Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hpt_honey canımmm nasılksın motralin nasıl canım umarım herşey yolundaddaır anacım bir çenesi bol bayan müşterim var beynimi yedi bitirdii ayyyy dua edin bana gitsin tutturdu bize yemek ısmarlyacakmış

canım serpilim geçmişi okuyodum hiç mutlu deilim sabah komşunun gürültüsüyle sıçradım eşimde salonda uyumuş klimanın altında bende kızlar okula giderken söledim seizce kızlar sabahları fazla gürültü yapmayın uyuyamıtyorum olurmu die kapıyı kapadım anaları sölene sölene indi merdivenden ıyyyyy kendileri yapar şikayet hatta kocasını gönderiri ben kibarca uyardım medeniyet görmemiş cahiller vala bi söz var cahil dostum olacağına akıllı düşmanınm olsun die sabah sabah eşimden çıkardım onla bu gün pazara markete gitcektik oda kaçtı evden bi sürü iş beni bekliyor yapmak istemiyorum kadın beni görürse kesin sölenir eşime kızdım dün tabi içimden kadına selam veriyo tabi kadınlar kapıda ben geçince beni görmezlikten geliyolar bizimkide tutmuş selam veriyol kadın onuda görmezlikten geldi ohhhhhhh:sm_cool:

belenay canım arkadaşım. öncelikle eltine geçmiş olsun. alah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. şu anda içinde bulunduğun durumu emin ol çok iyi anlıyorum. ama Allahın gücüne gider be arkadaşım. ne olursun moralini yüksek tutmaya çalış. emin ol kızkardeşimin hamilelik haberini aldığımda ki hislerimi alatamam sana. ve düşün kardeşim benim. sevinç kıskançlık hüzün hepsini bir arada yaşamıştım. lütfen üzme kendini

offf üüzldüm vallhii ya evet hep derler ya cahil dostum olacağına kültürlü düşmanım olsun anacım cahille uğraşamak zor bilirim ben canım ayyy kıyamam bende bizim apartmanada var öyle aptal bir kadın ya bakışlarıbile iticii ben herkese günaydın falan derim o kadın beni görünce renkten renge giriyor ne selam veriryor ne sabah bende ona böyle teeeii alacak şeklde bakış fırlatıyorum biraz fazla meraklı bir kadın hiç sevmiyorum :))) ohhh ne güzel dedikodu yapatık içimiiz boşaltıkkk canım benim

:)))))) aman salla canım ya muhattap bile olunmaz o tiplerle saygısızlar sempatiksalakcinni

kızlar 150 ci sayafadayız artık bir hamile haberi bekliyoruz:ecrin_bebek::CüvCüv:

aaaaaaaa o kadar olmuşmu. sanki dün açıldı topic 150 sayfa ha. maşallah maşallah topiğimize nazar değmesin. dostluğumuz baki kalsın inşallah a.s.

aminnnnnnn aminnnnn rabbaim bu yolda hasretle bekleyen tüm güzel kalpli anne adaylarımıza güç kuvvet ver sabır ver yarabbimm

amiiiiiiiiiiiin güzel kalpli arkadaşım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

rabbim bize verdiğin sınav için ben arkadaşlarıma güç ver rabbım sabrımızı denediğin bu mubarek gunlerde umutlarımız sönmeden mücizelerininden bizede nasip et

amin canım arkadaşım cümlemize hep beraber inşallah :Saruboceq: olumunekankayizsmile

ben burada tüm prenseslerin hamile kalacağına yürekten iannaıyorum bunu herkes böyle bilsin canımmm

ağrılarım çok dikkate alınacak cinsten değil tatlım merak etme ben sadece gelişmelerden haberdar olun diye yazdım onu. sanki gaz sancısı gibi bir ağrı ama bu arada gz sancısıda olabilir. kortizon yapıyor sanırım

kızlar heryerde öyle bir densiz çıkar vallhii yanii görmemezlkten gelelim diyoruz ama inadına böyle gözünün içine giriyorlar

bencede salla gitsin. dikkate bile alma. moralini bozmana bile değimez saygısız insanlar için. adam yerine koyma olsun bitsin

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ

gizemm79...............12 haziran kırmızı

kumsal...................12-14 haziran

lizbeth80.................12-18 haziran

Busecan.................14 haziran

serpil..................... 21 haziran?

aylint......................22 haziran

deniko.....................22 haziarn

mısra......................23 haziran

nhlpr........................25 haziran

tualina......................27 haziran

Fotosozel................27 Haziran

ebrar42.....................28 haziran

belenay....................01 temmuz

hpt_honey...............

masalımmmm........ iyi hissetiğinde yaz

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam ..............174

maşallah 326 kaldı çok gerilerde kalsın istemedim (

nihalim evet biraz hızlanalım çok gerilerde kaldık yani kısa zamanda bitirelim canım

ya kızlar hayıt kullanıcıları utanarak yazacağım ama akıntınız nasıl

ölee de kızlar ben çok üzülüyorum onun yanında dr vargürültüsünden evi sattı ikiz kızları var evde heryerde gürültü yapıyolar apartmanda kadınlar bile kavga etmişti bu yüzden şimdi bi görseniz kırk yıllık komşuları.kocası karı gibi karısının ağzıyla bi kapımız açık kalmış da üst katta uyuyamamşlardie atlete sabah kapıya gelmişti ee bende uyuyamıyorum bunlar bi ara evi satcaklardı el altından arkadaaşımız istedi simdide var geçtiler bi gitselerde kurtulsam ama ben giderim herhalde ayy baykuş gibi camda lar sabah akşam meraklılar dedikoducular kıs bunlar çingen çoğu azcık moderneşmişinden ama cilt,koşma aaynı küçümsemem,bi kavga olsa küfürler havada uçuşuyo ben edemem kitlenirim ıng die

:roflollumunekankayizsmile:roflol:bilmiyorumkismile:roflollumunekankayizsmile ayyy öldürdün beni canım benim ya evet modernleşmiş çingenler :)))))))))))))) çok tuutum baykuş gibi benim o uyuz karıda öyle akşam mısradan geldim ya karanlıktı böyle balkpndan karı düşecektii ben arabyı park ederken merakli melahat ne olacakk bende dimdik arabadan inmdimm benimki tam çingene benziyor zaten

serpil bende yok pek fazkla memişler erken silikonlandı okadr:)

benim memeişler fosssssssssssss ama akıntım acayip ya inana çamaşır değiştirmekten bir ahl oldum bende zaten tık belirti yok ama akıntım bir fazlaki sorma gitsin haaa bu akıntı başka şey için idal yanii tadını çıkartııyorsun bilmemem anladınmı:)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…