Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebraraım kızların adeti gecikti inşallhh hayırlı sonuç alırız

fatoözelim canım nasılsın sağlığın nasıl ağrın sıızn varmı bu ara kendini çok yorma

merhaba kızlar nasılsınız ben iyi değilim çok moralim bozuk nedenini bilmiyorum ssabah güzel bir haber aldım ondan sonra bi tuhaflık çöktü içime eltim doğum yapmış sabah 8de kynım aradı çok sevindim hatta ağladım ama sonra birden bi hal oldu bana ben anne olamıyacakmıyım diye halada içim buruk canım hiç bişey yapmak istemiyor sadece eve gidip uyumak istiyorum sadece bi bakayım dedim kızlar ne alemde kendinize iyi bakın sanırım biraz uzaklaşmak iyi olacak bebek düşüncesini kafamdan atmam lazım yoksa kafayı yemek üzereyim olmadı olmuyor öyleyse güzel mevlam biliordur sebebini hikmetini herşeyde bir hayır vardır belkide benim için böylesi daha hayırlı inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün burdaki bütün çıtırlar bir evlad sahibi olmayı hakediyor rabbim hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah hoşçakalın

günaydın canımmmmmmmmmmmm birtanem yağmurgözlüü

tualina sanada tüanydın canım evet çalışmalar son gaz durmak yok yola devamm :))))olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım iyiyim elhamdülillah sen nasılsın aşılamadan sonra bi sıkıntı yorugunluk filan yok dimi tatlım kendine dikkat et

yok hayatım herhangi bir sıkıntım. Allaha şükürler olsun. sadece oturup kalkarken sanki bir şey batıyor alttan ama oda dün işlem yapıldı oraya makine filan taktılar belkide ondandır diye düşünüyorum. ama Allaha şükürler olsun gayet iyiyim.

inşalah bizim kızlarda busecan ve kumsalda henüz bir değişiklik yok. dualar ederek bekliyoruz işte.

kızlar geldimmmmm sayfaları okuyup geliyorum

hoşgeldin canım nasılsın. kendimi yormuyorum merak etme sena.s.

belenayyyy bebeğim olmadı ama böyle hani umutlarımız ne oldu üzülme ne olur hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için uzaklaşmak kafadan atmak olsa keşke kendi kendini kemirmekten başka bir işe yaramaz seni seviyoruz ve birbirimize dua ediyoruz zorlukları beraber aşıcaz lütfen sende böyle düşün :tomato:

belenayım bu tür tranvalar hayet normal canım tabbikii iyi niyetli seviniyoruz sonra kendi dünyamıza dönünce üüzlüyoruz ve bir karamsarlık çöküyor içimize bunu bende yaşaıyorum zamana zamana geçenlerde eşimle tlf konuşurken ağladım ben annne olamayacakmıyım diye o beni teselli ettii yani şuanki durumunun gayet normal canım akşam tv de bir ptgram vardı fox tv hani şu kuranı şifreeriniö çözen çocuk vardı bizim burdaki savundauğumuzu şeyi konu etmişlerdi evrenden ne istiyorsak evren bize onu veriyor

belenay canım evrenden bebek istiyoruz şuna inanki muhakak olaca muhakak olacak rabbim nasip edecek lütfen böyle düşünnnolumunekankayizsmile

bende iiyim canım sağolasın....belki düşünürler sen söyleyiver kaydirigubbakcemile3

belenay seni anlıyorum canım ama dediğin gibi sabır bakalım vardır rabbimin bir hikmeti hayırlısını versin inş. üzülem stres yapma canım :1hug: başka şeylerle ilgilenmek iyi olabilir kafan dağılır en azından a.s.

niahlaim herzamanki asil bir cevap vermişisn belanayımıza birtanemm

fataoözel evet o ağrılar olucak biraz amam öncekine göre çok ağrın yok değilmii

ebarra42 ney üflerken bizi düşün sesi şimdiidlk iyi çıkmasada kötüsüü bile bizi dinlendirir

rabbim bize verdiğin sınav için ben arkadaşlarıma güç ver rabbım sabrımızı denediğin bu mubarek gunlerde umutlarımız sönmeden mücizelerininden bizede nasip et

rabbim bize verdiğin sınav için ben arkadaşlarıma güç ver rabbım sabrımızı denediğin bu mubarek gunlerde umutlarımız sönmeden mücizelerininden bizede nasip et

aminnnnnnn aminnnnn rabbaim bu yolda hasretle bekleyen tüm güzel kalpli anne adaylarımıza güç kuvvet ver sabır ver yarabbimm

hadii busecan hadi kumsal hadi mısra güzel bir haber verin bize neşemiz yerine gelsin sefamız olsun sonra hayıtları içip kafa bulalaım halaylar çekleim :))) değilmi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…