılırmı ??

bence kullanılmaz hayatım. öyle olsa neden son kullanma tarihi koysunlar.

inşallah hayırlı haberler gelir senden gülüm

hadi bakalım bu ateş yükselmesi inşallah hayırlı haberler içindir. zemuszemus

o zaman cuma gününe kadar bekleyelim. ama stres olmadan busecim lütfen. seni çok iyi anlıyorum ama lütfen stres olmadan bekleyelim.

serpilcim ay dün 7 de bi uyudum gözümü açamıyorum ya felakett 10 da uyanmışım gece tekrar uyudum karnım ağrıdı başım ağrıdı sabahta bişey yok 36,5 derecem gene ama bilmiyorum ki

canım benim ya.

hadi gözün aydın eşin geldi. mısra ile olan dostluğunuz çok güzel oldu. bende istanbuldan arkadaşlarla görüşmeyi çok arzu ederim. ne güzel düşünsene sanal alemden reel aleme

sen nasılsın zeytincim. ben dün aşılama yaptırdım.kumsal ve busecandan hayırlı haberler bekliyoruz inşallah

günaydın canlarımmmm gününüz dünden güzel geçsin

günaydın balıııııııııııııııııııım

ohhh kebap :) Allah muhabbetinizi artırsın kızlar.. sizin dostluk sanaldan sıyrıldı artık, hep sürer umarım

aylincim nasılsın

canım inşallah güzel haberler alıcaz senden bence sen hamişsin bekleyelim canım rabbim hayırlısuyla versin bitanem
kumsalımmmmmmmmmmmmm ateşin yükselmiş anaaaaaaaaaa ayyy aman allahım yükselmiş ya maşallhhh kızlar çatlayacağım orta yerimden kumsalım ne zaman test yapacaksın merak ediyorum ya
serpilcim yükseldi şimdi bu nedemek iyice kafam karıştı benim sabah şaşırdım 2 kere
ölçtüm 36 dı yarım saat sonra ölçtüm 35,7 hiç bişey anlamadım canım ben test yapmaya çok korkuyorum herşey allahtan biraz daha bekleyelim diyorum sence ne yapıyım benim kafam çok karıştı bitanem
inş güzel haber alırız kumsalcım senden deee
herhalde biz negatıfı görmemek için yapamıyoruz kaydirigubbakcemile3
aminn canım inşallah ama bu sefer olurmu bilmiyorum ama inşallah senden alıcaz canım beniim
son kullanma tarihi geçen test kullanılırmı ??
hayır yalnış sonuç verebilir busecim
süperr allahım inşallah mısradanda bebişinin müjdesini alırız inşallah:Saruboceq:
serpil, kumsal günaydın canlarım geçmişi okuyup geliyorum

fatoşcum günaydın canım nasılsın

fatoşcum günaydın nasılsın ii misin durumun nasıl

iyiyim buseciğim. dün biraz sol kasığımda sancı vardı ama akşam eve gittikten sonra yemek yedim ve ayaklarımı uzatıp yattım. hiç bir şey yapmadım. bugün daha iyiyim allaha şükürler olsun. bekliycez 15 gün bakalım rabbim hakkımızda hangi hayırlı olayı gerçekleştirecek.

günaydın birtanem benim kocaman mucuxa.s.a.s.a.s.

günaydın şekeriiiiiiiiiim. gözün aydın kız nihayet kocacığın gelmiş. allah ayırmasın

kumsal sen nasılsın. şu anda ne durumdasın. senin dün regl olman gerekmiyormuydu. bugün değişiklik varmı gülüm. çok merak içindeyim.

sağol fatoşcum sağol kumsalcım inş hepimize hayırlı evlatlat nasıp etsin
evet kullanmıyım bende atıyım onu bekliycem biraz daha perşembeyi atlattımmı tamamdır kaydirigubbakcemile3 ondan sonra yaparım test inş

kumsalım sabah ilk ölçtüğün geçerli gün i.inde ölçülen ateş geçersiz senin ilk ölçümünde yükselmiş ateşin fotoözelin dedği gibi stres yapmadan bekleylim bakalım rabbim güzel haberler versin

fatoözelim kendini iyi hiisediyorsun değilmi ? canım evet mırsayla sanaladan reale geçtik benim zaten sanalalığa karşı antipatim var sizlerde burada olsaydınzı muhakak görüşme imkanı yaratırdım benim böyle kk dan a real arkadşlarım var ve gerçekten çok güzel birşey olsun sizde anatlayya tataile gelince mısrayla biz sizii misafir ederiz .))))

busecan test geçersiz olur canım benim

kızlar ben birazadn çıkıcammm iş var öğlene gelirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…