Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben yemeğe çıkıyorum kızlar mucksssssss

afiyet olsun canım benim.

yapmakta fayda var ama onu nasıl hazırlıycaz kaç gr kullanıcaz iyi bilmek lazım. hayıtçılar bilirsiniz siz bir araştırın bakalım bizde deneyelim.

nhlkpr, zeytin1007, serpil02507+, fatosozel+, hpt_honey, ebrar42, bulutsuzluk

bunu kpoyamalayı seviyorm buluksuzluk hadi ya ya yaz

fatoş bende hamile olunca siz apartma mı taşınsam ne sempatiksalakcinni

hamile kalmadan da gel nihalim. keşke yakın otursak. aslında sende istanbuldasın tanışıp görüşmek isterim.

hpt_honey, ebrar42, fatosozel, serpil02507+, bulutsuzluk
slm kızlar afiyet olsun nasılsınızzz

iyiyim birtanem sen nasılsın

Kızlarr benden kahve bişeyler geliyo sanırım regl söküyo sanırım hamıle değilimmm

yapma busecan ya biz senden çok umutluyduk.onları geri içeri göndersen olmazmı((

ancak okudum serpil baya yazmışınız hızınıza yetişemiyoruzki anacım.maşallah maşallah size canım
honeyin yazdıklarına çok güldüm bende:))

AY AHSENCİM DEVAM ETMESSE İİ ederse sanırım regl sökcek zaten geç geldi biliyosun dündü regl

İNŞ BAKALIM ama kahve kahve bişeyler geliyo

Kızlarr benden kahve bişeyler geliyo sanırım regl söküyo sanırım hamıle değilimmm

buseeeeee üzülme canım ya gelsinler.

kızlar ya yetişemiyorum okumayaaa
biraz işim var bakarım yine sizlere
öpüldünüz kuşlarrr

walla bende yetişemiyorum.

kızlar yalnzım bugün ve işler çok yoğun

kumsalım ben hep yanlızım ve hep çok yoğunumalsanaalsanasmile

kızlar bende cidiid uykusuzum yine müşterim gelecek ayyy bu arsa sahipleri olan müşteri kısmını hiç sevmiyorum çok cahilleer rabbim vermiş onlara malı .)) ahhhh ahahahhh uykum var benimm

bebeğim umarım kırmızı olmaz kahveler ama olursada önümüzdeki maçlara bakıcaz dime olumunekankayizsmile

tabıkıde üzülmeyeceğim allah bilir herşeyin hayırlısı dualarıma devam edeceğim olmazsa elimden geldiğince kendimi motive diyorum allahım duycak biliyorum regl gecikmesinde önümüzdeki çalışmalara geç kalmıyım :hulya:kaydirigubbakcemile3

niahlim çok doğru söyledin umarım kahverengi kalır kırmıızya dönmez ama dönersede yeni tur yeni şans yaz tattaili moduna gireceğiz

hihoyyyt işte bu buseeee hem bak bende vucudumu tanımıyorum henüz ne zaman yumurtlarım onu bile bilmiyorum eğer bende bu ay kırmızı kart yersem ona başlıycam sende tam ay yaparsan en azından vakıtleri daha iyi takip edersin sositososito

helal olsun sana buseciğim. hepimize örneksin walla.

busecan belki yerleşmedir o kahverengi lekeler.bende olmadıda burda öyle olan arkadaşlar vardı.devamı gelmezse test yaptır canım

inşallah öyledir. inşallah regl değildir

kızlar bende cidiid uykusuzum yine müşterim gelecek ayyy bu arsa sahipleri olan müşteri kısmını hiç sevmiyorum çok cahilleer rabbim vermiş onlara malı .)) ahhhh ahahahhh uykum var benimm

sen başladın yine uyku moduna girmeye. uykusuzluğun eşinin yaptığı sürprizlemi alakalı sempatiksalakcinni, havalardanmı aklinialirimsmile, yoksa bebişmi geliyor :Saruboceq:

ayrıca ne tür müşteri seviyorsun söyle istanbuldan yollayayım canım sana

yok fatoözelimi eşimin sürpriznden canım az uykusuz kaldım adamcağız gecenin bir vakti o kadar yol tepmiş gelmiş yanii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…