:roflollumunekankayizsmile:roflol:bilmiyorumkismile:roflol lumunekankayizsmile ayyy öldürdün beni canım benim ya evet modernleşmiş çingenler :)))))))))))))) çok tuutum baykuş gibi benim o uyuz karıda öyle akşam mısradan geldim ya karanlıktı böyle balkpndan karı düşecektii ben arabyı park ederken merakli melahat ne olacakk bende dimdik arabadan inmdimm benimki tam çingene benziyor zaten
CADIARZU çaktırma 150 ci syfadayız bu sayfalarda hamişimiz çıkcak müsait olduğunda geçmişi okursun hadiii sesizce haber ver bizeyerimseniben
ay serpillllll 4 katın 4ündekide camda balkondamı oluryaaaaa arkadaşım dün beni denizden sonra eve bıraktı ay bu ne böle dio yanda teyze var müstakil onların geçmişlerini sölüyoda şaşıyorum kimisi kocası ölünce açılmış makjlanmış teyze onlara bok böceği diyo heheheh onlar binanın etrafından başka yerde medeniyet görmemişler deşelenip duruyolar dio heheh haklı bsabah akşam evdeler ne gezme bilir ler en giyim ama cçene varya uff işte o daha beter ağzık küfür felan öğrensem kıs lazım oluyo baksana:)))))))
tmm serpilcim çaktırmadan vercem haberimi olumunekankayizsmile
aminnnnnnnnn inşşlahhhhhh canımmm inşşlah hepimizin bu ara hamiş yak yaf allah alahh sezon daha kapanmadı ya neyse :)
patron geldi açamıyorum çaktırmdan girdim napıyosunuz gelen gidenim hala yokk
utanma opuyorumnanaktannihalim evet biraz hızlanalım çok gerilerde kaldık yani kısa zamanda bitirelim canım
bu akşam başlıycan kesin kesin
ya kızlar hayıt kullanıcıları utanarak yazacağım ama akıntınız nasıl
inşallahhhhhh ohaoldumsmileniahlimle çifte bayram inşallhh :)
aminnnnnnnnn inşşlahhhhhh canımmm inşşlah hepimizin bu ara hamiş yak yaf allah alahh sezon daha kapanmadı ya neyse :)
yaz sezonuna giriyoruz şekerim tatil aşk meşk bebbekler gelirse aşk çocukları olacaklar gelmezlere paşa keyifleri bilir .)))))))) daha sezonu yeni açıyoruz canım
kıslar benim reglim sanırım 25 de olcekk:)
ölee de kızlar ben çok üzülüyorum onun yanında dr vargürültüsünden evi sattı ikiz kızları var evde heryerde gürültü yapıyolar apartmanda kadınlar bile kavga etmişti bu yüzden şimdi bi görseniz kırk yıllık komşuları.kocası karı gibi karısının ağzıyla bi kapımız açık kalmış da üst katta uyuyamamşlardie atlete sabah kapıya gelmişti ee bende uyuyamıyorum bunlar bi ara evi satcaklardı el altından arkadaaşımız istedi simdide var geçtiler bi gitselerde kurtulsam ama ben giderim herhalde ayy baykuş gibi camda lar sabah akşam meraklılar dedikoducular kıs bunlar çingen çoğu azcık moderneşmişinden ama cilt,koşma aaynı küçümsemem,bi kavga olsa küfürler havada uçuşuyo ben edemem kitlenirim ıng die
patron geldi açamıyorum çaktırmdan girdim napıyosunuz gelen gidenim hala yokk
nhlkpr, serpil02507+, fatosozel+, ebrar42, hpt_honey, kumsal
kızlar kumsal ebrar sustunuz
bende koptum gülmektenya kızlar hpt_honeyin yazdığı son paragrafı sekreterime okdum inanın gülmekten karnım çatladı hele o teyzenin laflarına biittim resmen :)))))))))
valla serpil biz siparişi verdik :ecrin_bebek: dominos gibi geç gelirse ikincisi bedava olur kaydirigubbakcemile3
yaz sezonuna giriyoruz şekerim tatil aşk meşk bebbekler gelirse aşk çocukları olacaklar gelmezlere paşa keyifleri bilir .)))))))) daha sezonu yeni açıyoruz canım
tmm serpilcim çaktırmadan vercem haberimi olumunekankayizsmile
niahlimle çifte bayram inşallhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?