Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cumaya kadar beklemeyi düşünüyoruım masalcım
inşallah masalcım inşallah bitanem benim rabbim hepimizin yolunu açsın
kumsalım senin daha öncedende regl tarihlerin geçmi olurdu. benim mesela 1 gün geçsin hamileyim. çünkü 40 yıldır bir gün bile şaşırmadı guclubacismile aa tabi şaşırmaması bir şeyede yaramadı ama neyse en azından sağlıklıyız diye düşünüyoruz. senağlama

günaydın canlarım allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepimize güzel haberler gelir inş.
günaydın zeytincim aminn inşalah hepimize canım hepimize

fatoşcum canım benim hep geçer çok test yapmışımdır belki bu sefer benimledir miniğim diye ama hep o tek çizgi o yüzden korkuyorum ilk defa ateş ölçtüm yanıltabilirmi bilmiyorum bneim hep ymurtam oluşur güzelce büyür ama çatlama olmaz zararsız basit kistlerden olurdu sonrada ilaçla adet olurdum ama nevarki klomen falan kullanayım dakik adet oluyorum bu işi çözemedim bir türlü ilk defa geçen ay 5 gün geçikmeli kendiliğinden geldi adetim bebiş yoksa gelsin ben onada razıyım yeterki bişler olsun senağlama

canım kumsalcım üzülme ne olurr gelir sabret aynen bende regfl gecikemsi yaşamk istemiyorum çünki geçen sene evliliğimin ilk yılı çok çektim çok uzun süreli regl olmadım bebek istedim diye stres beyinime baskı yapmışım düzenimi bozdum ilaçla düzene girdi bu ay içmedim bende bitkisle aldım başka ilaç ondan da gecikme olmuştur belki dediğin gibi insan bebiş yoksa regl gelsin istiyo bekleme sıkıntısını çok çok ii bilenlerdenimm

kumsalım canım benim üzülme lütfen. Allahtan gelene karşı duracak değiliz elbette. Gelene şükür diycez. yumurtaların çatlama yapmıyorsa neden yumurta çatlatma iğnesi vermedi doktorun. onu anlayamadım. inşallah ateş tablon bizi yanıltmaz gülüm benim. benim yumurtalar ilaçsız büyümüyor son 2 aydır bunu farkettik. klomen ile büyüklüğü 21 mm filan oldu ki bu yeterli bir büyüklük. geçen ay doktor aşılamayı riske atmamak için çatlatma iğnesi vermişti sorun yoktu. bu ay çatlatma iğnesi vermedi. cumartesi öğlen saat 13.30 da baktığında hünüz çatlamamıştı. pazar gece gittik hastaneye saat 12 filandı baktı çatlamış. yani çatlama kendiliğinden oluşuyor. dünde aşılama yaptı ama bakalım sonuç ne olur.

hiç birimiz yaşayacaklarımızı bilmiyoruz ki.

sen ve buse için çok dua ediyorum. Rabbim şimdi ikinizinde yanında olsun. elinizden tutsun. inşallah en güzel yerlere doğru yürürsünüz.

ama lütfen kendini üzme.

kumsal ayrıca sen de istanbuldaydın değilmi canım.

benim gittiğim hastane alman hastanesi ile protokol imzalamış. önümüzdeki ay tüp bebek konusunu alman hastanesinde tedaviye başlıyorlarmış. bu sevindirici bir haver oldu. biliyorsun alman hastanesi çok büyük bir hastane. bizim tedavilerinde orada yapılması çok güzel olacak.

mustafa bahçeci yollarını ayırdı ya almadan demekki ondan senın hastane ile anlaşmış

saol serpilim.kardeşine geçmiş olsun allah dualarını kabul etsin ne güzel okumuşsun ağzına yüreğine sağlık canım.
kızlar ben geldim ama geçmişi okuyacak kadar zamanım yok. aşılama yaptırdım. inşallah busefer tutar. şimdide işyerindeyim. burası yoğun. o yüzden geçmişi okuyamıyorum

fatoşum aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişini getirir sana.kendine dikkat et canım yorma kendini fazla canım.

inşallah canım benim allah aynı sevinci hepimize birden yaşatsın inşallah.

mustafa bahçeci yollarını ayırdı ya almadan demekki ondan senın hastane ile anlaşmış

mustafa bahçeciyi tanımıyorum. ama bizim hastanenin anlaşması şöyle. işlem alman hastanesine gidilip orada yapılacak. ödemeler bizim hastaneye yapılacak. bizim doktorda işlem esnasında alman hastanesinde olacak.

merhaba kızlar günaydınnnnnnn

nasılsınız varmı yeni gelişmeler geçmişe baktım sanırım busecandan da kumsaldanda beklenemyen bişeyler yok

inş. rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla bebişlerine kavuşurlar :Saruboceq:

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok özledim seni bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok özledim o tattalığını kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sezenim uğurlu hamişimmmmmmmmmmm ne haber canım sen günaydı diyorsun bende sana tünaydın diyorum kivim ne alamde yerim ben o kiviyi

ebrarraım canım iyim bebeğim sen nasılsın tatalım tapudaydım yeni geldim malum antalaydnın toprak zenginlerinden bir bayan müşterim var resmen kafıı şey ediyorr eeee çekiyoruz ekemek parası ne dersin :))))) kız çocukları yok beni evlat edinseler yedigöbek sülallaem kurtulur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…