merhaba kızlar günaydınnnnnnn
nasılsınız varmı yeni gelişmeler geçmişe baktım sanırım busecandan da kumsaldanda beklenemyen bişeyler yok
inş. rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla bebişlerine kavuşurlar :Saruboceq:
kızlar ben biraz işe bakayım biriktiler gelirim sonra öpüyorum hepinizi
kızlar günaydınn güzel bir gun olsun hepimize kaydirigubbakcemile5
fotoşcum iyiyim umarım sende iyisindir
busecim bu gun heyacanın gitmiş sanki hayırlısı bitanem perşembe beklemen mantıklı
kumsalcım ateşin çıkmış hayırlı haber gibi aklinialirimsmile
hoşbulduk canım iyiyim elhamdülillah sen nasılsın aşılamadan sonra bi sıkıntı yorugunluk filan yok dimi tatlım kendine dikkat et
merhaba kızlar günaydınnnnnnn
nasılsınız varmı yeni gelişmeler geçmişe baktım sanırım busecandan da kumsaldanda beklenemyen bişeyler yok
inş. rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla bebişlerine kavuşurlar :Saruboceq:
kızlar geldimmmmm sayfaları okuyup geliyorum
belenayyyy bebeğim olmadı ama böyle hani umutlarımız ne oldu üzülme ne olur hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için uzaklaşmak kafadan atmak olsa keşke kendi kendini kemirmekten başka bir işe yaramaz seni seviyoruz ve birbirimize dua ediyoruz zorlukları beraber aşıcaz lütfen sende böyle düşün :tomato:merhaba kızlar nasılsınız ben iyi değilim çok moralim bozuk nedenini bilmiyorum ssabah güzel bir haber aldım ondan sonra bi tuhaflık çöktü içime eltim doğum yapmış sabah 8de kynım aradı çok sevindim hatta ağladım ama sonra birden bi hal oldu bana ben anne olamıyacakmıyım diye halada içim buruk canım hiç bişey yapmak istemiyor sadece eve gidip uyumak istiyorum sadece bi bakayım dedim kızlar ne alemde kendinize iyi bakın sanırım biraz uzaklaşmak iyi olacak bebek düşüncesini kafamdan atmam lazım yoksa kafayı yemek üzereyim olmadı olmuyor öyleyse güzel mevlam biliordur sebebini hikmetini herşeyde bir hayır vardır belkide benim için böylesi daha hayırlı inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün burdaki bütün çıtırlar bir evlad sahibi olmayı hakediyor rabbim hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah hoşçakalın
merhaba kızlar nasılsınız ben iyi değilim çok moralim bozuk nedenini bilmiyorum ssabah güzel bir haber aldım ondan sonra bi tuhaflık çöktü içime eltim doğum yapmış sabah 8de kynım aradı çok sevindim hatta ağladım ama sonra birden bi hal oldu bana ben anne olamıyacakmıyım diye halada içim buruk canım hiç bişey yapmak istemiyor sadece eve gidip uyumak istiyorum sadece bi bakayım dedim kızlar ne alemde kendinize iyi bakın sanırım biraz uzaklaşmak iyi olacak bebek düşüncesini kafamdan atmam lazım yoksa kafayı yemek üzereyim olmadı olmuyor öyleyse güzel mevlam biliordur sebebini hikmetini herşeyde bir hayır vardır belkide benim için böylesi daha hayırlı inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün burdaki bütün çıtırlar bir evlad sahibi olmayı hakediyor rabbim hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah hoşçakalın
merhaba kızlar nasılsınız ben iyi değilim çok moralim bozuk nedenini bilmiyorum ssabah güzel bir haber aldım ondan sonra bi tuhaflık çöktü içime eltim doğum yapmış sabah 8de kynım aradı çok sevindim hatta ağladım ama sonra birden bi hal oldu bana ben anne olamıyacakmıyım diye halada içim buruk canım hiç bişey yapmak istemiyor sadece eve gidip uyumak istiyorum sadece bi bakayım dedim kızlar ne alemde kendinize iyi bakın sanırım biraz uzaklaşmak iyi olacak bebek düşüncesini kafamdan atmam lazım yoksa kafayı yemek üzereyim olmadı olmuyor öyleyse güzel mevlam biliordur sebebini hikmetini herşeyde bir hayır vardır belkide benim için böylesi daha hayırlı inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün burdaki bütün çıtırlar bir evlad sahibi olmayı hakediyor rabbim hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah hoşçakalın
ebrarraım canım iyim bebeğim sen nasılsın tatalım tapudaydım yeni geldim malum antalaydnın toprak zenginlerinden bir bayan müşterim var resmen kafıı şey ediyorr eeee çekiyoruz ekemek parası ne dersin :))))) kız çocukları yok beni evlat edinseler yedigöbek sülallaem kurtulur :))
belenayyyy bebeğim olmadı ama böyle hani umutlarımız ne oldu üzülme ne olur hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için uzaklaşmak kafadan atmak olsa keşke kendi kendini kemirmekten başka bir işe yaramaz seni seviyoruz ve birbirimize dua ediyoruz zorlukları beraber aşıcaz lütfen sende böyle düşün :tomato:
rabbim bize verdiğin sınav için ben arkadaşlarıma güç ver rabbım sabrımızı denediğin bu mubarek gunlerde umutlarımız sönmeden mücizelerininden bizede nasip et
niahlaim herzamanki asil bir cevap vermişisn belanayımıza birtanemm
:) sorma asillik soyumuzda var dermişimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
niahlaim herzamanki asil bir cevap vermişisn belanayımıza birtanemm
:) sorma asillik soyumuzda var dermişimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet kesinlikle soyunda var burayada yansıyor canım asillik zaten soydan gelir sen kii o duada ağladın ya zatenn tüm halini yansıtmıştın canım yapmurgözlümsün sen bana eşim hep der yağmur yüreklim yağmur gözlüm bende sen gibi çabuk etkilenirim hemen gözlerimden yaş süüzlür olumunekankayizsmile
rabbim bize verdiğin sınav için ben arkadaşlarıma güç ver rabbım sabrımızı denediğin bu mubarek gunlerde umutlarımız sönmeden mücizelerininden bizede nasip et
evet kesinlikle soyunda var burayada yansıyor canım asillik zaten soydan gelir sen kii o duada ağladın ya zatenn tüm halini yansıtmıştın canım yapmurgözlümsün sen bana eşim hep der yağmur yüreklim yağmur gözlüm bende sen gibi çabuk etkilenirim hemen gözlerimden yaş süüzlür olumunekankayizsmile
sevdim bunu yağmur yürek yerimseniben yağmur göz hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?