hpt_honey canımmm nasılksın motralin nasıl canım umarım herşey yolundaddaır anacım bir çenesi bol bayan müşterim var beynimi yedi bitirdii ayyyy dua edin bana gitsin tutturdu bize yemek ısmarlyacakmış
merhaba kızlar nasılsınız ben iyi değilim çok moralim bozuk nedenini bilmiyorum ssabah güzel bir haber aldım ondan sonra bi tuhaflık çöktü içime eltim doğum yapmış sabah 8de kynım aradı çok sevindim hatta ağladım ama sonra birden bi hal oldu bana ben anne olamıyacakmıyım diye halada içim buruk canım hiç bişey yapmak istemiyor sadece eve gidip uyumak istiyorum sadece bi bakayım dedim kızlar ne alemde kendinize iyi bakın sanırım biraz uzaklaşmak iyi olacak bebek düşüncesini kafamdan atmam lazım yoksa kafayı yemek üzereyim olmadı olmuyor öyleyse güzel mevlam biliordur sebebini hikmetini herşeyde bir hayır vardır belkide benim için böylesi daha hayırlı inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün burdaki bütün çıtırlar bir evlad sahibi olmayı hakediyor rabbim hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah hoşçakalın
canım serpilim geçmişi okuyodum hiç mutlu deilim sabah komşunun gürültüsüyle sıçradım eşimde salonda uyumuş klimanın altında bende kızlar okula giderken söledim seizce kızlar sabahları fazla gürültü yapmayın uyuyamıtyorum olurmu die kapıyı kapadım anaları sölene sölene indi merdivenden ıyyyyy kendileri yapar şikayet hatta kocasını gönderiri ben kibarca uyardım medeniyet görmemiş cahiller vala bi söz var cahil dostum olacağına akıllı düşmanınm olsun die sabah sabah eşimden çıkardım onla bu gün pazara markete gitcektik oda kaçtı evden bi sürü iş beni bekliyor yapmak istemiyorum kadın beni görürse kesin sölenir eşime kızdım dün tabi içimden kadına selam veriyo tabi kadınlar kapıda ben geçince beni görmezlikten geliyolar bizimkide tutmuş selam veriyol kadın onuda görmezlikten geldi ohhhhhhh:sm_cool:
:)))))) aman salla canım ya muhattap bile olunmaz o tiplerle saygısızlar sempatiksalakcinnicanım serpilim geçmişi okuyodum hiç mutlu deilim sabah komşunun gürültüsüyle sıçradım eşimde salonda uyumuş klimanın altında bende kızlar okula giderken söledim seizce kızlar sabahları fazla gürültü yapmayın uyuyamıtyorum olurmu die kapıyı kapadım anaları sölene sölene indi merdivenden ıyyyyy kendileri yapar şikayet hatta kocasını gönderiri ben kibarca uyardım medeniyet görmemiş cahiller vala bi söz var cahil dostum olacağına akıllı düşmanınm olsun die sabah sabah eşimden çıkardım onla bu gün pazara markete gitcektik oda kaçtı evden bi sürü iş beni bekliyor yapmak istemiyorum kadın beni görürse kesin sölenir eşime kızdım dün tabi içimden kadına selam veriyo tabi kadınlar kapıda ben geçince beni görmezlikten geliyolar bizimkide tutmuş selam veriyol kadın onuda görmezlikten geldi ohhhhhhh:sm_cool:
kızlar 150 ci sayafadayız artık bir hamile haberi bekliyoruz:ecrin_bebek::CüvCüv:
aminnnnnnn aminnnnn rabbaim bu yolda hasretle bekleyen tüm güzel kalpli anne adaylarımıza güç kuvvet ver sabır ver yarabbimm
rabbim bize verdiğin sınav için ben arkadaşlarıma güç ver rabbım sabrımızı denediğin bu mubarek gunlerde umutlarımız sönmeden mücizelerininden bizede nasip et
niahlaim herzamanki asil bir cevap vermişisn belanayımıza birtanemm
fataoözel evet o ağrılar olucak biraz amam öncekine göre çok ağrın yok değilmii
ebarra42 ney üflerken bizi düşün sesi şimdiidlk iyi çıkmasada kötüsüü bile bizi dinlendirir
ben burada tüm prenseslerin hamile kalacağına yürekten iannaıyorum bunu herkes böyle bilsin canımmm
bencede salla gitsin. dikkate bile alma. moralini bozmana bile değimez saygısız insanlar için. adam yerine koyma olsun bitsincanım serpilim geçmişi okuyodum hiç mutlu deilim sabah komşunun gürültüsüyle sıçradım eşimde salonda uyumuş klimanın altında bende kızlar okula giderken söledim seizce kızlar sabahları fazla gürültü yapmayın uyuyamıtyorum olurmu die kapıyı kapadım anaları sölene sölene indi merdivenden ıyyyyy kendileri yapar şikayet hatta kocasını gönderiri ben kibarca uyardım medeniyet görmemiş cahiller vala bi söz var cahil dostum olacağına akıllı düşmanınm olsun die sabah sabah eşimden çıkardım onla bu gün pazara markete gitcektik oda kaçtı evden bi sürü iş beni bekliyor yapmak istemiyorum kadın beni görürse kesin sölenir eşime kızdım dün tabi içimden kadına selam veriyo tabi kadınlar kapıda ben geçince beni görmezlikten geliyolar bizimkide tutmuş selam veriyol kadın onuda görmezlikten geldi ohhhhhhh:sm_cool:
patron geldi açamıyorum çaktırmdan girdim napıyosunuz gelen gidenim hala yokk
ölee de kızlar ben çok üzülüyorum onun yanında dr onun gürültüsünden evi sattı ikiz kızları var evde heryerde gürültü yapıyolar apartmanda kadınlar bile kavga etmişti bu yüzden şimdi bi görseniz kırk yıllık komşuları kocası karı gibi karısının ağzıyla bi kapımız açık kalmış da üst katta uyuyamamşlardie atlete sabah kapıya gelmişti ee bende uyuyamıyorum bunlar bi ara evi satcaklardı el altından arkadaaşımız istedi simdide var geçtiler bi gitselerde kurtulsam ama ben giderim herhalde ayy baykuş gibi camda lar sabah akşam meraklılar dedikoducular kıs bunlar çingen çoğu azcık moderneşmişinden ama cilt,koşma aaynı küçümsemem,bi kavga olsa küfürler havada uçuşuyo ben edemem kitlenirim ıng die
serpil bende yok pek fazkla memişler erken silikonlandı okadr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?