Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ

gizemm79...............12 haziran kırmızı

kumsal...................12-14 haziran

lizbeth80.................12-18 haziran

Busecan.................14 haziran

serpil..................... 21 haziran?

aylint......................22 haziran

deniko.....................22 haziarn

mısra......................23 haziran

nhlpr........................25 haziran

tualina......................27 haziran

Fotosozel................27 Haziran

ebrar42.....................28 haziran

belenay....................01 temmuz

hpt_honey...............25 haziran ( niahllee çfte bayram )

masalımmmm........ iyi hissetiğinde yaz

ay serpillllll 4 katın 4ündekide camda balkondamı oluryaaaaa arkadaşım dün beni denizden sonra eve bıraktı ay bu ne böle dio yanda teyze var müstakil onların geçmişlerini sölüyoda şaşıyorum kimisi kocası ölünce açılmış makjlanmış teyze onlara bok böceği diyo heheheh onlar binanın etrafından başka yerde medeniyet görmemişler deşelenip duruyolar dio heheh haklı bsabah akşam evdeler ne gezme bilir ler en giyim ama cçene varya uff işte o daha beter ağzık küfür felan öğrensem kıs lazım oluyo baksana:)))))))

aminnnnnnnnn inşşlahhhhhh canımmm inşşlah hepimizin bu ara hamiş yak yaf allah alahh sezon daha kapanmadı ya neyse :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::içelim: bok böceklerin uyuzluğuna içelim hayıt güzelelşelim vallhii süper oldu güldürdün moralimi yerine getirdin canım benim ya hariaksın sinirlenince ne tattalı oluyorsun öyle hihoyyythihoyyyt haaaaaaaaaaa bu arada onarın saçlarını çekelimkaydirigubbakcemile

aminnnnnnnnn inşşlahhhhhh canımmm inşşlah hepimizin bu ara hamiş yak yaf allah alahh sezon daha kapanmadı ya neyse :)

yaz sezonuna giriyoruz şekerim tatil aşk meşk bebbekler gelirse aşk çocukları olacaklar gelmezlere paşa keyifleri bilir .)))))))) daha sezonu yeni açıyoruz canım

patron geldi açamıyorum çaktırmdan girdim napıyosunuz gelen gidenim hala yokk

gelen giden olmasın canımm hayırlı haberler bekliyozzz

utanma opuyorumnanaktan
niahlimle çifte bayram inşallhh :)
inşallahhhhhh ohaoldumsmile

:lepi:

pislik bok böcüğüüüü dicem ona hehehhhhh bizim kimseye zararımız yok yaff hayayta en nefret ettiğim arkadan konıuşmak ve yüze gülmek benim lügatımta ya dosttur ya düşman ortasınada selam ama napyolar arkadan konuşup gidip cayını içiyolarmı ıyy nefrt verici bide biz arkadaşız diye bana karşı çocukca tavır ben onların birbirleri hakkındaki kirli sözlerini ortaya döksem yarabbi şükür derler yüzsüzler nolcak teyzede sana nazar deyyo dik yürü dötünü salla der heheeeeeeee

kıslar benim reglim sanırım 25 de olcekk:)

sanada az kalmış hadi hayırlısı canım

ya aslında çok haklısın komşu çok önemli bizim binada 10 daire var. ama 2 tanesi ile çok samimiyim. hatta evde olmadığım zamanlarda anhtarımı filan bırakırım. alt komşum 6 aylık hamile. gözbebeğimiz o. yaşçada benden küçük. gelir yanıma fatoş abla canım şunu istiyor. hemen yaparım. hatta ne yapsam mutlaka hergün aşağı kata bir-iki tabak iner. komşu çok önemli. Allah kurtarsın seni arkadaşım.

patron geldi açamıyorum çaktırmdan girdim napıyosunuz gelen gidenim hala yokk

aman gelenlere kııııııııışşşşşt gelmesinler
nhlkpr, serpil02507+, fatosozel+, ebrar42, hpt_honey, kumsal

kızlar kumsal ebrar sustunuz

burdayız canım

ya kızlar hpt_honeyin yazdığı son paragrafı sekreterime okdum inanın gülmekten karnım çatladı hele o teyzenin laflarına biittim resmen :)))))))))

hpt_honeyimmm rabbim senbi hep mutlu etsin vallhi bana ilaç gibi geldin sen gibi az gergindim ben uykuuszum uykumu alamyınca gergin oluyorum ama bana ilaç gibi geldin

hept honeyim utanma harikaydı yazdıkların ohhh içini boşaltın bizede moral oldun

fatoözelim canım ne güzel demek o hamiş arkadşına bişiler yapıyorsun onun daularının hurmetine aşılaman kabul etsin

ya serpil bende uykusuzum o karının veletlerinin sesinden ya bunlar çocuklarına karşıda kötü konuşuyolar gerizekalı felan ya çok kötü alah ona iki kız vermiş.apartmanda hepsi ayrı komedi serpilcim hehehehe :)))))) vala

yaz sezonuna giriyoruz şekerim tatil aşk meşk bebbekler gelirse aşk çocukları olacaklar gelmezlere paşa keyifleri bilir .)))))))) daha sezonu yeni açıyoruz canım

biz bu yıl tatile gidemiycez ama gelirse bebiş kessssssin aşk bebişi olacak kaydirigubbakcemile3

tmm serpilcim çaktırmadan vercem haberimi olumunekankayizsmile

ama sık aralıklarla yaz busecim. bizde meraktayız.

niahlimle çifte bayram inşallhh :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…