kumsalım senin daha öncedende regl tarihlerin geçmi olurdu. benim mesela 1 gün geçsin hamileyim. çünkü 40 yıldır bir gün bile şaşırmadı guclubacismile aa tabi şaşırmaması bir şeyede yaramadı ama neyse en azından sağlıklıyız diye düşünüyoruz. senağlamacumaya kadar beklemeyi düşünüyoruım masalcım
inşallah masalcım inşallah bitanem benim rabbim hepimizin yolunu açsın
ağzına sağlık balım benim ne güzel sabah duası öyle.günaydın canlarım allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepimize güzel haberler gelir inş.
günaydın zeytincim aminn inşalah hepimize canım hepimizegünaydın canlarım allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepimize güzel haberler gelir inş.
kumsalım senin daha öncedende regl tarihlerin geçmi olurdu. benim mesela 1 gün geçsin hamileyim. çünkü 40 yıldır bir gün bile şaşırmadı guclubacismile aa tabi şaşırmaması bir şeyede yaramadı ama neyse en azından sağlıklıyız diye düşünüyoruz. senağlama
günaydın zeytincim aminn inşalah hepimize canım hepimize
fatoşcum canım benim hep geçer çok test yapmışımdır belki bu sefer benimledir miniğim diye ama hep o tek çizgi o yüzden korkuyorum ilk defa ateş ölçtüm yanıltabilirmi bilmiyorum bneim hep ymurtam oluşur güzelce büyür ama çatlama olmaz zararsız basit kistlerden olurdu sonrada ilaçla adet olurdum ama nevarki klomen falan kullanayım dakik adet oluyorum bu işi çözemedim bir türlü ilk defa geçen ay 5 gün geçikmeli kendiliğinden geldi adetim bebiş yoksa gelsin ben onada razıyım yeterki bişler olsun senağlama
kumsalım canım benim üzülme lütfen. Allahtan gelene karşı duracak değiliz elbette. Gelene şükür diycez. yumurtaların çatlama yapmıyorsa neden yumurta çatlatma iğnesi vermedi doktorun. onu anlayamadım. inşallah ateş tablon bizi yanıltmaz gülüm benim. benim yumurtalar ilaçsız büyümüyor son 2 aydır bunu farkettik. klomen ile büyüklüğü 21 mm filan oldu ki bu yeterli bir büyüklük. geçen ay doktor aşılamayı riske atmamak için çatlatma iğnesi vermişti sorun yoktu. bu ay çatlatma iğnesi vermedi. cumartesi öğlen saat 13.30 da baktığında hünüz çatlamamıştı. pazar gece gittik hastaneye saat 12 filandı baktı çatlamış. yani çatlama kendiliğinden oluşuyor. dünde aşılama yaptı ama bakalım sonuç ne olur.günaydın zeytincim aminn inşalah hepimize canım hepimize
fatoşcum canım benim hep geçer çok test yapmışımdır belki bu sefer benimledir miniğim diye ama hep o tek çizgi o yüzden korkuyorum ilk defa ateş ölçtüm yanıltabilirmi bilmiyorum bneim hep ymurtam oluşur güzelce büyür ama çatlama olmaz zararsız basit kistlerden olurdu sonrada ilaçla adet olurdum ama nevarki klomen falan kullanayım dakik adet oluyorum bu işi çözemedim bir türlü ilk defa geçen ay 5 gün geçikmeli kendiliğinden geldi adetim bebiş yoksa gelsin ben onada razıyım yeterki bişler olsun senağlama
mustafa bahçeci yollarını ayırdı ya almadan demekki ondan senın hastane ile anlaşmışkumsal ayrıca sen de istanbuldaydın değilmi canım.
benim gittiğim hastane alman hastanesi ile protokol imzalamış. önümüzdeki ay tüp bebek konusunu alman hastanesinde tedaviye başlıyorlarmış. bu sevindirici bir haver oldu. biliyorsun alman hastanesi çok büyük bir hastane. bizim tedavilerinde orada yapılması çok güzel olacak.
saol serpilim.kardeşine geçmiş olsun allah dualarını kabul etsin ne güzel okumuşsun ağzına yüreğine sağlık canım.ahsenim canım demek haftsonun güzel geçti sevindim buna benimde kardeşim biraz rahatsızıdı ona uğradım içimden ev temilemek gelmedii oturdum bir güzelle rabbim kabul ederse yasin okudum rahatladım zaten 2 gündür namaz niyazı bırakmıştım eşime malum oldu tlfda serpoş niye duaları bıraktın dedi bendee bilmiyorum dedim oda ben sana şimdii okuyorum kendine geleceksin dedi galiba okuduklarını rabbim banan güzelce yoladıı bir oturdum yasin okumya rekorumu kırdım ilk rekorum 41 di 50 tane okudum hehhehehehhehehhehheh :)))))
kızlar ben geldim ama geçmişi okuyacak kadar zamanım yok. aşılama yaptırdım. inşallah busefer tutar. şimdide işyerindeyim. burası yoğun. o yüzden geçmişi okuyamıyorum
saol serpilim.kardeşine geçmiş olsun allah dualarını kabul etsin ne güzel okumuşsun ağzına yüreğine sağlık canım.
fatoşum aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişini getirir sana.kendine dikkat et canım yorma kendini fazla canım.
mustafa bahçeci yollarını ayırdı ya almadan demekki ondan senın hastane ile anlaşmış
tamam canım kolay gelsinkızlar ben biraz işe bakayım biriktiler gelirim sonra öpüyorum hepinizi
ebrar nasılsın canım hoşgelsin a.s.
mısracım yeni gördüm desem....
ne popilermiş du bakıyım kimdir bu topikin sahibesi dedim bir baktım ki :1shok:
süpersin hayırlı olsun...
eee biz varız her zamanki gibi yerimseniben
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar geldimmmmm sayfaları okuyup geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?